זכויות הילד והנוער-הנוער לשלטון

אני העליתי? ../images/Emo2.gif

אולי יש כאן בלבול קטן, אבל "ריקשה הזאבה" זה לא אני. אני בסה"כ הבעתי דעה חיובית על מה שהוא (או היא) עושה, ולא מעבר לזה.

לא ממש פרטים טכניים.

התייחסתי לנסיון השווא לאסוף כסף במסווה של מטרה טובה. על מנת להיות הוגן עם הזאבה שאלתי שאלות, שמצד אחד נועדו לעורר ספק באמיתות הדברים, ומצד שני נועדו לאפשר לזאבה להגיב ברצינות, ולהסביר את עצמה טוב יותר במידה ומדובר במפלגה אמיתית. כמי שמשמש מורשה-חתימה של עמותה מסוימת, אני יודע עד כמה נושא הכספים של עמותות הוא רגיש. המדינה מאפשרת להקים עמותות בצורה קלה יחסית, ומעודדת בכך את האפשרות לקיים חברה אזרחית דמוקרטית, אך מנגד באותה הנשימה היא גם מאפשרת לקיים מנגנונים מושחתים של גיוס כספים מושחתים בתחום האפור (אם לא שחור). עצתי לך זאבה, עיבדי בצורה מסודרת, וגבי את עצמך בכל המסמכים הדרושים. אלו לא רק פרטים טכניים. חישבי פעמיים אם את זקוקה לעמותה או למפלגה בכדי לקדם את מטרותייך. יתכן וארגון מסוג אחר יהיה טוב יותר לקידום מטרותיך. מספר פעמים הצעתי את עזרתי במידה ואין המדובר בתרגיל "עוקץ", אלא בניסיון אמיתי לקדם את הנושא החשוב הזה, אך טרם יצרת איתי כל קשר, גם לא במסר פרטי. אורלי אמרה ובצדק: הנושא הוא מורכב, ואת משאירה אותו המישור האבסטרקטי. השלב הראשון צריך להיות הגדרת מטרות. במידה ואת רצינית, אשמח לעזור לך בגיבוש הרעיונות בשלב ראשוני זה.

למעלה