זלץ את קורץ - גילוי עריות בשידור חי

pilovich shahaf

New member
דעתי האישית...../images/Emo42.gif

מבלי להתיחס לתוכן הדברים, מה, למה ואיך, כמו שאומרים אתיחס למעטפת ולא לבפנוכו...."ראש העיר גבי קדוש רק התחזק וקיבל יותר נקודות ממה שנשמע מעל גלי האתר....
כמו כן, להזכיר לכולנו שראש העיר נבחר על ידי הציבור, במקרה הזה תושבי אילת, ורק הם בלבד בכלל ובקלפי בפרט, יביעו את תחושתם לגבי תפקודו של ראש העיר שבמקרה הזה הוא מר גבי קדוש...
אני אישית הייתי מבקש מראש העיר שלנו מר גבי קדוש, שיכניס למהלך, "פרונט ספשל" את סניף הליכוד בעיר, על מנת לקחת את הבחירות בגדוללללל....
גבי אל תשכח, נשיא מובארק לוטש עיניים לאום רשרש = אילת עירנו, לכן תזיז את התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

פילוביץ מכה שנית

צודק. האפקט של הדברים ברור. ראה התגובות כאן בפורום! ראש העיר הופך להיות בעיני הציבור "קורבן" של התקשורת העוינת. גם כאן אין התייחסות לתוכן אלא אך ורק למעטפת. במקרה זה צריך מר קדוש לברך את ראובן זלץ על דבריו... הפוך על הפוך הא?

../images/Emo31.gifגבי לא קדוש

וכולנו רואים מה קורה בעיר...לא צריך להיות גאון בשביל לראות שהעיר במצב כלכלי קשה, תיירות אין...עבודה אין, אלימות בבי"ס במיוחד ביסודי, סמים וכול´ וכמובן האשם הוא זה היושב בראש.....אך בואו לרגע נשנה את עמדתכם ה"תקשורת", ונגיד שאתם אוהדים את גבי קדוש....אני בטוחה שמצבו בסקרים היה הרבה יותר טוב מה שמוכיח שהתקשורת כן משפיעה ..ובגדול.(לא שאני מעונינת שמצבו יהיה יותר טוב...מזמן הוא היה צריך לקפל זנב ולזחול מתחת לאיזה שולחן, אבל אני רק משקיפה פה ולא עיתונאית שיכולה להשפיע על ציבור) ובחזרה לנושא ראובן ולתוכן דבריו.....אז הוא הצליח לעשות לעצמו יחסי ציבור ענקיים ..ופתאום כל העיר מדברת עליו. כל הכבוד ראובן זלץ...הצלחת בגדול להיות נושא היום, אך על דאגה, מחר תחזור למקומך ואף אחד לא יזכור , אלא עם כן חברך ערן ימשיך מחר לדסקס את העניין הזה...רוב הסיכוי שכן. ערב נעים לכם אלמוג אש

פסיבי

New member
נכון שגבי לא קדוש

כי הוא לא נולד לאמא פולניה נרצה או לא הוא ראש העיר שלנו עד הבחירות הבאות ועד אז נמשיך לחיייייךךךךךך

לב רחום

New member
לטוני6 או 7

אני מנסה ומנסה לראות כמה תומכים יש לראש העיר שלנו וכפי שנאמר "חיפשנו, חיפשנו אז מצאנו" ובכן להלן רשימת התומכים הנילהבים : שטורחים מידי פעם לספר לנו שבעצם הם אינם מחסידיו, טוני6 מתקן העולם, שרון בת 28 שהגיע הזמן שתיתבגר,קוץ בגרון הקשקשן,אלמוג אש יפת הנפש,פוזה הצדקנית והמתקנת, דרורה רחמים שחזרה לפתע מן האוב, אילתי בלב ובנפש אבל בלי המוח וקדקוד 1 עם האי.קיו הנמוך. אתם סבורים שרק אתם יודעים לתקוף אישית ולהשמיץ?! אתם באמת סבורים שזו במה לבערות שלכם, המתבטאת בתקיפות אישיות מבלי לרדת לעומקן של בעיות?! אתם באמת סבורים שרק אתם יכולים להסתתר מאחורי כנויים לא מתוחכמים ולהביע את בעיותיכם הנפשיות?! ותיסלח לי גברת רחמים על זה שאני כולל אותה בחבורה אנונימית ופחדנית זו אבל ההשתלחות שלך ביושב ראש הוועד הנוכחי , היכן שאת ניכשלת, היא מעבר לגבול הטעם הטוב. נא לא לדאוג, לא שכחנו את פילוביץ´. תענוג לקרוא את דבריו הנוקבים שלצערנו מידי פעם תלושים מהמציאות.

