זכיה בטוחה

צליליתה1

Well-known member
התקשרה אלי שכחתי איך קוראים לה מאירגון משהו פיס או לוטו והודיעה לי שמכיוון שהייתי מנויה של המשהו ולא זכיתי אני זכאית לפיצוי, מנוי לתוכנית עם זכיה בטוחה.
כאן התפרצתי לדבריה והודעתי לה שמעולם לא הייתי מנויה של הלוטו, ואין לי עניין בפיצויים. היא נדהמה ושאלה אותי אם איני מעוניננתת ברווחים, ואמרתי לה שלא, אין לי צורך להרוויח.
הרגשתי כמה היא מופתעת ושהוויתור שלי כואב לה אישית.

הבוקר התקשרה יוליה מלוטו משהו, ואמרה שמכיוון שהייתי מנויה, וכו, הסברתי לה בנימוס שמעולם לא הייתי מנויה כך שמן הסתם איני זכאית, ויתרה מכך, איני קונה לוטו, ושאתמול כבר התקשרו ואמרתי שאין לי עניין, ועל הדרך, הודעתי לה, שאני מבקשת לא להתקשר יותר. מה שהלחיץ אותה והיא אמרה לי שזה לא קשור, אתמול התקשרו ממנויי פייס.

לא עברה רבע שעה התקשרה יוליה מלוטו משהו, ידה ידה ידה, ולבושתי כי רבה איבדתי את זה לגמרי וצעקתי עליה בחוסר נימוס ובחוסר תרבותיות.

מזמן לא קרה לי , בעצם, מאז שעזבתי את הוט לא זכור לי שאיבדתי שליטה וצעקתי כמו פסיכית.

הקטע עם הלאבד שליטה זה שאחרכך אני לא מרגישה יותר טוב, נוסח קטרזיז, אלא הרבה הרבה יותר גרוע, כל זה אירע לפני כשעתיים ואני עדיין מרגישה נאחס.

אז חשבתי להתאורר קצת כאן.

מה אצלכם? מישהו זכה בלוטו לאחרונה?

כמובן שיכולתי לסגור בנימוס או בבהמיות בלי להקשיב עד הסוף
אבל כשרק התחילו כל הטלמרקטינג יצא שפגשנו את זה (באמת שכחתי את שמו) שהביא את היופי הזה לארץ
והוא סיפר לי מי עובד, בדרך כלל עובדת, בטלמרקטינג האלה.
אז אם אני לא קונה, לפחות שאתנהג בנימוס. מסוים.

GoldenEyes

Well-known member
התקשרה אלי שכחתי איך קוראים לה מאירגון משהו פיס או לוטו והודיעה לי שמכיוון שהייתי מנויה של המשהו ולא זכיתי אני זכאית לפיצוי, מנוי לתוכנית עם זכיה בטוחה.
כאן התפרצתי לדבריה והודעתי לה שמעולם לא הייתי מנויה של הלוטו, ואין לי עניין בפיצויים. היא נדהמה ושאלה אותי אם איני מעוניננתת ברווחים, ואמרתי לה שלא, אין לי צורך להרוויח.

הבוקר התקשרה יוליה מלוטו משהו, ואמרה שמכיוון שהייתי מנויה, וכו, הסברתי לה בנימוס שמעולם לא הייתי מנויה כך שמן הסתם איני זכאית, ויתרה מכך, איני קונה לוטו, ושאתמול כבר התקשרו ואמרתי שאין לי עניין, ועל הדרך, הודעתי לה, שאני מבקשת לא להתקשר יותר. מה שהלחיץ אותה והיא אמרה לי שזה לא קשור, אתמול התקשרו ממנויי פייס.

לא עברה רבע שעה התקשרה יוליה מלוטו משהו, ידה ידה ידה, ולבושתי כי רבה איבדתי את זה לגמרי וצעקתי עליה בחוסר נימוס ובחוסר תרבותיות.

מזמן לא קרה לי , בעצם, מאז שעזבתי את הוט לא זכור לי שאיבדתי שליטה וצעקתי כמו פסיכית.

הקטע עם הלאבד שליטה זה שאחרכך אני לא מרגישה יותר טוב, נוסח קטרזיז, אלא הרבה הרבה יותר גרוע, כל זה אירע לפני כשעתיים ואני עדיין מרגישה נאחס.

