מחסור תמידי
זמן זה משהו שתמיד אין לי שאני תמיד רודפת אחריו ויש לי בו מחסור תמידי. בהתחשב בעובדה שישנים 8 שעות ביממה, עובדים 6, אוכלים 2, נסיעות לעבודה וחזרה עוד 2, ויש גם מחוייבויות שונות ומשונות, החל מלתחזק את הבית, סידורים שונים, לימודים וכו', אני מוצאת שמתוך הזמן שנותר לי ל'תחביבים' ו'הגשמה עצמית' יש לי מעט לכל כך המון דברים שאני רוצה. זה מתחיל מספרים שאני משתוקקת לבלוע ואיני מצליחה לקרוא בקצב שאני רוצה למרות שאני קוראת די הרבה, זה עובר דרך לימודים שמרתקים אותי, הרצאות שאני רוצה לשמוע ( מידי פעם ישנן הרצאות בעיתון הארץ שהציבור מוזמן אליהן חינם אין כסף ) , הצגות, סרטים, אני מרגישה שאני רוצה לבלוס כל כך הרבה ואין לי זמן. בתקופה האחרונה רכשתי המון ספרים וסידרתי לי יחד עם הספרים הישנים ספריה יפייפיה בת 500 ספרים שממוינת לפי נושאים, ממש כמו בחנות - אני פשוט בולעת את הספרים ונהינת מכל רגע, ועכשיו אני יושבת כל ערב אחרי "צעירים" ( מן אופרת סבון שאני מכורה לה ) וקוראת ונהינת. רק מה, אני לא רואה טלווזיה, לא הולכת לסרטים ופוגשת פחות חברים. לא שאני ממורמרת או משהו, אני נהינת בהחלט לשבת כל ערב בסלון שלי ולקרוא ספרים על גבי ספרים, זאת ההנאה שלי רק מה, אילו היו איזה 72 שעות ביממה זה היה עוזר לי יותר. לעיתים אני רוצה לעשות מנוי לסינמטק אבל נזכרת שאם אני אלך לסרטים בסינמטק בערב זה יבוא על חשבון ספרים, וכן בגלל שאני לומדת אני גם לומדת בערבים. בקיצור זמן זה דבר שאני משוועת לו. עכשיו נרשמתי למשפטים ועזבתי לימודי ניהול מדעי המחשב בפתוחה. וזה העניין שגם תחום ניהול מדעי המחשב מאד מעניין אותי אבל ויתרתי בגלל המשפטים, והקטע שאני כל כך רוצה ללמוד לתואר נוסף בסוציולוגיה במהלך התואר במשפטים ואין לי זמן. פרוייקט הכתיבה שלי לוקח ממני המון שעות, אני לא מתלוננת אבל זה שוב בא על חשבון קריאת פסקי דין של משפטים וכו' .. כלומר אני בחוסר אוויר תמידי, רוצה כל כך הרבה ואובייקטיבית הזמן לא מחיל את כל זה txt