זכות השיבה !! חה חה חה

• פותח הנושא el333
  • פורסם בתאריך

liran_sh

New member
מאיפה הוצאת את העברים

הקדומים האלה? מאיזה תקופה הם היו פה? __ לירן 17__

נריה_ה

New member
זו עובדה מוכחת, אין לי כרגע את

המקור לעובדה הזאת. מה שאני זוכר זה שזאת הסיבה שהכנענים דיברו בלהג שמי קדום, למרות שאינם שמים. הם כבשו את הארץ מידי העברים, ואימצו את שפתם. אין קשר של ממש בין העברים הקדומים לבין עם ישראל. והשייכות של הארץ לעם ישראל לא קשורה לעברים הקדומים, אלא לבני ישראל... לזה התכוונתי.

el333

New member
אבל לפני שהמדינה הייתה שלנו קרה...

משהו חשוב!!! ניתנה לערבים אפשרות לקבל חלק גדול מא"י בתוכנית החלוקה אבל הם חשבו שיוכלו לנצח אותנו והם ויתרו על שטח זה ועכשיו זו בעייה שלהם ולא שלנו היהודים שקיבלנו חלקת אדמה חוקית מהאום שהוא בעצם קובע הכל והוא נחשב השולט של העולם

Dune

New member
נכון אבל גם אם הם היו רוצים לקבל...

זה לא אומר שהשטח שלהם כי מי שחילק את א"י הם נוצרים לפני שנות ה20 שטח מדינת ישראל כלל את ירדן והגולן אז החליטו לרסק לנו את המדינה. ועד עכשיו אנחנו סובלים בגלל זה

Dune

New member
מזל שאנשים בודדים בארץ...

הם עם אותם דעות כמו שלך. הארץ כמה מהתנחלויות הערבים גורשו למדינת ישראל מלבנון,סוריה, מצרים, ירדן זה עושה את מדינת ישראל מדינתם?

tali_le

New member
לא הבנתם אותי

לא טענתי שזכות השיבה היא לגיטימית אלא שההתנחלויות אינן לגיטימיות ושהן מהוות אחת מהסיבות לכך שהערבים רואים בזכות השיבה משהו לגיטימי

tali_le

New member
מה שפעם היה או לפחות נראה כלגיטימי

הוא לא בהכרח לגיטי היום כשאנחנו יכולים לראות דברים מנקודת מבט אחרתואנחנו במצב שונה לחלוטין בכלל

Dune

New member
רוב ההתנחלויות...

הן חשובות. ובזכותן יש לנו זיקה על מקום מסויים בארץ. לא כולן חשובת אבל חלקן כן חשוב. ובכל זאת זו המדינה שלנו ומותר לנו להתיישב בה. ודרך אגב ההתישבות הערבית הן כמו התנחלויות את יודעת שאם מקימים עכשיו מדינה לפי השטחים שיש לערבים מדינת ישראל מחולקת ל2

tali_le

New member
אז מה?

זה שיש לך רובה אומר שמותר לך לירות במישהו? לא! וזה שיש לך שטח לא אומר שאתה יכול הלתיישב במקום שהוא של מישהו אחר ההתנחלויות הן אבן נגף לשלום ועד שלא יפונו תמשיך המלחמה

Dune

New member
תגובה

זה שיש לי רובה זה אומר שמותר לי לירות בו על מנת להציל חיים זה ששיש לי שטח מותר לי לבנות בו מתי שאני רוצה. ההתנחלויות הן בהחלט לא הדבר שגורם לכך שלא יהיה שלום. יש הרבה יותר מזה.

one1

New member
dune יש לך

תגובה למטה בנושא ההשתמטות, אם אתה רוצה אני יכול להקפיץ לך אותה לפה, או שתגיב שם למטה וזה יקפוץ לבד...

למעלה