זכרונות בגידה, בגידה?

אישון34

Well-known member
תראי -
יקיר החמוד לא סתם כותב כאן על מערכות יחסים פוליאמוריות, כי זו מציאות קיימת בהחלט.
בטח את זוכרת מסיפורי באלזק, אבל היסטורית ועובדתית בפרריז של המאה ה- 19 להחזיק פילגש או מאהב צעיר בפרהסיה היה סימן לכוח כלכלי, למעמד חברתי וכו'

האם גם אתה מתחזק זוגיות בה אחד השותפים הוא ביסקסואל? מעניין, כי זה המצב אליו התכוונה מיטלמן.
בכל העולם לא רק בפאריז מעוטת הגברים (לאור הלחמות).

אישוניאיש.
חולם על מאהבת חדשה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
בכל העולם לא רק בפאריז מעוטת הגברים (לאור הלחמות).

אישוניאיש.
חולם על מאהבת חדשה.
נו טויף... בסין זה דווקא הפוך. שם יש מיעוט של נשים וריבוי של גברים צעירים וחרמנים. זה כבר בכלל סיפור שעלול לגרור הרבה סיפורים... חבל שאינך חי שם... העו"ד שבך היה מגלה לנו הרבה יותר סיפורים מאלה שאתה מצליח לדלות כאן, בארץ הדי שמרנית שלנו... אין לך מושג עד כמה הסתקרנתי רק מלחשוב על זה...

אישון34

Well-known member
נו טויף... בסין זה דווקא הפוך. שם יש מיעוט של נשים וריבוי של גברים צעירים וחרמנים. זה כבר בכלל סיפור שעלול לגרור הרבה סיפורים... חבל שאינך חי שם... העו"ד שבך היה מגלה לנו הרבה יותר סיפורים מאלה שאתה מצליח לדלות כאן, בארץ הדי שמרנית שלנו... אין לך מושג עד כמה הסתקרנתי רק מלחשוב על זה...
צרפת מרובת המלחמות הייתה מעוטת גברים.

נפוליאון השמיד 1.5 מיליון גברים צרפתיים.

כנ"ל עוד שלל מלחמות.

התוצאה?

יש עודף עצום של נשים, כאלה הדורושת עיבור.

אנו רואים את זה כיום באוקראינה - לבטח זה יבלוט אחרי המלחמה.

מעט מאוד גברים - המוני נשים.

הגברים שיש פגועים.

אז אתה מוזמן לנסוע לשם.

אישוניאיש.
חובב מסעות.

נסיך.333

Well-known member
תראי -
יקיר החמוד לא סתם כותב כאן על מערכות יחסים פוליאמוריות, כי זו מציאות קיימת בהחלט.
בטח את זוכרת מסיפורי באלזק, אבל היסטורית ועובדתית בפרריז של המאה ה- 19 להחזיק פילגש או מאהב צעיר בפרהסיה היה סימן לכוח כלכלי, למעמד חברתי וכו'

האם גם אתה מתחזק זוגיות בה אחד השותפים הוא ביסקסואל? מעניין, כי זה המצב אליו התכוונה מיטלמן.
בהחלט כן

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תראי -

תגיד... אתה בטוח שאתה לא טעית? בעיניי לפחות, קיים משתמש שנקרא "נסיך 333" וקיים אחר שנקרא יקיר. כעת התבלבלתי... האם נסיך הוא גם יקיר, או שאתה איכשהו טעית? (או שאולי אתה יודע על שני אלה דברים שאני איני יודע? והלוא גם זו אפשרות....

Yakir4179

Well-known member
תגיד... אתה בטוח שאתה לא טעית? בעיניי לפחות, קיים משתמש שנקרא "נסיך 333" וקיים אחר שנקרא יקיר. כעת התבלבלתי... האם נסיך הוא גם יקיר, או שאתה איכשהו טעית? (או שאולי אתה יודע על שני אלה דברים שאני איני יודע? והלוא גם זו אפשרות....
נסיך הוא נסיך ואני יקיר הוא יקיר😊😉😘

Yakir4179

Well-known member
תראי -

קבל עדכון לאחר שנה בקהילה הזאת אין מציאות שם ,נשים ימשכו לקשר פתוח כי הן חוקרות ונוברות בתחום הרגשי אז גם הן יזמו פתיחת יחסים ,בדרך כלל אתה נתקל במישהו מיוחד כזה שרק בא לך לעשות סקס חום ואהבה איתו, להיות חבר נפש וזהו גם כשיש לך בת זוג,אם אני התוודה אני אאבד את בת זוגתי ואם לא ואולי גם היא מצד אז ככה לא יודעים ולא מתוודים וכו

דורון-55

Active member
תראי -

אנחנו ב 2025 יאמן
חזרת למאה ה19 שלהחזיק פילגש אחת או שתיים היתה ראיה למעמד האדם .
דווקא מתאים לחזור לפריז בתקופה ההיא .

