זכרונות ילדות...

reviital

New member
זכרונות ילדות...../images/Emo79.gif

היום ראיתי את הביצוע של ג'קו לשיר "גשם" בכוכב נולד, ונזכרתי שכשהייתי ילדה בערך בת 6, עוד כשהיה רק ערוץ 1, וכולם היו רואים את אותם התוכניות... והיה אסור לי לראות שולשלת או תהילה... כי הייתי קטנה... היתה כל מוצאי שבת תוכנית משהו כמו תחרות קליפים, מצעד פיזמונים כזה... וכל פעם היינו מחכות עד צאת השבת כדי לראות מיד את התוכנית... באחת הפעמים - הציגו שיר חדש, כניסה חדשה... שיר של מאיר בנאי בשם "גשם"......... "כביש אספלט, מול חומה... גשם!!!!!!! רד כבר גשם!!!!...."
אני ובת דודה שלי פשוט נבהלנו! מה זה הצעקות האלה? מה גשם? למה אתה צועק? תירגע! בן אדם... אנחנו יושבת עם פה פתוח..... ולא מאמינות למה שאנחנו שומעות... עד שנגמר השיר. מאז אני זוכרת את השיר הזה בצורה כל כך מצחיקה. כי הביצוע בזמנו בהופעת אולפן היה מזעזע! והוא סתם צרח "גשם" "גשם". ועכשיו כשאני רואה את ג'קו, וואו, זה כל כך שונה! גם אם הוא צועק בשיר, זה יושב מושלם!!!. מישהי זוכרת את התוכנית הזו אולי?

a d i d a s 2 1

New member
אני לא זוכרת תכניות של היום

גם אבל מה שיש לי להגיד לך רויטל נשמה זה זה.. "את לא אובייקטיביתתתתתת" (בכל הקשור לואקו:)! )

Karina85

New member
אף אחת מאיתנו לא אובייקטיבית

וטוב שנשימתי לא נעתקה כשהוא שר גשם במועדון המזורגג ההוא!!!

rifkin1

New member
את מתכוונת ל"להיט בראש"

כי אם כן אז אהי יודעת למה את מתכוונת... אז הכוכבים היו: מאיר בנאי, ירדנה ארזי, ריטה, רמי, אדם, עופרה חזה...

rifkin1

New member
היה מנחה מפחי כזה...

ואת והלהיטים של אותו שבוע שרו במופע חי... אני זוכרת...

kapit5

New member
המנחה היה דורי בן זאב

אבל זה היה לפני מליון שנה כשאני הייתי נערה.

reviital

New member
לא נראה לי שדורי בן זאב היה המנחה

גם אותו כשהייתי רואה הייתי נבהלת... כי הוא כזה קירח וממושקף... וגם האמת כשהייתי רואה את ריטה לא הבנתי מה היא רוצה כשהיא שרה. זוכרות את תקרית הג'קט של ריטה בקדם אירוזיון?

a d i d a s 2 1

New member
ידברו על זה גם אחרי שהיא תהיה בקבר!

האמת? כשאני רואה את ריטה..אני לא נבהלת ולא בטחי...אני נכנסת למתקפת פאניקה!!! כל כך לא אוהבת אותה..לא מסוגלת לסבול את האישה הזאת! בכוונה לא רושמת זמרת!

דורית41

New member
היא ממחזרת עצמה לדעת!

יצא לי לראות פעמיים שלוש הופעות שלה בעבר ,ותמיד אותם סיפורים משעממים-מילה במילה ,איך רמי שר לה בגונדולה בונציה...

a d i d a s 2 1

New member
איכס הייתי באחת... מחוסר ברירה לגמר

לגמרי.. זה אחד הרגעים בחיים שלי, שהרגשתי שאם אני לא הולכת ומהר, אני מתפוצצת! לא יכולה לשמוע אותה... לא מסוגלת... ואמא שלי כל כך אוהבת אותה, כל פעם שהיא מנקה אני מתעופפת ואז היא טוענת שאני לא עוזרת לה היום החלפנו תפקידים, אני מנקה והיא בורחת... לילה טוב דוריתוש! מזל טוב ונשיקות!

