זכויות יוצרים- לשימוש ציבורי

e-magine

New member

חבר, אתה חופר!

לא !! אתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חופר !!!!!!!!

לרשום את זה זה גם נראה לי די חפירה.
מותר לי להתייעץ בפורום, בשביל זה הוא קיים.
יש לך בעיה איתי ?
אתה מוזמן לפנות בפרטי ונחפור על זה קצת או הרבה איך שבה לך.

אם אתה לא בטוח, כנראה שאין לך רשות

חפש טוב ותבדוק אם יש לך רשות או לא. אם אתה מוצא שיש לך רשות, תשמור את ההוכחה שבעל הזכויות נתן רשות, למקרה שיתבע אותך.
אם מצאת שאין לך רשות, אתה יכול לנסות לקבל רשות באופן פרטני, או שאתה יכול ללכת לעו"ד שמתמחה בתחום, שיבדוק עבורך אם אחת ההגנות שבחוק חלות על השימוש שאתה מבקש לעשות.

ערוץ 2 מבקשים אישור לכל סירטון רשת שהם מראים?

נראה לי פשוט היוטיוב כתבו בתקנון שמותר לשדר את הסירטונים...
יש אישור של גוגל להראות בוובינר את הוידאויים של יוטיוב ששניהם כלים של אותה חברה (גוגל),
למה שאני יחשוב שאני צריך אישור מהבעלים,
אם גוגל סיפקה לי את הכלי של השידור בלי להגיד שאלי ליצור קשר עם משהו ?

תשובות

1. תשאל את הדובר השל ערוץ 2.
2. משאלתך אני מבין שהמצב הפיננסי שלך הוא דומה או זהה לערוץ 2, ויש לך את היכולת לשלם פיצויים כמו ערוץ 2. (למעשה זה לא ערוץ 2 אלא חברת ההפקה שהפיקה את התוכנית ואולי הזכיינית הרלוונטית.
3. משאלתך אני מבין שלא קראת או לא הבנת את התשובות הקודמות. זכות היוצרים היא זכות בלעדית וקניינית של בעל זכויות היוצרים ביצירה. בסרטי גולשים, או ליתר דיוק ברובם, זכות היוצרים בוודאות איננה של גוגל, ולכן גוגל לא יכולה לתת לצד שלישי (לך למשל) לעשות שימוש בתכני הגולשים,

2. אז זהו שלא

אם היה לי כמו של הערוץ ההיתי מתייעץ עם עור"ד פרטי ולא על גבי הרשת.
כזה שגם נותן איזה תשובות..
1. שלחתי שאלה לדוברות ערוץ 2.
3. קראתי את התגובות, אך גוגל מרשה לי לשים באתרי את הסירטונים עם קוד להטמעה בלי לשאול כל אחד בנפרד, מי שלא מוכן צריך לבקש באופן יזום לא לאפשר זאת...
אז מה השוני בין שיתוף חי לשיתוף רגיל של הטמעה באתר ?
איך אתה לא יודע את זה אם אתה קשור לאינטרנט ?
עור"ד אינטנט לא יודע שמותר להטמיעה סירטונים מגוגל ויוטיוב באתרך ?

אם אין לך את התקציב של ערוץ 2

כנראה שאתה לא יכול להרשות לעצמך לקחת את הסיכונים שערוץ 2 לוחק. (ואני סתם כותב ערוץ 2 כי זה מה שאתה כתבת, ערוץ 2 לא גוף שמפיק תכנים, וגם לא הזכייניות, אלא חברות ההפקה.
היות ואין לך ידע בסיסי בתורת המשפט (ידע שלא ניתן לרכוש בשיחות בפורומים, אלא בלימוד מסודר בפקולטה או מכללה למשפטים) אתה כל הזמן מעלה כאן הנחות מוטעות. כך למשל, אתה לא מבין כנראה את ההבדל בין זכות קניינית וזכות אובליגטורית. לכן אתה כותב כל פעם מחדש את השתות הזאת, שגוגל מרשה לך לעשות פעולה מסויימת. גוגל לא מרשה ולא מוסמך להרשות לך. מי שמרשה ויכול להרשות לך הוא רק בעל הזכויות או מי שהוסמך על ידו.

למעלה