זעם מול תועלת - בעקבות הדיון הקודם

מורנא007

New member
כמה זמן אני צריך לשבת בכלא?

אם נניח אני חוקר שעבד בחברה לפיתוח תרופות, ונאלץ לבצע ניסויים בבעלי חיים, כדי לפתח תרופה חדשה
, נניח למחלת הסרטן, כמה זמן בכלא?
?

dylan

New member
תראה את "מהלך מסוכן"

(אני חושב שככה קוראים לזה) עם ג´ין הקמן ויו גרנט ותנסה להחליט לבד.

מורנא007

New member
דיני נפשות

בוב תבין כאן מדובר בדיני נפשות, לא בסרטים. אולי אתה חושב שנפשות העכברים חשובות יותר מנפשות החולים? במקרה זה The answer is not flowing in the wind!

dylan

New member
לא יותר

אלא באותה במידה.. בדיוק כמו שאמרת, דיני נפשות. ואגב, זה blowing ולא flowing... :) בסרט (סרט נחמד, לא יותר), אגב (זה די ספוילר, אז אם לא ראית ואתה לא רוצה להרוס לעצמך אתה לא חייב לקרוא את ההמשך.. מצד שני זה לא כזה סרט טוב והוא גם לא כ"כ חדש..) מדובר על רופא שעושה ניסויים בהומלסים כדי למצוא מרפא לשיתוק כתוצאה מפגיעה בעמוד השידרה בעקבות פגיעה ונכות של הבת שלו.

מורנא007

New member
blowing ולא flowing

תודה על תיקון הטעות. לגבי היתר אני רואה בתשובתך אבסורד והתרסה כנגד עולם המדע והרפואה.

dylan

New member
למען האמת זה אפילו

´blowin אבל זה כבר לא קריטי..
בעניין השני, אין כאן שום אבסורד או התרסה אלא אידיאולוגיה פשוטה, אם אתה רוצה לפתוח דיון בנושא נראה לי שפורום זכויות בע"ח מתאים יותר ואתה מוזמן לבוא לשם.

Neta558

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

נשמח אם תספרי קצת על עצמך.. (עלינו תוכלי למצוא שרשור הכרות באחד הדפים הקודמים..)

Veggie John

New member
ברוכים הנמצאים! ../images/Emo9.gif

מה אומר ומה אדבר? אני בת 20 מעיר הקודש, פנאטית ביטלס (הפתעה הפתעה) צמחונית מזה שש שנים ולאחרונה התעורר בי דחף חסר מעצורים לפעול למען זכויות בעה"ח, בנוסף לסלידה עמוקה מכל מכריי הקרניבורים, וזו גם הסיבה העיקרית להתנחלות שלי כאן בפורום.. תשוקה עזה להשתייכות...
עוד משהו?

למעלה