צליליתה
להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טפשותם של אחרים
ברור שזאת רמאות או נסיון עוקץ , ולשמחתי לא נפלת בו
אני אחרי שיחה כזאת לא רק שרוטן , אלא גם מאיים שעוד שיחות כאלו הן הפרה של החוק , ואף חוסם את המספר

פונדיצ'רי

Active member
ומוכרי הביטוחים שמציעים לשדרג ביטוח קיים, לא מעצבנים? וראש העיר שלי שמתקשר כדי להודיע איזו שטות בהודעה קולית? והבת שלי שמדברת לאט וצריך הרבה סבלנות כדי להבין מה בעצם היא רוצה? ומאריכי הדיבור בעבודה שמתקשרים ואני מזדקנת תוך כדי שיחה וכדי לא לצאת מדעתי , אני נעמדת ומתחילה לעשות קצת מתיחות תוך כדי שיחה?
כשיש לי בבית שיחה מייגעת שלא נעים להתעלם, אני מתחילה לעשות במקביל, מטלות שעד אז התחמקתי מהן. לטאטא, לסדר את הערימה שעל פינת האוכל, לקלף ג'ינג'ר, לקפל כביסה. פתאום הן נראות יותר מזמינות.

נערך לאחרונה ב:

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ומוכרי הביטוחים שמציעים לשדרג ביטוח קיים, לא מעצבנים? וראש העיר שלי שמתקשר כדי להודיע איזו שטות בהודעה קולית? והבת שלי שמדברת לאט וצריך הרבה סבלנות כדי להבין מה בעצם היא רוצה?.....
מכל הרשימה המכובדת שמנית לעייל נראה לי שהגורם היחידי שניתן לטפל בו זו הבת שלך.

בפעם הבאה שזה קורה כנסי באם אמא שלה.

סופהו 1

Well-known member
ומוכרי הביטוחים שמציעים לשדרג ביטוח קיים, לא מעצבנים? וראש העיר שלי שמתקשר כדי להודיע איזו שטות בהודעה קולית? והבת שלי שמדברת לאט וצריך הרבה סבלנות כדי להבין מה בעצם היא רוצה? ומאריכי הדיבור בעבודה שמתקשרים ואני מזדקנת תוך כדי שיחה וכדי לא לצאת מדעתי , אני נעמדת ומתחילה לעשות קצת מתיחות תוך כדי שיחה?
כשיש לי בבית שיחה מייגעת שלא נעים להתעלם, אני מתחילה לעשות במקביל, מטלות שעד אז התחמקתי מהן. לטאטא, לסדר את הערימה שעל פינת האוכל, לקלף ג'ינג'ר, לקפל כביסה. פתאום הן נראות יותר מזמינות.
עכשיו הסתכלי על הצד החיובי בעניין.
תארי לעצמך שלא היו השיחות הללו?
מתי היית מתפנה לעסוק בפעילויות הללו?

אבח"י

Well-known member

אבל כשרק התחילו כל הטלמרקטינג יצא שפגשנו את זה (באמת שכחתי את שמו) שהביא את היופי הזה לארץ
אנקדוטה -
הראשונה כשמעריב עוד היה בידיו של נמרודי, הבן. היתה תקופה שהם ניסו למכור לי את העיתון, ובאופן שיטתי, ובנימוס פולני קריר ודוקרני נהגתי לענות:
עד אשר נמרודי לא יעזב את העיתון, לא ארכוש אותו או אקראו.
מהרגע שנמרודי ודנקנר נעלמו מהשטח - רכשתי מנוי, כבר כמה וכמה שנים נהנה מעיתון איכותי ומשובח.

היחידים שאני מוכן לתת להם כסף - האגודה למלחמה בסרטן. אגואיסטי לגמרי.

נערך לאחרונה ב:

פונדיצ'רי

Active member
אנקדוטה -
הראשונה כשמעריב עוד היה בידיו של נמרודי, הבן. היתה תקופה שהם ניסו למכור לי את העיתון, ובאופן שיטתי, ובנימוס פולני קריר ודוקרני נהגתי לענות:
עד אשר נמרודי לא יעזב את העיתון, לא ארכוש אותו או אקראו.
מהרגע שנמרודי ודנקנר נעלמו מהשטח - רכשתי מינוי, כבר כמה וכמה שנים נהנה מעיתון איכותי ומשובח.

