זני אנשי מכירות???

השאלה היתה לאידאל שלי כמעסיק של ...

עצמי. ואני מקווה שבאידיאל, היתי בוחן אנשים לפי מה שהם ולא לפי מה שהם מנסים,להראות לי שהם. היתי מעריך כנות וישירות של אדם שמדבר מתוך עוצמה ולא פוזה, והרי פה בפורום מטרתנו להדליק את האור, ולעבוד היכן שטוב לי, ובמקום כזה היה לי טוב לעבוד. אמנם במציאות , אני לא אומר את הדברים, ואשחק ( במידה וארצה ) את המשחק המצופה ( לפי הבנתי ). בראיון הקודם כנראה נפלתי מיכיוון שהם חשבו שלמכור פלאפונים ישעמם אותי, וששאלו אותי זאת הכחשתי זאת כמובן. ונמאס לי להציג הצגות. אני יודע מי אני ומה היכולות שלי. לעבוד זה לא העיקר, המקום הקודם שעבדתי בו גרם לי פריחה! היום דיברתי עם ה"מאמן" שלי שאמר לי לעבוד עם משפטים בגון: "אני אעשה כל מאמץ לקבל את העבודה, מידיעה שזה זמני" "אני אעשה כל מאמץ לקבל את העבודה, כדי שיהיה לי כסף לדברים שאני אוהב" כי יתכן ובתת מודע אני משדר שאיני מעונין בעבודה. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

kung fu

New member
הצעת עבודה שיכולה אולי להתאים לך?!

אני הרגע מסתכלת במדור הצעות עבודה בעיתון העיר, וראיתי משרה שיכולה להתאים לך. חשבתי עליך בגלל דברים שרשמת בפורום-מכירות+רוחניות. הנה המודעה: "אם את/ה איש/ת מכירות בנפשך ויש לך צד רוחני מפותח, תקשורת ויכולת בין אישית, צעיר/ה ואוהב/ת אנשים מקומך במשפחתנו e-mail: [email protected] פקס: 03-5666685 טלפון 03-5666680 רשמתי את המודעה בפורום ולא במסר אישי, כי אולי זה יעניין עוד מישהו שרוצה עבודה בתחום. מקווה שזה בסדר לרשום את זה כאן

peleg1

New member
ואחרי הצגה זו..

האם היית מקבל אותך לאירגון שבראשו אתה עומד? ובמה עוסק האירגון שלך? ואיך עובדים בו??

שאלות קשות

יתכן ולא היתי מקבל את עצמי, כי זה נשמע די פלצני. אולם כמעסיק היתי שמח לעובדים כאלו לעומת ה"משובטים" וזה מה שהיה לי היום שוב בראיון, המראינית אמרה לי שהיא חוששת לקבל אדם כמוני ( הצגתי את עצמי בצורה יותר נורמאלית ), כי נראה לה שמהר מאד אני ישתעמם שם. האירגון שלי יעסוק במימוש של רעיונות יצירתיים, שלרוב די פשוט ליישם אותם, וכל מיני דברים פשוטים שתורמים הרבה, מסוג - " איך לא חשבו על זה קודם" .... או .... ארגון שמתעסק ברפואה משלימה ורוחניות, לאנשים חזקים בתחום. איך עובדים... לפי איך שתארתי את עצמי. תעשה את העבודה בצורה מעולה, ואם יש גלים טובים בים ובא לך ליגלוש, אז תהנה. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

peleg1

New member
היית שמח?

היית שמח לקבל עובדים שלא מקבלים את עצמם? אתה יודע.....אותם שאתה קורא להם משובטים, הם בני אדם,מאוד בני אדם ובחלקם אף רחמנא לצלן, מקבלים עצמם כבני אנוש, וגם המראיינים שלך הם כאלו....נסה פשוט לראותם ככאלו,??? ובעניין הרעיונות הפשוטים.. בא נהיה רגע תכליתיים.. יש לך רעיון אחד פשוט כזה? שבת שלום:)

יש לך שאלות קשות...

