זכייה במשחקים - ברכה או קללה?
MJ,CF

Billy Shirs

New member
MJ

לא יודעים כמעט כלום על פיניק. אבל אל תשכחי שלא יודעים הרבה על המשפחות של אף אחד, היא בקושי עושה טובה ומספרת שלפיטה יש אחים ואז לא מזכירה אותם שוב לעולם. הגיוני שאם היו פוגעים במשפחה של פיניק הוא היה מספר גם על זה בראיון המצולם שלו. הרי להרוג משפחה נחשב כפשע יותר חמור משידול לזנות, וזה היה גורם לסנואו להיראות הרבה יותר גרוע אם בחור כמו פיניק היה מישיר מבט למצלמה ואומר "סנואו הרג את המשפחה שלי".

לג'ו אמנם אין משפחה אבל היא לא נראית לי כמו מישהי לא יציבה. אני בטוחה שהחיים שלה לא בדיוק שיא השלמות, נכון. היא מאוד בודדה. אבל היא לא משתמשת בסמים\אלכוהול\מחורפנת באופן כללי בסגנון וויירס.

אנובאריה לדעתי פשוט נהנית לחיות את הנצחון שלה, לא ידוע עליה יותר מדי. ברוטוס למשל ממש שמח לחזור לזירה אז אני לא חושבת שהוא סבל יותר מדי במשחקים שלו גם כן.

אף פעם לא צוין שביטי פיתח פצצות עבור הקפיטול. כתוב שהוא עזר להם לבנות את התשתית לתקשורת שלהם ובגלל זה הוא יודע לפרוץ את הערוצים. הוא התחיל לפתח נשקים רק ב-13, וזאת הדרך שלו לתרום למרד. אחרי הזירה השנייה הוא היה במצב גופני גרוע, אבל מבחינה נפשית הוא תפקד ללא רבב. מאיך שקטניס מתארת אותו, הוא ממש מודל היציבות. לדעתי הוא גם אהב את ווירס בצורה רומנטית, והיה לו קשה לאבד אותה, אבל הוא אף פעם לא מראה רגשות, לטובה או לרעה. חוץ מזה, כן - הוא שקע *בעבודה*. הרבה אנשים עושים את זה גם בלי טראומות נפשיות. לא עבר התמוטטות, לא סמים, לא אלכוהול, ולא ידוע עליו מספיק כדי להוכיח עבר טראגי או לא.

אם הייתי גדלה במחוז 1 או 2 לא הייתי מפחדת ממשחקי הרעב, כי מה הטעם? גם אם בוחרים אותך מגיע קרייריסט ומתנדב במקומך. אני חושבת שהלך הרוח במחוזות האלה שונה לגמרי מבשאר, כי לא רק שיש להם תנאים טובים יותר, גם אין להם סיבה לפחד. לא סתם מחוז 2 לא מרד ואין לי מושג למה 1 מרד מלכתחילה, במיוחד בהתחשב בכך שאחרי שהקפיטול ייפול כבר אין ממש סיבה למותרויות וכל התעשייה שלהם תקרוס.

קשמיר וגלוס מתוארים כיפים מאוד, אגב. אם אני זוכרת נכון הביטוי הוא Classically beautiful. בנוגע לפיניק, אני לא חושבת שהוא היה קרייריסט בגיל 14. קטניס קראה לו קרייריסט, אבל מי מתנדב בגיל 14? הוא טוב עם חניתות כי הוא דייגO0

למעלה