שיט! ההורים שלי בחו"ל!!! מה אני אעשה???
E ErikaG New member 24/7/02 #23 בטוח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בטוח שהם מתחילים לשדר מתחילת העונה???? ז´תומרת מהפרק coming home?? 100%? זה די חשוב.. יש למישהו תשובה וודאית, בבקשה? ? .. תודה!!
בטוח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בטוח שהם מתחילים לשדר מתחילת העונה???? ז´תומרת מהפרק coming home?? 100%? זה די חשוב.. יש למישהו תשובה וודאית, בבקשה? ? .. תודה!!
N niv_204 New member 24/7/02 #24 לפי התקצירים בדיגיטל זה מהתחלת העונה השישיתף פרק הנקרא "השיבה הביתה"...
ע ענבר1 New member 24/7/02 #25 מזל!!!!! ניצלתי בנס מישהו מחק לי את העונה ה6 והקליט עליה חדשות..... תדמייני לכם את האכזבה והעצבים שלי ולא תקבלי את ההרגשה שהייתי לי
מזל!!!!! ניצלתי בנס מישהו מחק לי את העונה ה6 והקליט עליה חדשות..... תדמייני לכם את האכזבה והעצבים שלי ולא תקבלי את ההרגשה שהייתי לי
S shiRan WP New member 25/7/02 #28 שניה שניה!! אני רוצה להבין! עוד יומיים יש זינה?! יום ראשון הזה?? תגידו כן!!! שירן
L LLRO New member 25/7/02 #32 יש!!!../images/Emo6.gif עכשיו אני אוכל לראות את הפרקים שלא ראיתי!! אני שמחה! אני מאושרת כיף לי ועכשיו אם תסלחו לי אני הולכת לרקוד ברחובות...
יש!!!../images/Emo6.gif עכשיו אני אוכל לראות את הפרקים שלא ראיתי!! אני שמחה! אני מאושרת כיף לי ועכשיו אם תסלחו לי אני הולכת לרקוד ברחובות...
S shiRan WP New member 25/7/02 #33 גם אני ../images/Emo6.gif לילילילילילי כייף לי!!!!!!!!! לא רוצים לישון!!! יש זינה ביום ראשון!!!!