זמרת סולו, לא מבחירה

תודה קוסמת :)

אגב, פניתי אליו בפייס, אבל מסקירה שנייה של התמונות שלו - הוא לא הטעם שלי.
 

ga26

Member
סנופי - חג שמח

אמרתי את דעתי גם אם יש כאלה זה מעט ולאו דווקא מהמעט האלה היא תפגוש את מי שמעניין אותה ומתאים לה.
לדעתי כשמחפשים משהו כדאי להתמקד ב"מה מחפשים" ולא ב"מה לא מחפשים". אם אני מחפש עבודה אני לא אתחיל בלהגיד אני לא רוצה עבודה במאפיה, בנגרות, ב...... אלא אתחיל בלהגיד לעצמי אני מחפש עבודה בתחום א' עם תפקיד מסוג כזה וכזה ואז אתחיל לחפש משהו מתאים. הרבה יותר קשה למצוא בן זוג כשלא חושבים לעומק מה באמת מחפשים בבן אדם שמולך.

שוב - חג שמח סנופי!
 
נכון ותודה גא חג מהמם גם לך


אבל אם אישה לא רוצה ילדים למה שתפתח זוגיות עם בחור כשהבחור משתוקק לילד?
זה לא הגיוני עבור שני הצדדים זה לא משהו שאפשר להתפשר עליו או שמביאים ילד או שלא
 

ga26

Member
לא אמרתי לה מה לחפש (למרות שלי זה נשמע מאוד בליתי סביר למצוא

שילוב של כל מה שהיא אינה רוצה בבחור) הביקורת שלי הייתה על כך שמה שהיא מציינת זה את הלא ולא את הכן.
לדעתי בתחילת קשר צריך לראות שיש התאמה (כל אחד יגדיר לעצמו מהי התאמה ומה חשוב לו). ואפשר כמובן גם לציין שהיא לא מעוניינת בחתונה וכו' או מראש לחפש במקומות שמיועדים לקבוצות כאלו של אנשים אבל כדי להצליח בחיפוש חשוב מאוד להגדיר לעצמך מה אתה כן מחפש.
&nbsp
&nbsp
 
מסכימה מאה אחוז

יש לי שאלה בפוסט שלך למי התכוונת באחשוורוש?
כי מבחינתי המן זה גם איראן וגם אובמה. שניהם גם יחד
אז מי פה האחשוורוש?
 

ga26

Member
חחחחח כמובן חוסיין אובמה שהוא "מנהיג העולם החופשי" ונמצא

במשבכלכלי שיחסים עם איראן יכולים ממש לעזור לו במצב כזה (גם אם הוא עוצם עיניים למה שהמן עושה)
 
הקטע גא שהוא לא עוצם עיניים

הוא מבין לגמרי את ההשלכות של הדבר ומסכים להן.
הוא לא טיפש והוא רוצה לבטל את הסנקציות על איראן
מלבד זאת הוא שונא ישראל ואין לו נקיפות מצפון אם יקרה ליהודים בישראל משהו.
לסיכום שניהם המנים כל אחד בדרכו הייחודית
 

ga26

Member
ברור שהוא איננו טיפש. בביטוי עוצם עיניים אני מתכוון לאדם

שיודע שמשהו קורה אבל עוצם עיניים כדי להתעלם מהעניין. הוא יודע שאיראן תנסה להשתלט ערב הסעודית, ירדן וישראל. הוא יודע את ההשלכות אבל כדי להעשיר את קופת המדינה שלו הוא מוכן לקבל את זה.
אגב הסיבה שאין ביקורת ישירה (אבל יש המון ביקורת עקיפה) על אחשוורוש במגילה היא שהמגילה נכתבה בזמן שלטון פרס קצת אחרי המאורעות ולא רצו לכתוב משהו רע על המלך. אבל האם נראה לך שאחשוורוש לא ידע שהמן רוצה להשמיד את היהודים כבר כשיצא הצו? הוא הרי המלך. הוא ידע והתעלם עד שהבין שאסתר גם היא יהודיה וכשראה שהמן רצה לתלות את מורדכי שהגן על המלך ואז כשהוא גם חשב שהמן רוצה לקחת לו את אסתר חמתו בערה בו. אבל ברור מקריאת המגילה שאחשוורוש גם הוא העלים עין.
 
סליחה...

תלמד מהנהג מונית שלי אמרתי לו שאובמה רוצה להשמיד את ישראל
אז הוא אמר שמותר לו לרצות. ואז הוסיף שגם סנחריב רצה ונפל
טוב אולי כדאי באמת להפסיק להתעסק עם הגוג ומגוג הזה כמו יהודים טובים
להסיר דאגה מהלב.
ומה שיבוא יבוא
 

ga26

Member
אכן כן!

אגב מסופר על רבי עקיבא שהלך עם מנהיגי העם אחרי החורבן והם ראו שועל בשטח הר הבית. כולם בכו והוא צחק. שאלו אותו למה הוא בוכה והוא ענה למה אתם צוחקים. הם ענו שבגלל השועל שנמצא במה שהיה בית המקדש. הוא ענה להם וזאת הסיבה שאני צוחק. הרי ה' בעצמו אמר על ידי נביאיו "ציון שדה תחרש, וירושלים עיים תהיה" על אחת כמה וכמה ברו שגם הנבואות הטובות בדבר גאולת ישראל יתקיימו.
כשאני רואה את אובמה אני נזכר בכל הנבואות שמדברות על זה ומבין שהגאולה קרובה.
&nbsp
חג שמח סנופי.
חייב לזוז
 

ga26

Member
אפשר גם לסכם על פרעה, היטלר, אנטיוכוס....

לצערינו לא חסרות דמויות. שכל אחד יבחר מה שמתאים לו
 
למעלה