זכויות יוצרים על אלמנטים דיגיטלים

זכויות יוצרים על אלמנטים דיגיטלים

שלום! רכשתי מספר אלמנטים דיגיטלים (שמיועדים במקור לעיצוב אלבומים דיגיטלים אך אני רוצה לעשות בהם גם שימושים נוספים לעיצוב גלויות, אתרים, באנרים וכד'...). מכיוון שאני מתכננת לעסוק בעתיד בתחום עיצוב גרפי באופן מקצועי, חשוב לי לדעת איזה שימושים אני יכולה לעשות עם האלמנטים. רכשתי את האלמנטים הדיגיטילים תחת שימוש לא אישי אך לפי מה שהבנתי גם לא מסחרי, שנקרא > photographer's license / scrap for hire זה מה שהפירוט אומר: This product has multiple usage licenses available. Choosing Photographer's License / S4O allows for reselling embellished photographs/albums to multiple customers and scrapping for others. This license also allows for use as website graphics on sites unrelated to digital scrapbooking. This license does NOT allow for the sale of templates created with these products or for the resale or distribution of ANY of the kit contents, brushes, elements or alphabets as scrapbooking products, stationery or any other commercial use other than in completed layouts or photographs for others. This is NOT a Commercial License. This is a limited use license. Any commercial usage other than those stated above is prohibited. If you are just using this product for your personal scrapbooks/crafting, Personal Use is the default and should be chosen. מה משמעות הדבר? מה הכוונה שזה לא רישיון מסחרי? שילמתי תוספת של 10$ לכל אלמנט בשביל לקבל photographer's license / scrap for hire שמתיר שימושים נוספים ולא רק אישיים, אז מה בעצם אסור לי לעשות? הנה קישור לאתר אם זה מעניין מישהו. תודה מראש!!

SZ Co

New member
זכויות יוצרים

לא ניתן לקבל ייעוץ פרטני על גבי הפורום וממילא יהיה מסוכן לבצע פעולות על סמך ייעוץ שמקבלים מגולשים אנונימיים בפורום אינטרנטי. כך או אחרת, בכל מקרה יש צורך לקרוא את הסכם השימוש המלא ולהבין את השימושים המדוייקים שאת מתכוונת לעשות באלמנט על מנת להשיב לשאלתך. בברכה,

אוקי תודה

הבעיה שהדברים האלה ממש מסובכים, בכל מקום כתוב משהו אחר - בקניה כתוב משהו אחד, תחת תנאי שימוש של היוצר כתוב משהו אחר, ובשאלות ותשובות של האתר כתוב משהו נוסף. אני לא מבינה מה מהדברים האלה נחשב הסכם השימוש ומה המשמעות של זה שמדובר ברישיון מוגבל ולא מסחרי... זה תחום מאד מבלבל ולא ברור, מה גם שגם ככה עניין של זכויות יוצרים זה דבר די מעורפל לפעמים... איך מקבלים תשובות ברורות בנושא?

למעלה