זכויות טבחים זכויות טבחים שלום לכולם אני רוצה לדעת מה הזכויות של טבח בעבודה. תודה מראש, יפה בראל.
י יפה בראל New member 12/2/05 #1 זכויות טבחים זכויות טבחים שלום לכולם אני רוצה לדעת מה הזכויות של טבח בעבודה. תודה מראש, יפה בראל.
ג גליה שמילוביץ עוד New member 12/2/05 #2 את שכירה? או פרילאנסרית? או עצמאית? נכתב ע"י יפה בראל: זכויות טבחים שלום לכולם אני רוצה לדעת מה הזכויות של טבח בעבודה. תודה מראש, יפה בראל. לחץ כדי להרחיב... את שכירה? או פרילאנסרית? או עצמאית?
את שכירה? או פרילאנסרית? או עצמאית? נכתב ע"י יפה בראל: זכויות טבחים שלום לכולם אני רוצה לדעת מה הזכויות של טבח בעבודה. תודה מראש, יפה בראל. לחץ כדי להרחיב... את שכירה? או פרילאנסרית? או עצמאית?
י יפה בראל New member 12/2/05 #3 אני שכירה נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: את שכירה? או פרילאנסרית? או עצמאית? לחץ כדי להרחיב... אני שכירה
אני שכירה נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: את שכירה? או פרילאנסרית? או עצמאית? לחץ כדי להרחיב... אני שכירה
ש שיר ורד New member 13/2/05 #4 כמו כל עובד נכתב ע"י יפה בראל: אני שכירה לחץ כדי להרחיב... כמו כל עובד שכר שאיננו נופל משכר המינימום, שכר בגין שעות נוספות, הוצאות נסיעה, ימי חופשה, דמי מחלה,דמי הבראה לאחר שנת עבודה, פצויי פיטורים במקרה של פיטורים לאחר שנה, קבלת השכר בזמן.
כמו כל עובד נכתב ע"י יפה בראל: אני שכירה לחץ כדי להרחיב... כמו כל עובד שכר שאיננו נופל משכר המינימום, שכר בגין שעות נוספות, הוצאות נסיעה, ימי חופשה, דמי מחלה,דמי הבראה לאחר שנת עבודה, פצויי פיטורים במקרה של פיטורים לאחר שנה, קבלת השכר בזמן.