דורית41

New member
מואה מואה מואה../images/Emo25.gif

צ'מעי-אתך אני מרגישה שפספסתי במועדון-הרעש שם היה כזה מזעזע,וכל מי שדברתי אתה,הרגשתי כמו זקנה בבית אבות שמכשיר השמיעה שלה בדיוק בתיקון-ושואלת-מה? (לא כל מילה שניה אלא בתדירות יותר גבוהה)- אז לא ממש יצא לדבר אתך כמו שרציתי,מצד שני,בדיעבד אני מבינה שבכל מקרה לא היית במצב של לדבר (ולגבי יום שישי- עדיין לא ברור לי מה אני עושה-באה/לא באה.....). עדידוש-את זוכרת שצרחת בכל הכח- ווווואאאאווווווו-כפרה על ג'קו?זה היה חמוד!

a d i d a s 2 1

New member
יום שישי את מגיעה אני כבר דברתי

עם המנהלים למעלה והם ספרו לי... אההה זאת הית את ליידי כשצרחתי את זה? כן בטח שאני זוכרת... הייתי בטוחה שזו היתה זואי... רגע..אז את הסתכלת עלי כאילו נפלתי מהירח וחייכת? וזה היה ככה ליתר דיוק.." אהההההההההההההההההההההההה, כפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפרה על ג'קו" :)

דורית41

New member
דידוש-יש לי הצתה מאוחרת-

רק עכשיו לענות לך...בקושי הייתי ליד המחשב היום. שתינו היינו לידך-גם זואי וגם אני. דורשת שידור חוזר של הוווווווווווווווווואאאאאאאאאאווווו כפפפפפפפפרה וכו'.

רנה6

New member
לא מספיק רק קול מין השמיים...

אתן צריכות להבין בנות שלא מספיק רק קול יפה, כזה שבא מין השמיים...צריך קול שיהיה לו קשר לנשמה...אני אישית לא מתחברת לריטה...לא ממש יודעת להגדיר אם היא לא שרה מין הנשמה...על כל פנים, לא חודרת לשלי... ומי כן חודר לנשמתי?!

reviital

New member
האמת? אני גם לא סבלתי אותה, עד ש

פגשתי אותה באופן קבוע מאחורי הקלעים בהופעה "one" שלה, היא היתה ממש מקסימה לכל הרקדנים, פירגנה להם, ונתנה יחס אישי לכל אחד ואחד. יכול להיות שאני טועה וכל זה היה מאינטרסים שלה כדי שהמופע יצליח, ויכול להיות שאני צודקת והיא בעצם נשמה טובה כמו שזה היה נראה.

reviital

New member
כן!!! להיט בראש! זה השם.

תודה שהזכרת לי. גלי עטרי, ריקי גל... ועוד כוכבים. מי היה המנחה אז? בטח היום הוא כבר סבא...

דורית41

New member
חפשתי בגוגל-

מצאתי פורום שמדסקס על התכניות האלה...לא יאומן.....איזו התחפרות. הם גם מדברים על תכנית דומה שנקראה "עד פופ". לפי הפורום הזה,אכן דורי בן זאב הנחה את להיט בראש. ואלי ישראלי-נדמה לי תכנית בשם" עוד להיט"-לא לגמרי זוכרת,לא הפנמתי כנראה מה שקראתי שם לפני 2 דקות....איך בכלל הגענו לזה?

reviital

New member
נתחיל לחפור בנוסטלגיה זה לא יגמר:)

האמת שזה דיי כייף, כי זו היתה תקופה בה כולם היו רואים אותם תוכניות, אבל זה בטח ישעמם כאן את מי שלא מכירה..

למעלה