זכרונות ילדות...

רנה6

New member
לילה טוב.

לילה טוב, דורית...מקווה שחגגת כראוי את יום הולדתך...בטח לא כמו יום חמישי הזכור לנו לטוב, אבל אולי הזכרונות שיבחו את היום.

רנה6

New member
לא זוכרת, אבל...

אני לא זוכרת...בטח הייתי עסוקה במטבח או משהו :)....מה שבטוח כל השירים ואפילו הלא מקוריים של ג'קו נשמעים הכי נפלא בעולם כשהם יוצאים מנשמתו. אני לא מדברת רק על קול...זה כל כך מורכב...יש בו בבן האדם את כל המרכיבים שגורמים לשיר לצאת מתוך הנשמה ולהכנס אלינו...

hela19

New member
לילה טוב, היו פעם תכניות מוזיקה...

בהווה, יש ערוץ מוזיקה, וערוצי רדיו, נכון, היתה תכנית כזו, ודורי היה מגניב, כל פעם עם משקפיים אחרות.. ובפוזות שונות.. אבל אין מה לעשות, הביצועים של ג'קו, לכל השירים שבחר, רק עושים טוב לשירים.. שיהיה יום טוב, ושבוע מגניב. הילה.

Nova5

New member
רויטל, הסיפור שלך כל כך מקסים

אני לא גדלתי כאן, אז סיפורים מסוג הזה פשוט משלימים לי פערים. אני אישית זוכרת שבשנת 90 הייתה לי טלוויזיה עם 2 ערוצים - ראשון ו 33, נראה לי. גםאני חיכיתי תמיד למוצ"ש – זה היה כל כך לא הגיוני שדווקא בשישבת אין כלום, התרגלתי שבסופי שבוע משדרים בדרך כלל תוכניות הכי טובות (בברה"מ). אז לא ידעתי מילה בעברית, ולמדתי שפה בעזרת תוכניות ילדים, ממש כמו ילד. הפריצה הגדולה הייתה בזמן מלחמת המפרץ - התמכרתי ל"זהו זה"

reviital

New member
יאנה, זהו זה- היתה תוכנית גדולה!

אם את אוהבת את הסגנון והשחקנים ששיחקו שם - את בטח גם אוהבת את "החיים זה לא הכל" עם אבי קושניר??

reviital

New member
בימינו לא צריך לראות בזמן השידור,

אפשר להוריד את התוכניות באימיול... מכירה?

Nova5

New member
זה לא בעיה של זמן השידור,

אלא בעיה של חוסר זמן כרונית, אבל בטח יהיו שידורים חוזרים

reviital

New member
אולי יהיו ואולי לא, תמיד יש עוד

תוכניות טובות כמו למשל "קצרים" "גומרות הולכות" כך שמי שרוצה לצחוק תמיד יכול למצוא תחליף... אגב, עוד לא יצא לי להגיד לך שהיית מאד חסרה ביום חמישי
, בטח גם ג'קו הרגיש בחסרונך, מזל שאדידס מסרה לו ד"ש ממך.

a d i d a s 2 1

New member
חחח חופשי תסתלבטי רויטל

מה אני אעשה?? באמצע כל הסאטלה שלי זה הדבר היחיד שהיה לי בראש..שיאנה לא שם ושהיא מסרה לו דש.. כל ההופעה צרחתי יאנה מוסרת לך דש לג'קו ולמאבטח שיחייך קצת... נו מילא... רק אני לא רואה טלויזיה פה?!

reviital

New member
אדידסית, נראה לי לא משנה כמה ד"שים

מסרת לג'קו, ברעש שהיה שם הוא בטח לא ממש שמע... ואם כבר שאלת - אז גם אני לא ממש רואה טלויזיה, מהסיבה שאין כמעט מה לראות.

a d i d a s 2 1

New member
הוא שמע!!!!! חחחחח וחייך...

איהההה כמה שהחיוך שלו יפה!! חייבת לעוף ביי בינתים.. ואגב אני לא רואה טלויזיה מהסיבה שאין לי סבלנות...

מגושקה

New member
קודם כל אני מתקשת לאגודה לשלום הילד

מה זאת אומרת אסור היה לך לראות שושלת או תהילה??? תהילה??? בקשר לגשם, אני לא זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את הביצוע של מאיר, למרות שראיתי את התוכנית באדיקות. מה שזכור לי שמאוד אהבתי את השיר מהפעם הראשונה ששמעתי אותו (ובכלל אני מאוד אוהבת את מאיר), חשבתי שזה השיר הכי אחלה שבעולם, עם לחן פיצוצי. אז עוד לא ידעתי שקוראים לזה רוק, חחח. ובקשר ל - ONEאחותי כבוד! איזה עבודה מדהימה, את ממש ברמה גבוהה! כל הכבוד לך!

reviital

New member
מגושקה, חחחחחחח חמודה,

את לא מכירה את המבוגרים שרוצים לראות סדרות בשקט בלי שילדים יפריעו להם ברקע, אז שולחים אותם לישון מוקדם או שאוסרים עליהם לראות תוכניות מסיבות משונות... חחח בקשר ל- one איך את יודעת איזה עבודה עשיתי שם?

למעלה