זכויות עובד בתום העסקה והחזרה

מצב
הנושא נעול.

שלום, אולי יש פה משהוא שיוכל לתת לי תשובה חד משמעית... אני עובד בבית מלון מזה 4 שנים, אני חושב להתפטר ולהתחיל במקום חדש. והשאלה שלי היא : במידה ואתפטר..ובמידה ולאחר חודשיים שלושה אחזור בי מהבקשה (בהנחה שהמעביד יסכים לקבל אותי לעבודה), האים הותק השכר קרן ההשתלמות התנאים הסוציאלים השונים,וכו ישארו באותו מסלול ? האים ישנה תקופה למרות שלא אעבוד עוד באותו המקום שישארו לי שם זכויות ? תודה מראש

שיר ורד

New member
במידה ואתה מתפטר וחוזר לעבוד באותו

שלום, אולי יש פה משהוא שיוכל לתת לי תשובה חד משמעית... אני עובד בבית מלון מזה 4 שנים, אני חושב להתפטר ולהתחיל במקום חדש. והשאלה שלי היא : במידה ואתפטר..ובמידה ולאחר חודשיים שלושה אחזור בי מהבקשה (בהנחה שהמעביד יסכים לקבל אותי לעבודה), האים הותק השכר קרן ההשתלמות התנאים הסוציאלים השונים,וכו ישארו באותו מסלול ? האים ישנה תקופה למרות שלא אעבוד עוד באותו המקום שישארו לי שם זכויות ? תודה מראש
במידה ואתה מתפטר וחוזר לעבוד באותו
מקום, לא מובטחות לך זכויות על פי חוק, למעט זכות אחת. במידה וחזרת לעבוד תוך 3 חודשים מיום סיום יחסי עובד מעביד, שתי התקופות נחשבות כרצף לעניין פיצויי פיטורים. במידה ואתה מועסק על פי הסכם קיבוצי, כדאי שתבדוק האם יש התיחסות לשאלותיך בהסכם הקיבוצי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה