זכרונות מהעבר

מעין234

New member
שומרת..

ברכות מיום ההולדת, עד י"ב שמרתי את כל הקלסרים מכיתה ז' ומעלה אבל די העפתי אותם כבר כי מי לעזעזאל אי פעם יסתכל על זה שוב??? מאקסים...חחחח פעם שמרתי דף שהוא נתן לי!!!! שכולה כתוב על זה משוואות במתמטיקה... אבל זה קיבלתי בהתחלה וזרקתי את זה..אני שומרת ממנו איזה משהו שהוא כתב לי, והזמנה למסיבה שהוא הזמין אותי. אהה וכמובן תמונות איך אפשר לזרוק תמונות? מאקס אחר לא היינו מספיק זמן יחד יש לי רק 2 תמונות שלו ואני לא זורקת. אני שומרת שתי שמלות משהייתי תינוקת יותר נכון אמא שומרת אבל הן נורא חמודות אולי אני אקח אותן כשיהיו לי ילדים. אההה ואני שומרת את כל הציורים שציירתי בתיכון. כולל התרגילים כשהתחלנו ללמוד במגמת אומנות. יש לי תיק חום כזה ענק.

זכוכיות

New member
אני שומרת הכל,

יש לי ארון שלם עם מכתבים\ ציורים\ תמונות וכו'... הכל ממויין בקופסאות עם שמות של אנשים שהיו, בשלב כלשהו בחיי, משמעותיים- אקסים, ידידים, חברות טובות ושכאלה... אני לא מבינה למה אני צריכה לזרוק, זה לא ש"קשה", אם נניח, בארון שלי היתה מתלקחת שרפה פתאומית, לא הייתי מתאבלת, מקסימום- מתבאסת קלות, אבל אני לא מבינה למה שזה יפריע לי שזה שם? זה כיף לנבור לפעמים, לשקוע בנוסטלגיה, לצחוק על עצמי, להיזכר ברגעים יפים\ הזויים.

נרקי

New member
../images/Emo3.gif לא שומרת לטווח רחוק

אבל יש לי כמה מכתבים וזכרונות מהגיל העשרה שלי
חחח לראות את התאריך מתנוסס שם על שנת 1997 זה נראה כזה רחוק
וכיף לקרא

שומרת שומרת

יש לי בארון סקשין מיוחד עם קופסאות מלאות בדברים לא שימושיים שאין לי לב לזרוק- מכתבים, דיסקים ישנים, פסלים חסרי שימוש שקיבלתי, פשוט הכל. לפעמים אני זורקת אני לא אגיד שלא אבל לוקח לי לפחות כמה שנים עד שאני מעזה להפתר ממשהו וגם זה בד"כ דברים של אנשים שלא דיברתי איתם שנים. אפילו מספרים בפלאפון של אנשים שדיברתי איתם אולי פעם אחת או לא דיברתי שנים או לא משנה מה אני לא מוחקת. אני חושבת שבגלגול הקודם הייתי אוגר או משהו. שקנאי!

למעלה