הגזמת ...

בעיות נפשיות ???? כינויים לא מתוחכמים ??? בערות שלכם ??? מתקפות אישיות .. ??? על מה אתה מדבר ??? חוץ מלהעליב לא כתבת דבר .

לב רחום

New member
לפוזה, שרון בת28, קדקוד1 ועוד

דברי אינם מכוונים בלעדית רק לטוני6,7,8 אלא לכל משימצי הדור פוזה, שרון בת28, אילתי בלב ובנפש, דרורה רחמים, אלמוג אש, קוץ בגרון וקודקוד 1

על מה אתה מדבר .. ?

משימצי הדור .. ? אם אני לא טועה .. לכתוב את אשר עולה על ליבך .. נחשב להשמצה .. גם אם הדבר לא תואם למה שאתה חושב זכותו של כל אחד לרשום מה שהוא רוצה . ותזכיר לי בבקשה .. מה בדיוק השמצתי .. כשכתבתי שאני חושבת שהוא שחצן??? מה הוא לא ??? הגמל לא מסתכל על הדבשת שלו .. צריך מראה ????

לב רחום

New member
שרון בת28

במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים................ לאחר שקראתי את כל דבריך , אני חור בי ומבקש מחילה. באמת לא הייתי צריך לכלול אותך ואולי גם את פוזה עם שאר הכותבים. שימי לב דבריהם, שימי לב להיתייחסות של קוץ בגרון, קדקוד1 וטוני6,7,8 , שימי לב לדברי גדולת הדור הגברת רחמים. את צודקת שאינני מתייחס עיניינית אבל מה שכתבתי היתה התייחסות לנושא האישי ש"חברינו" המלומדים הביעו בצורה כה נואלת בדבריהם.

poza

New member
ואחרי שקבעו שאנחנו צדיקי הדור

אולי נרד מהסיפור של ראובן זלץ. מיצינו, הבנו וכמעט שרפנו חזיות. הבנו כולנו וגם שמענו היום בשידור של ערן שראובן זלץ הוא לא האיש בו נבחר לפרס ה"אמי" וגם לא האוסקר וגם פרס פוליצר הוא לא יקבל, ולא רק מאיתנו. הבענו את דעתינו האישית, הכללית, הקולקטיבית. ונמשיך הלאה. ראובן זלץ וערן קורץ הם אלו שצריכים לחיות כעת עם הדעות שלנו. שהם לא ישנו בלילה. ואני בטוחה שכמו שזה הסעיר אותנו והתסיס את הפורום ואפילו כמעט הפך לשיחת היום בעיר, כמעט, זה בהחלט יושב כבד כבד על ליבותיהם של המעורבים. אנחנו את שלנו עשינו. הבענו דעה, גם אם היא חריפה ולעיתים בוטה. ובל נשכח, זו מטרת הפורום.
ולב רחום תודה על המחילה.
כעת אני יכולה לחזור למיטה ולישון את שנת היופי.
אז תדאג. מחר יום חדש ושערוריה חדשה. ואל תשכחו שביום חמישי מתפרסם הטור של ראובן זלץ ובחושי אני צופה מטח כבוד לכבודנו. הרי לא חשבתם שזה יעבור לנו בשתיקה רועמת.
אז בואו נהנה מכמה ימי שלווה. ובמצב רוח ארסי כמעה אני פונה לחברינו פילוביץ מה דעתך על מעבורת החלל קולומביה. האם לא היית רוצה לטוס לחלל. שמא נסדר לך זאת.
שליח הפורום בחלל
שלכם פוזה

למעלה