היחידים שאני מוכן לתת להם כסף - האגודה למלחמה בסרטן. אגואיסטי לגמרי.
אני לפעמים מקבלת הצעות לרכוש "מינוי" על עיתון. וזה עצוב שאף אחד בכל המחלקה המסחרית של העיתון לא מתקן את זה ל"מנוי".

סופהו 1

Well-known member
צצצצ
אני מנויה אבל רכשתי מינוי.

בכל אשמה האקדמיה: " האקדמיה החליטה שגם במשמע הזה שם הפעולה יהיה מִינוי – בשונה מן האדם שהוא מָנוי."

סופהו 1

Well-known member
בדיוק מאותה סיבה אני משתדלת להיות מנומסת. מקשיבה למשפט או שניים ואם אין צורך, מסרבת בנימוס.
אם מהצד השני מתחילים בניסיונות שכנוע, מציעה בשלווה שיבחרו אם אני אסיים את השיחה, או הם.
מי מסיים? ניחשת?

נזכרתי כעת בשיחת טלפון כזו שנענתה ע"י אחד מילדי שהיה אז בסוף ביה"ס היסודי, טרום הסלולרים.
כמה צחקתי.
לא שמעתי מהנודניקים שוב.

קלייטון.ש

Well-known member
זו ממש בעיה עם הבחורות האלה שמתקשרות ואתה חושב בטח היא חד הורית עם שלושה ילדים קטנים וזו העבודה היחידה שמצאה וכל עסקה שהיא סוגרת זה אוכל לילדים שלה, ואם אתה לא סוגר איתה אתה גרמת ישירות לילדים שלה ללכת לישון רעבים.
פעם התקשרה מישהי בשש בערב, אני לא זוכר מה היה הנושא, ושאלה אם מתאים לי לדבר עכשיו. הייתי כבר במיטה 90% רדום ואמרתי לה שאני ממש מצטער אבל לא מתאים לי עכשיו. ואז היא שואלת מתי אפשר להתקשר אליך? וואי מה עושים עכשיו. ממש לא יודע עכשיו מתי יתאים לי לדבר איתך. חושב וחושב ושותק והיא ניתקה. מסכנים הילדים שלה. על המצפון שלי עד היום.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זו ממש בעיה עם הבחורות האלה שמתקשרות ואתה חושב בטח היא חד הורית עם שלושה ילדים קטנים וזו העבודה היחידה שמצאה וכל עסקה שהיא סוגרת זה אוכל לילדים שלה, ואם אתה לא סוגר איתה אתה גרמת ישירות לילדים שלה ללכת לישון רעבים.
אני חושב שמה שכתבת הוא בהרבה מקרים נכון ואני משתדל לחתוך את השיחות האלה מהר ובנימוס.

אני מאבד את הסבלנות רק כשממש מציקים לי וגם לזה פיתחתי שיטה שבסופה במקום שאני אתרגז הם מתרגזים.

צליליתה1

Well-known member
אני חושב שמה שכתבת הוא בהרבה מקרים נכון ואני משתדל לחתוך את השיחות האלה מהר ובנימוס.

אני מאבד את הסבלנות רק כשממש מציקים לי וגם לזה פיתחתי שיטה שבסופה במקום שאני אתרגז הם מתרגזים.
ולא תשתף עם החברים?

צליליתה1

Well-known member
פעם התקשרה מישהי בשש בערב, אני לא זוכר מה היה הנושא, ושאלה אם מתאים לי לדבר עכשיו. הייתי כבר במיטה 90% רדום
כבר מזמן רציתי לשאול באיזו שעה אתה הולך לישון, כדי להיות רענן וחד לשון ב 230 בבוקר כשאתה כותב כאן.

אבל 1800? אמיתי? גם בקיץ כשיש אור?

GoldenEyes

Well-known member
כבר מזמן רציתי לשאול באיזו שעה אתה הולך לישון, כדי להיות רענן וחד לשון ב 230 בבוקר כשאתה כותב כאן.

אבל 1800? אמיתי? גם בקיץ כשיש אור?
אולי הוא כמוני , בשעה 7 וחצי בערב שורץ מול הטלויזיה עד שנרדם
ואז אחרי חצי שעה מתעורר , והולך למיטה לישון :)

למעלה