זכרונות הנאה מהר חורשן...

alonaski

New member
זכרונות הנאה מהר חורשן... ../images/Emo140.gif

להלן כמה מהתמונות שכיסו חלק מהחוויות שלנו ביום שישי האחרון...
תהנו!

schwinnie

New member
וזה schwinnie שרצה גם כן לעקוף

שלולית, אך נתפס בגדר הבקר שלצד השביל ונפל הצידה היישר לתוך הבוץ, לקול תשואות הקהל (הלא רב, למזלו) שהיה עד לתמונות הקשות..... ראו הוזהרתם. להבא - רק דוך לתוך השלולית !

alonaski

New member
או! בדיוק רציתי להתיחס לסוגיה הנ"ל

"קונספציית השלולית"! לאחר וותק של שנתיים רכיבת הרים אני חושבת שאני כבר יכולה לקבוע גישה לעניין:
מכירים את הקטע הזה שאתם רוכבים על שביל ומגיעים לשלולית ואז... נעצרים ומתלבטים. האפשרויות העומדות בפניכם הן שתיים: או לחצות את השלולית באמצע דרך הקרקעית הבלתי נראית לעין שלה... ואז - לכו תדעו מה העומק ומה התשתית שם... והשניה - היא לרכוב על שולי השלולית - על הבוץ הסמיך העמוק שכן נראה לעין! ורק בגלל שהוא נראה לעין...
ובכן... אחרי כמה נסיונות של חציית שלוליות אני יכולה להגיד לכם בהחלטיות - כל מי שחושש משלוליות - שיחדל מזה!!! כי ברוב המקרים, הדרך היציבה והבטוחה יותר - היא חציה דרך השלולית עצמה - בדוך!
(כדברי שוויני-ניני-ניני...). שם לעיתים, בקרקעית - הסחף הבוצי הוא דווקא בשיכבה דקה שנותן אחיזה יציבה יותר לאופנים!
ותחשבו על זה...
אשמח לשמוע אחרים עם תאוריות שונות משלי...

schwinnie

New member
חיזוק

אם יש לפניכם רוכב/ת עודדו אותו לחצות את השלולית בשיטת אלונה (ע"ע) וכך גם תוכלו לקבל "מודיעין בזמן אמת" ולהפיק לקחים מידיים. ברכיבות של קבוצת CMBC משתתף מדי פעם רוכב זאטוט (סוף שנות העשרים) שכיניתי אותו "מד עומק", כיוון שהוא מסתער ראשון על כל מקווה מים הנקרה בדרכו, תוך השפרצות עליזות לכל עבר.

למעלה