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זו לא שאלה "כללית" אלא ענין ספציפי וממוקד ביחסים בין שני בני אדם.
אבל רגע.. רגע. נגיד שיש מורה ותלמיד (פרטי. לא תלמיד בקבוצה או כיתה), ולמורה יש בעצם מספר תלמידים פרטיים שכאלה. האם לא קורה, שהשיח בין המורה לתלמיד יזלוג גם לנושאים שאינם קשורים רק לשינון חוקי הפיזיקה (או המתמטיקה או השירה)? פתאום התלמיד נפתח. מנסה לשתף את המורה בחוויה כלשהי. שואל שאלה כי המורה הרי מבוגר יותר... מנוסה יותר... או שאני לא יודע מה. הרי לא התחייבתי לקבוע, שהתלמיד הוא קטין גם אם גם זו אופציה. ובכ"ז, שום דבר פיזי לא קורה כאן, כי זה עדיין קשר בין מורה ותלמיד שבא רק ללמוד. אז מה? האם המורה ינעל את נצמו כשיגיע התלמיד הבא? אז הנה. קשר בין 2 בני אדם. ו?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא ברור לי מה ההבדל בין נאמנות לגבר/ אישה
אם אתה עם אישה מותר ללכת עם גבר ?
וזה פחות מפריע לצד השני !!!
טוב... סליחה שאני מתערב. אבל אני סטרייט... אז עוררת בי סקרנות עם השאלה הזו שלך. כי עבורי חבר זה לשיחה. זה להעברת מחשבות ואולי גם שיחה על מאוויים. אבל לא משהו שמרמז על מגע פיזי. כי גם כשעולה נושא ה"מאוויים", הוא מתמקד רק בדברים שנוגעים אך ורק למין האחר. אז מכאן זה לא זולג לבגידה חד מינית אבל כן. זה מעורר בי סקרנות. ואבהיר... לא יצר אלא סקרנות בלבד.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לדעתי בקשר עם מקביל/ה שהוא קשר "רציני" חייבת להיות נאמנות..
אבל זו רק דעתי והתנהלותי..
לא שיש לי המון ניסיון... אבל למה ככה בעצם? שברת פעם אחת מסגרת ונוכחת שאתה חי עם זה וממשיך לחיות? למה שלא תשבור גם את השנייה? אז טוב נו. לא באותו שבוע. אבל בהמשך. כשדברים כבר יתגלגלו "כאילו" מאליהם ואתה כבר תדע מראש מה יהיה בעוד דקה.

נסיך.333

Well-known member
לא שיש לי המון ניסיון... אבל למה ככה בעצם? שברת פעם אחת מסגרת ונוכחת שאתה חי עם זה וממשיך לחיות? למה שלא תשבור גם את השנייה? אז טוב נו. לא באותו שבוע. אבל בהמשך. כשדברים כבר יתגלגלו "כאילו" מאליהם ואתה כבר תדע מראש מה יהיה בעוד דקה.
אתה זה אתה ואני זה אני

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
וואי וואי וואי... לאן נסחפתי.. איני זוכר שהייתה לי פעם שכזו, שבה נסחפתי והגבתי לעוד ועוד אנשים ברצף ואף נפתחתי ככה. אז סליחה אם מי מכם נפגע. עבורי זו הייתה סוג של חוויה ראשונית ודווקא נהניתי. אז אנא! קבלו כאן את הכל ברוח טובה.

mיטלמן

Well-known member
רוח טובה היא עניין דו"צ, לא?
ואם אני כותבת "אני בכלל חושבת שאת טרולית"
למה אני חוטפת צעקות ואיומים? מנהל שכותב לי משהו בצורת איום? בפעם הקודמת אחרי איום כזה הושעיתי לכמה ימים וגם לילות!
בגלל הרוח? אולי הטובה?
אני יודעת שלא שייך לכלום פה.

וואי וואי וואי... לאן נסחפתי.. איני זוכר שהייתה לי פעם שכזו, שבה נסחפתי והגבתי לעוד ועוד אנשים ברצף ואף נפתחתי ככה. אז סליחה אם מי מכם נפגע. עבורי זו הייתה סוג של חוויה ראשונית ודווקא נהניתי. אז אנא! קבלו כאן את הכל ברוח טובה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה אני חוטפת צעקות ואיומים? מנהל שכותב לי משהו בצורת איום? בפעם הקודמת אחרי איום כזה הושעיתי לכמה ימים וגם לילות!
בגלל הרוח? אולי הטובה?
כי טרול זו איזושהי "מילה גסה".

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בגלל הרוח? אולי הטובה?
על מה את מדברת?
לבטח על פורום אחר,לא כאו.

mיטלמן

Well-known member
כתבתי שלא שייך לכלום כאן,
אבל רציתי שמשה יראה ולא רציתי בהודעה פרטית,
ויש שם אי שם מישהו שאורב לי ורציתי שמשה יראה קודם.
נגמרו התירוצים.
ואיפה מרי פופינס?

Yakir4179

Well-known member
יש הבדל בהרגשה בקשר בין מישהי ביחסים פתוחים לבין מנוגמית שמסתירה את הרומן ,זה יותר מדליק ומכניס לריגוש,שאתה מאהב היחידי אז זה כאילו שלך היא,וביחסים פתוחים לא חסר יש לא מעט בתור מה שנקרא

למעלה