עוד קצת תמונות כי אני לא עצלנית כמו רוב הבנות פה..
3 30stm boo New member 25/8/08 #23 למי את קוראת עצלנית?!../images/Emo3.gif בכל מקרה איזה קעקוע יפה...תתחדש
3 30secondstostav New member 30/8/08 #48 חחחחחח אני לא יכולה הנעליים שלהם קורעות אותי!! XDD MARS style!! 333>
B BuddhaForScarlett New member 25/8/08 #32 הוא עדיין חדש. ../images/Emo3.gif ומזל שהוא לא אמיתי כי הוא מכוער תחת
I i am777 New member 25/8/08 #34 אה...ו.. אני די בטוחה שהוא הוציא אותו מאיזה מסטיק או משהו.... או שהוא אכל תפוצ'יפס..
I i am777 New member 26/8/08 #40 ...../images/Emo68.gif זו הזווית של התמונה... בתכלס , כן ג'ארד הוא רזה.. אבל פה הוא רק נראה לך
D DarkSecretLove New member 27/8/08 #41 הדבר המטוטשטש הזה מסתיר אותו חח אם הייתי יודעת מה זה הייתי אומרת..אבל זה כ"כ לא ברור.. גם אני נבהלתי בהתחלה כאילו WTF מה קרה לו? חח אבל אז ראיתי שיש בקצה שם למטה המשך של הצוואר שלו תמונה משעשעת.קעקוע,לא טוב..
הדבר המטוטשטש הזה מסתיר אותו חח אם הייתי יודעת מה זה הייתי אומרת..אבל זה כ"כ לא ברור.. גם אני נבהלתי בהתחלה כאילו WTF מה קרה לו? חח אבל אז ראיתי שיש בקצה שם למטה המשך של הצוואר שלו תמונה משעשעת.קעקוע,לא טוב..