זכרונות משארם

זכרונות משארם

בתחילת שרותי הצבאי הגעתי לבסיס חיל אויר בשארם. לא הכרתי איש. זוכרת שירדתי מהמטוס, עליתי אחרי כולם למשאית שהובילה אותנו למרכז הבסיס. כולם ירדו מהמשאיח ואיך שהו נעלמו ברגע המהכביש בראשי [היחיד] ורק היו חסרים שם הצמחים המתגלגלים כדי לתת לי את התחושה שאני בסרט של המערב הפרוע. הגעתי למרפאה ושם אף אחד לא יודע על בואי. הרגשתי נורא בודדה. אחרי יום יומיים התחיל לחזר אחרי מילואימניק. ובמסגרת החיזור הרומנטי הציע לי לטייל מסביב לבסיס בלילה. היה ירח מלא . טיילנו לנו ולא לקחנו בחשבון שהבסיס גדול...הדרך התארכה והזמן התקצר. אז החלטנו לעשות קיצור דרך ועברנו גדר סימלית הולכים לכיוון האורות. די מהר התחרטנו כי הדרך היתה מלאת מהמורות וגדרות טייל מגולגלות.... כשהיגענו לטווח הראיה של השומרים הם בקשו שנאמר סיסמה וכמובן שלא ידענו מהי...שמענו את דריכת הנשק...ואני צעקתי להם שאני החובשת החדשה... למזלי, אחד השןמרים זיהה אותי מהטיסה והם נתנו לנו להיכנס מסתכלים עלינו כמו על רוחות רפאים. כשמבטיהם השתהו יתר על המידה שאלתי הבתרסה מה קרה ואחד החיילים פצה פיו "אתם נורמליים? מה עשיתם שם...זה שדה מוקשים!" גופו של המילואימניק נשפך על הכיסא שהיה בקרבת מקום ופניו חיוורות כסיד. אני לעומת זאת נכנסתי להיסטרייה של צחוק.

magy

New member
שלום שלום נקודה עם פסים

יש פה עוד המון מקום ליתר הזיכרונות שלך...... יופי שבאת...................

שקדי

New member
אוי שארם שארם...................

כשאני אתחיל.....או ליתר דיוק אמשיך מזכרונותיי משארם......לא אוכל להפסיק למה????? החזירו לי את שארם ואת נעוריי..................

magy

New member
זו ויזה למועדון.......תשארי איתנו

אמנם הכותרת היא נוסטלגיה....אבל הדפים הריקים מזמינים לכתוב כל מה שעולה לראש.......
)))))))))))))))))))) שבת טובה....

לא שארם אבל רפידים

אני שלישת טייסת שנמצאת בפריסה ברפידים יורדת בטיסה בצסנה עם טייס מילואים לראות מה שלום הנוער ולשלם משכורות בדרך הוא אומר לי "אני עייף תטיסי קצת את המטוס" ואני עם לב דופק לוקחת את ההגאים בידיי הטיסה חלקה אין בעיה מכירה קצת מה לעשות אל תשאלו מאין כי לא אדע לומר פתאום מגדל פיקוח אלינו אני אומרת לו "תענה" והוא לי "מה פתאום, תעני את" עונה שאקלקל את השגרה? משום מה במגדל הפיקוח לא מתרגשים בכלל עונים לי יפה ומברכים אותי ביום טוב בסוף נראה לי קצת משונה כל העניין אמרתי לו "זהו. עכשיו אתה" לקח. הנחית. הגענו (בשלום, מסתבר) שבועות דיברו על השלישה עם הביצים, איך בלי להניד עפעף הטיסה את המטוס לרפידים בלילה, ברפידים, עם כל המרחבים והחושך והפסטורליה מסביב היה נפלא ובטלויזיה היה הסרט "זהר בדשא" עם סידני פואטיה את סידני פואטייה ראיתי שנים אחר כך בהופעה חיה בניו-יורק בערב התרמה למען נפגעי ביאפרה שורה שנייה ישבתי ליד לי גוסט - ג´וניור וואהו, איך הזכרתם לי נשכחות

שקדי

New member
האם האצבע הזקורה...............

כלפי מעלה באה לציין כי מדובר בבעלת האצבע הידועה ביותר במרחב הוירטואלי?????

נתיבה

New member
מפיתום -זהר בדשא זה עם נטלי ווד+

וורן בייטי..ושדיוק הקרינו בקיבוץ..[שאוטוטו חוגג 75 שנה..] כשאני ו´אשתי היה לנו קטע של כזה..התלבטויות...ופרידות ואהבה שאחרי ריב. שזה לפי פרק מ´סיינפלד´ הכי טוב..! אוף אחרתי את סיינפלד..תגידו השעון הוא של חורף או קיץ.!

רגע, רגע אז אולי

אני טועה בשם? קצת קשה לי להאמין אז מה זה היה עם סידני פואטייה? אולי נחש מי בא לסעוד? הסניליות שלי ממש מבישה.

magy

New member
סידני - "לאדוני באהבה"

עם הזמרת הבלונדינית הקטנה......שהייתה התלמידה שלו בסרט......

עצור או עיצרי סיסמה!

הייתי קצינת ח"ן. שלחו אותי לבדוק אם המגורים של חיילות באחד ממוצבי גבול הצפון,אכן ראויים למגורים של בנות, יש שלוט של הפרדה "מחוץ לתחום לבנים" והמקלחת ננעלת מבפנים. נסעתי ברכב מקרטע למדי,התברברתי בדרך כי כל הגבעות נראו לי דומות, כל הפניות שמאלה אותו הדבר, וכל המוצבים זהים. כשהגעתי, היה כבר חשוך למדי,באתי ראיתי את המגורים, אני חושבת, ורציתי לעלות לעמדה שבה החיילות עבדו בלילות(משהו של תצפית),עליתי בבוץ נוראי, אני בנעליים חצאיות שחורות, הולכת על הבטונדות, על השוליים, שתי רגליים בפישוק של בלרינה מתקדמת, העיקר שלא לטבול בבוץ השחור שבאמצע, ואז פתאום , שאני כל כך מרוכזת בעליה לתצפית, אור של פרוז´קטור ענקי אלי, וחייל טוען את הנשק,ושואל "עצור -סיסמה!".אני, באי-הבנה מוחלטת של ההתרחשות או התוצאות האפשריות, אבל בפמניזם שורשי-צועקת לו " זה לא עצור סיסמה, זה עיצרי סיסמה" החייל בתדהמה מוחלטת, מבין שהוא כנראה לא יזכה להשכיב את המחבל של חיזבאללה אצלו בעמדה אבל אולי יהיה לו סיכוי להשכיב משהו אחר, מעמעם את אורות הפרוז´קטור ומכוון אותם על השביל הבוצי, ואת יתרת הדרך למעלה כבר עשיתי בתאורה מלאה ולא התלכלכתי בבוץ. החיילות בכלל לא היו למעלה. שתיתי איתו קפה -בוץ כמובן וירדתי חזרה כשגבי אליו, והתאורה מכוונת יפה אל השביל, ואל ישבני, כנראה גם.

חה חה חה אחותו

באמת באמת מצחיק במיוחד "לא עצור סיסמא, אלא עיצרי סיסמא" את מבינה בוודאי שעם ההתפלספות הזו אנחנו יכולות לנצח את העולם? מרוב הלם העולם יירגע

לי יש המון סיפורי שארם- א-שאך...

...רק הם של אבי, ששירת שם... לי יש סיפורי לבנון...1982-1984 למשל, אייך כמעט הרגתי את ראש עירית ביירות...
שבוע טוב...

למעלה