המראינים, הם מסתכלים עלי בסכמות. נכון הם בני אנוש, שלרוב לא יודעים כלום על הצרכים האמיתיים לעבודה. בד"כ אלו בחורות ( כן שוביניזם ), שסימו תואר במדעי הדשא, יתכן בהיצטינות, שלא מבינים ממש ( מספיק שוביניזם ), באלקטרוניקה, מחשבים, יצירתיות, מכירות, שיווק, כלכלה. ומיכיוון שאין להם יכולת להעריך את הצרכים האמיתים מהתפקיד, הם עובדים לפי סכמות ( יוריסטיקה ) שיש להם לגבי עובד אידאלי: הגיע לבוש יפה. נראה ארס / חנון / מרובע / צפוני חכם / טיפש איחר / הקדים היה נחמד אלי ששאלתי שאלות מטומטמות ( מה זה QA, OO... ) / תוקפן. עבד הרבה זמן במקום מסוים - אדם יציב מתענין בתחומים רבים - ילדותי, לא בוגר, לא סגור על עצמו ... וכמובן יש עוב הרבה, מוזמנים להוסיף משלכם. ואני כותב היכרות, חברתי הקודמת שעבדה בחברת כ"א, שחיפשה מידע על עובדים, זה סוג המידע שהיה רשום, בכרטיס של כל אחד! ודוגמא מוחשית: בקורות החיים שלי רשום לימודי כלכלה והסבה למחשבים. אני יושב מול מראינת, שאומרת לי שאין עבודה. אני אומר לה ששמעתי שיש להם איש תמיכה לאינטרנט!!!!
. היא אומרת - צריך ידע במחשבים אני - עשיתי הסבה למחשבים היא - אה נכון אני - אז אפשר? היא - לא, צריך גם ידע בכספים. אני - למדתי כלכלה. היא - אההה...... שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

ורעיונות... ../images/Emo62.gif

שלכל אשכול אב בפורום, שנוספה לו הודעה חדשה שיופיע
וגם כמובן, שלכל תת אשכול שבו ההודעה החדשה, תופיע
או שיחזרו לפורמט הישן או שיקפיצו הודעות. וברצינות... צריך לחשוב ולהיזכר בכל הדברים, וגם שאם ניכנסים לזה ברצינות, הדברים זורמים. מה גם, שלדברים רציניים, עם פוטנציאל, עדיף לא לפטפט יותר מידי
. ולדברים יותר עממים,,, * ליבא אבק - מה שהודגש בשתי הסופות האחרונות, אחרי כל סופת אבק טובה, באה סופת גשמים טובה. ובעינין מים יש המון פיתרונות... * להכיר בשרות צבאי עד לשנתיים לימודים באוניברסיטה לתואר במדעי הדשא, כך נעודד אנשים לשרת בצבא ( כמובן יותר נקודות לקרביים ), ונציל את יערות הגשם!!!
אתה יודע כמה עצים מתים על כל סטודנט, שבסוף גם יוצא מובטל, ולא ממש חכם. ושלוש שנים לא עבד, ולא תרם כלוםםםםם למשק. * במקום בחינה פסיכומטרית - מבחן ידע כללי, שמי שרוצה ללמוד, כל חייו יצבור ידע כללי ( ולא בחודשיים של קורס ), וכן יהיו לנו אנשים קצת יותר חכמים במדינה, ושתישאל סטודנטים להוראה - מה זה "הארי השואג", לא תקבל תשובה כמו הסמל של פיזו' ( במידה ואת זה ידעו). * האינטרנט גוזל לי הרבה זמן, אז
נכון, לא כל דבר סטארטאפ, אבל לדעתי מועיל מאד
ואשמח לרעיונות נוספים. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

peleg1

New member
וכל...

הזכוכיות שבורות תשמע,הייתי רציני בעניין הרעיון הפשוט האחד לא התכוונתי שתספר או תשתף בו איתי אלא לעצמך,אם קיים,קח אותו....בדוק אותו לעצמך,לך איתו כברת דרך אתה ממש מכריז קבל עם ועדה שאתה רוצה להיות עצמאי.... אני טועה?

../images/Emo36.gif סוטה ימינה, ותרוצים

עצמאי? זה מה שאני משדר? מהכרות עם עצמי יותר קל לי לרוץ ולעשות עבור אחרים, מאשר לעצמי. הרבה חשבתי על עצמאי, אבל חסר לי הפוש הראשוני, אני בטוח לכשאהיה בזרם, הכל ירוץ. חשבתי לעשות קורס יזמות של סטפן, רק שכרגע אין לי כסף. תרוץ טוב ? שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

peleg1

New member
ויפאסנה

לא היתה מזיקה קצת לפני סטפן ושאר התירוצים

למעלה