זכרונות מצחיקים מהצבא

אצלי, היה מפקד בקורס בצבא שהיה ממש חתיך

משהו כמו לירון לבו עם שיער קצוץ, כנראה שכל הבנות התלהבו ממנו, או משהו כזה, כי אחרת אין לי הסבר לבקשות שלהן, שיבוא ויעזור להן ללמוד את החומר, כי זה היה החומר לימוד הכי פשוט וקל שאני מכירה, המסכן היה צריך להגרר בשיא הגשם לחדרים שלנו ולשבת אצלנו בחדר כדי שנשאל אותו שאלות על החומר, באמת שזה היה חומר הכי פשוט שיש.

לגבי טירונות במהלך הטירונות היה לנו כלב שליווה אותנו במהלך כל הטירונות צעד איתנו, ישן אצלנו בחדרים, שר גם בקצב של הימין שמאל.

togi12

New member
זה חתיך זה?

חח.. תראי בהודעה שלי למעלה על המפקד שלי!

עוד משהו קטן מהטירונות, בעצם כמה דברים

דבר ראשון, הייתה לי מפקדת שהייתה אגב דומה בול לסנדי בר, שלא הפסיקה להגיד כאילו בזמן שהיא נתנה לנו הרצאות, זה הגיע למצב שבמקום להקשיב לה היינו סופרות את הכאילו שהיא אמרה, או שבטירונות החליטו לעשות מסיבת פיג'מות, גם הייתה לנו מפקדת שלא היינו בטוחות אם יש לה עגיל בלשון, לי קרה שבמקום להשאר שבת בטירונות חטפתי שפעת אז קיבלתי גימלים, מה שגרם לי לשכוח את הנשק, אפשר לחשוב, אני ונשק הכי לא חברים שיש, אם הייתי יכולה לעשות את כל השירות מבלי לירות פעם אחת (הכריחו אותי לירות במטווח), זה היה מושלם, כמעט שיחררו אותי מהצבא על זה, כי לא הייתי מוכנה לירות, בגלל זה כל הטירונות שלי ישנתי שעה אקסטרה כי פחדו לתת לי נשק.

Blue Potion

New member
שנאתי את הצבא.

את האנשים, את המפקדים, את המדים, את המעמדות, את הכל.
כל הזכרונות הטובים שלי מהתקופה הזו היו כשעקצתי (גימלים, אפטרים, סופשים וכו')

togi12

New member
וואו אני החיילת/קצינה הכי עוקצת בהיסטוריה

איזה פטור לא היה לי? ניים איט- איי הב איט

אין לי מושג איך בכלל יצאתי קצינה. אני לא משתלמת לצה"ל בשום צורה. כשהייתי חיילת הייתי ממציאה הפניות, כשגדוד 50 היו אצלנו כל יום שלישי היה מסדר רופא ואני תמיד מצאתי סיבה להיות בו- כי הרופא חתיך.
כשהייתי קצינה הייתי מוציאה לרס"ר ת'עיניים עם לק בצבע טורקיז עם נצנצים ונעלי הרים סגולות, שרוולים מופשלים תמיד וכובע טמבל כשהייתי יוצאת לשטח.
אייי !

אני יכולה לדבר על זה שעות כמה עקצתי!

היה פעם אחת שאני והמפקד שלי הלכנו לכייף בקיבוץ הצמוד ליישוב.. וראו אותנו וזיהו גם שזה אנחנו, בארוחת ערב המלשין הביא את הרס"ר לחדר אוכל וחיפשו אותנו שם כדי לתפוס אותנו וממש במקרה שנינו היינו במשמרת! איזה מזל..

טוב חלאס.

togi12

New member
קצינת כרב"ם

אם תגגלי את השם שלי תמצאי הרבה תוצאות (ליאור קמיצ'י)

והנה החיילות המהממות שלי בסרטון הסברה- http://www.youtube.com/watch?v=CA0kskJson0
ויש עוד מלא סרטונים ואפילו אם תחפרי תמצאי סרטונים מפדחים ביותר שלי (השתדלתי לא להצטלם יותר מדי. אני נראית נורא ושמנה ממש במדים).

Purple Mushroom

New member
אני לא זוכר דברים ממש מצחיקים בצבא

נפגעתי נפשית בצבא. אבל היו כמה רגעים שמחים בשירות הקצר שלי בכל מקרה, בעיקר הייתי מסופח לר"מ 2, בתל השומר, רוב השירות הייתי מאושפז.

למעלה