זכרונות מהעבר

מיטללל

New member
זכרונות מהעבר

כמה אתם שומרים מכתבים/תמונות/מתנות מאקסים וכאלה? ובכלל- כמה "זבלה" יש לכם במגירות? אתם מהאנשים שקשה להם לזרוק דברים עם סוג של ערך רגשי?

ס22ית

New member
../images/Emo26.gif

אני מאלה ששומרים כמעט הכל! מהדברים הכי קטנים ושטותיים ועד לדברים יותר משמעותיים... לכל דבר יש את הסיפור שלו, את החוויה שלו ואת הזכרון שמלווה אותו [לטוב ולרע]

מיטללל

New member
שוב התגעגענו אליך../images/Emo70.gif

את עובדת קשה בצבא או נהינת בטירוף מהחפש"ש?

ChilD SouL

New member
חפש"ש ../images/Emo6.gif

בדיחה טובה מיטל.

אמממ

בהתחלה שומרת ובסדר פסח זורקת... יש לי עדיין קצת דברים (מתנות בעיקר) אני מאמינה בחוק התיישנות מתישהו... פעם שמרתי המון כל דבר הייתי שומרת כל דבר... אבל נמאס לי מזה...סתם עושה בלאגן..

TalKz

New member
לי יש קלסר, אני פשוט לא יכול

לזרוק דברים שהשקיעו בהם.. :)

comet9

New member
מתחת למיטה יש לי ארכיון שלם

החל בשעוני קיר עם תמונות וכלה במכתבים...

Paranoid Eyes

New member
בעע

יש לי 2 קופסאות נעליים.. מלאה בשטויות... מכתבים מהבית ספר שהיינו מעבירים באמצע השיעור.. הקופסת סיגריות הראשונה שלי...חחחח אפילו איזה יומן שניהלתי במשך שנתיים מגיל 12-14... אני מפחדת לקרוא אותו- יש שם דברים טו מאצ' חולי נפש:/אהממ אהממ... יש שם כמה תמונות ישנות.. וכמה שירים שכתבתי בצעירותי.. כשחשבתי שאני יודעת לכתוב שירים חחחחחחחח טוב מספיק פירוט להפעם. :)

אם יש מישהו שנקשר לחפצים-

זאת אני. ייש לי דברים מהעבר שאני שומרת בכמויות, כי יש דברים שפוט אין לי לב לזרוק אותם. ככה יוצא שעד היום אני שומרת בובות פרווה מהילדות, כרטיסי ברכה החל מיום הולדת של גיל 10, ועוד כל מיני אוספים שטיפחתי בילדות ואני לא מוכנה לזרוק בשום פנים ואופן, למרות שהפסקתי כבר מזמן לאסוף אותם

בדרך כלל

אני שומרת בהתחלה, אבל ברגע של קריז של לזרוק אני מעיפה הכל. שונאת שהחדר והחיים מלאים בזבל

pardoi

New member
יש לי מלא..

או יותר נכון היה לי מלא... למשל תעודות מכיתה א ועד י"ב כולל תעודות הצטיינות (הייתי חננה..) מכתבי אהבה מגיל 14 ועוד כל מיני שטויות דברים שקשורים לאקס
שמתי במגירה כי זה מכאיב לי לראות אותם (למרות שאני ישנה על כריות ועם פוך שקנינו יחד)... גם מבדגים אני מסרבת להיפטר...במחשבה ש"אולי עוד כמה זמן אני ארצה ללבוש" (ואז עוברות כמה עונות או שאני באמת מודדת את אותו הבגד ואז מתחרטת ולא לובשת אבל עדיין לא זורקת) למרות שלאחרונה (שנה שנתיים) כל סדר פסח אני מוצאת את עצמי זורקת גברים שעד עתה התקשיתי להיפרד מהם...

pardoi

New member
../images/Emo6.gif

הלוואי והיו לי מספיק גברים בשביל לזרוק אותם..... היה רק אחד וגם זה..הוא זרק אותי...

למעלה