זכיה בטוחה

קלייטון.ש

Well-known member
כבר מזמן רציתי לשאול באיזו שעה אתה הולך לישון, כדי להיות רענן וחד לשון ב 230 בבוקר כשאתה כותב כאן.

אבל 1800? אמיתי? גם בקיץ כשיש אור?
לא כל כך משנה מתי אני הולך לישון, אני תמיד אקום לכל המאוחר ב-3, 3 וחצי. קרה הרבה פעמים שבשל נסיבות אלה ואחרות נרדמתי ב-1 לפנות בוקר, והגוף שלי ב-3 הודיע לי שלא מעניין אותו שעות שינה, התחיל יום חדש, בבקשה לקום. אבל באופן כללי אני ישן 8-9 שעות בלילה, כדי שיהיה זמן לחלום, כי בחיים המשעממים והדלים שלי רוב העניין והפעילות הם וירטואלים בחלום. אז בטח שאשתדל ללכת לעולם המעניין מוקדם ככל האפשר.

אבח"י

Well-known member
לא כל כך משנה מתי אני הולך לישון, אני תמיד אקום לכל המאוחר ב-3, 3 וחצי. קרה הרבה פעמים שבשל נסיבות אלה ואחרות נרדמתי ב-1 לפנות בוקר, והגוף שלי ב-3 הודיע לי שלא מעניין אותו שעות שינה, התחיל יום חדש, בבקשה לקום. אבל באופן כללי אני ישן 8-9 שעות בלילה, כדי שיהיה זמן לחלום, כי בחיים המשעממים והדלים שלי רוב העניין והפעילות הם וירטואלים בחלום. אז בטח שאשתדל ללכת לעולם המעניין מוקדם ככל האפשר.
וייי
כך אני גם אומר לבת זוגי, ומדי בקר, אם היא בבית, והחלום היה מספיק קרוב להתעוררות, היא גם זוכה לשמוע סיפורי הרפתקאות שלא יאומנו.

פונדיצ'רי

Active member
וייי
כך אני גם אומר לבת זוגי, ומדי בקר, אם היא בבית, והחלום היה מספיק קרוב להתעוררות, היא גם זוכה לשמוע סיפורי הרפתקאות שלא יאומנו.
חלומות של אחרים זה אחד הדברים שאני לא יכולה להקשיב להם, אלא אם בעל החלום מתמצת אותו בשני משפטים לכל היותר.

ואני שונאת סצינות ארוכות של חלום בסדרות וסרטים.

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
חלומות של אחרים זה אחד הדברים שאני לא יכולה להקשיב להם, אלא אם בעל החלום מתמצת אותו בשני משפטים לכל היותר.

ואני שונאת סצינות ארוכות של חלום בסדרות וסרטים.
כן גם אני לא מתעניין בחלומות של אחרים. רק שלי מעניינים אותי. אבל אני גם לא נוהג בדרך כלל לספר כי ישר מנתחים ומסבירים לי את החלום, אבל לא מתוך השתתפות אלא מתוך ביטול. אז מוותר על הפסיכואנליזה בשקל.
מסכים גם לגבי סצינות חלום בסרטים. במיוחד מעצבן כשהסצינה לא מסומנת כחלום אלא היא מוצגת כמציאות, ואז הגיבור מתעורר שטוף זעה ואנחנו מבינים שזה היה רק חלום. בזמן האחרון נתקלתי בהרבה כאלה. זה יותר מעצבן אפילו מסצינות סקס שלא מוסיפות לעלילה (ונדיר שסצינת סקס מוסיפה לעלילה).

פונדיצ'רי

Active member
זה יותר מעצבן אפילו מסצינות סקס שלא מוסיפות לעלילה (ונדיר שסצינת סקס מוסיפה לעלילה).
אם בעשר דקות הראשונות של הסרט/סדרה, אין סצינת סקס או מישהו שמת באופן לא טבעי, בעלי נוטש.
זה התפקיד האמיתי של סצינות הסקס.

קלייטון.ש

Well-known member
אם בעשר דקות הראשונות של הסרט/סדרה, אין סצינת סקס או מישהו שמת באופן לא טבעי, בעלי נוטש.
זה התפקיד האמיתי של סצינות הסקס.
אני בדיוק הפוך, אם תהיה סצינה כזו מוקדם היא תגרום לי לנטוש. הרבה פעמים אני צופה ומופיעה שחקנית, ואני כבר מנחש שהבחורה הזו תחשוף בסרט את הציצים, ואני רוצה להגיד לה "חמודה, לא צריך, זה לא מוסיף, תישארי לבושה". לא עוזר.

אבח"י

Well-known member
אני בדיוק הפוך, אם תהיה סצינה כזו מוקדם היא תגרום לי לנטוש. הרבה פעמים אני צופה ומופיעה שחקנית, ואני כבר מנחש שהבחורה הזו תחשוף בסרט את הציצים, ואני רוצה להגיד לה "חמודה, לא צריך, זה לא מוסיף, תישארי לבושה". לא עוזר.
תלמידתי המקסימה, בכיתה י' ביקשה להגיש יומן קריאה על "רומן גרפי" - מנגה יפנית, דיגיטלית. רק נכנסתי לפרק הראשון [ רק אליו יש לי הרשאה] שלוש סצינות סקס נועזות, בהן רק איברי המין מוסתרים. הין השלוש, 2 הומוסקסואליות, אחד מהן היא אונס של גבר. הרמתי גבה לגבי חומר הקריאה, ולא אשרתי מהסיבה שיש 62 פרקים, בכל פרק 17 עמודים, מה שמוביל לכמות בלתי אפשרית של קריאה-כתיבה במשך 3 חודשים על פי כללי הכתיבה של יומן הקריאה. ברור שלא נזפתי ולא אמרתי לה כלום, גם לא טרחתי לעדכן אף אחד לגבי חומר הקריאה שלה, כי הסיפור הגדול הוא המאבק לחירות אישית ואומנותית.

למעלה