זכאות לאזרחות ארגנטינאית?

היא שומעת אותך מדברת ספרדית עם מישהו?

אם כן, השפה רדומה אצלה ויכולה להתעורר יום אחד.

Joy107

New member
דבי!

איך זה שהיא מדברת עברית במבטא ארגנטינאי? זה נשמע בטח מקסים. בכלל מקסים אותי לשמוע ספרדית מפי ילדים. אצלנו בדיוק ההפך, למרות שבבית מדברים רק ספרדית כולל שירים/סיפורים/DVD וכו' מור מדבר ספרדית במבטא ישראלי שלי אישית נשמע איום ונורא.
יש לו כמובן בעיה לבטא את ה RR בעיקר והוא משתמש ב ר' ישראלית לחלוטין... אבל עכשיו כשאני חושבת על זה אולי בגלל שמרטין מדבר עברית בלי מבטא בכלל, לא יודעת איך הוא הצליח אבל כשהוא מדבר עברית אף אחד לא מאמין שהוא עולה חדש.... (ולחשוב שחלמתי להתחתן עם ארגנטינאי בגלל המבטא המנגן הזה...
) לא יודעת למה, אבל מור משום מה אימץ את המבטא הישראלי חזק יותר למרות שהוא שולט בשתי השפות...

המתוקים האלה!!!

יש לשני הגברים שלך מבטא ישראלי ושפה נכונה כי הם לוקחים דוגמא ממך! או גם איתם את מדברת עברית? וזה באמת מתוק לשמוע אותם מדברים ספרדית, לא חשוב באיזו מנגינה...! שמתי לב שלילדים של שתינו גילאים דומים. תהל נולדה בסוף אפריל 2003 ויאיר בסוף ינואר 2006 הקטן אומר רק כמה מילים (אולי 10), והרוב בספרדית. בעברית יודע לבקש "תיתים"...

Joy107

New member
בלבלת אותי...../images/Emo178.gif

עם כולם אני מדברת ספרדית... כלומר בינינו ועם הילדים אנחנו מדברים רק ספרדית, נכון שהם שומעים המון עברית, מהמשפחה שלי, מהגן מהרחוב וכו' אבל מור לפחות יודע להגיד כל מילה בשתי השפות. המצחיק הוא שלמרטין הוא לפעמים עונה בעברית, ולי אם הוא עונה בעברית הוא ממהר לתרגם לספרדית, כי אולי לא הבנתי... רותם בנתיים עוד לא ממש מדברת רק חוזרת על כל מילה שאומרים לה - ולא איכפת לה אם זה עברית ספרדית או יפנית.... הם אכן בגילאים דומים, אז אולי נצליח פעם להפגיש ביניהם, גם עדי של קלאודיה פחות או יותר בגיל. "תיתים" - הוא אומר כשהוא רוצה לינוק??

לא!../images/Emo6.gif

תיתים הם פתיתים. לינוק הפסיק לפני שבועיים ... וידע להגיד TETA!

gallardo

New member
אני מחזיק באזרחות אמריקאית

ובינתים הייתי בארגנטינה הרבה יותר מבארה``ב. עוד מעט ארה``ב תהיה כמו ישראל מבחינה בטחונית ואז ארגנטינה תהיה המפלט האחרון שלנו.

למעלה