זכויות אבות חד הוריים
צריך לדעת יותר על זכויות אבות חד הורים, אני כזה ככר מספר שנים,וכאות להערכה הרבה שלחה אותי אם השנה לחופשה בכלא מעשיוהו.אודה מאוד לכל עצה ,ושמח לשמוע מאחרים במצבי.
זכויות אבות חד הוריים
צריך לדעת יותר על זכויות אבות חד הורים, אני כזה ככר מספר שנים,וכאות להערכה הרבה שלחה אותי אם השנה לחופשה בכלא מעשיוהו.אודה מאוד לכל עצה ,ושמח לשמוע מאחרים במצבי.
זכויות אבות חד הוריים
זכויות אבות חד הוריים
זכויות אבות חד הוריים
לאב חד הורי יש מכלול זכויות כפי שמוטלות עליו חובות עפ"י דינו האישי. הזכויות כוללות ענייני חינוך השכלה וחוגים והתווייתם במשותף או בהליכי תביעה לבית משפט לענייני משפחה (במקרה שלך), הסדרי ראייה, טיולים משפחתיים בארץ ולחו"ל ולאירועים משפחתיים. גם לקטין ישנן זכויות וחובות כלפי אביו והמועצה לשלום הילד יכולה לפרט. הבקור בכלא מעשיהו (בחלק האזרחי הידוע כבית קטן בערבה)לאבות יהודים שאין להם לשלם מזונות באופן זמני או קבוע מוכר לי אישית, כי ביליתי שם 14 יום לאחר קבלת פנים דרך בית המעצר באבו כביר. מדובר בחוויה מחשלת שגורמת להרבה נזקים. אדם חכם צריך להסתדר עם בת זוגתו לשעבר, שתיקח מזונות קטין מהמל"ל לפי חוק. לגבי חובות עבר, עדיף לקחת הלוואה מקרובי משפחה (ללא ריבית ולשלם). אני מכיר אישית, אנשים שישבו, מסרבים לשלם, החוב בהוצל"פ מגיע ל - 400 אלף והם ירדו למחתרת כאשר בת הזוג לשעבר רודפת אחריהם. יש רבים כאלה. לחלקם אין כסף. לחלקם יש והם פרינציפיונים. חלקם צריכים עזרה לצאת מהבוץ ולפרוס חוב עבר באמצעות תובענה לבית משפט לענייני משפחה. פרינציפים לא עוזרים ומנתקים את הקשר עם הקטין - בכפוף לנסיבות הולדתו. הפסיקה לגבי הקטנת מזונות בעילה שמדובר בבן סורר ומורה הינה מוגבלת ומגבילה. עדיף להראות שינוי נסיבות מהותי באם הסכום גבוה מ-1,200 ש"ח.