זעם על אורית סטרוק: "צריכה להתאשפז במקום פסיכיאטרי"

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני
אכן אתה בהחלט כזה. לא צריך לקבל את דעתי בעניין. מספיק להשוות בין תגובות #16 ו#20 כאן למעלה, שתיהן עם דבריך שלך כמובן, להבין שאתה טוען שאלו אותם דברים ולבחור בין להתפקע מצחוק לבין לבכות מרחמים. ואז אתה עוד מנסה לכנות אחרים שקרנים :).
בשביל מה היא רוצה לנצח את החמאס?
למען בטחון מדינת ישראל.
רק כדי להתיישב בעזה ושהחטופים ימותו !
לא, אני דווקא לא רוצה לעשות שום דבר "כדי שהחטופים ימותו". זאת השמצה חביבה שהמצאת, אבל לא תוכל למצוא אף לא בדל רבע משפטון בו אני תומך במשהו כמעין זה (וכך אגב גם כל השאר שאתה מייחס להם באנטישמיות הרבה שלך את המחשבה הנלוזה והבזויה הזאת).
להתיישב ברצועת עזה אני בהחלט מעוניין וגם סבור שזה לא רק מוצדק וראוי אלא אף חשוב למען בטחון המדינה. אבל גם כאן לא, אני לא רוצה להתיישב ברצועת עזה "כדי שהחטופים ימותו" ואני גם לא רוצה "לנצח את החמאס רק כדי להתיישב ברצועת עזה".

בקיצור יקירי, אתה 'משווה ומעלה' מתגובה לתגובה :). התחלת עם עיוות אחד של דבריה של חה"כ סטרוק וכעת, בקושי סבב וחצי של דיון מאוחר יותר, אנחנו כבר עם לא פחות מ3 המצאות שכל קשר בינן לבין המציאות או למי שאתה מייחס אותן, אין כל קשר.

מה יהיה בסבב הבא? אני מפחד לגלות...

Cranio

Well-known member
אכן אתה בהחלט כזה. לא צריך לקבל את דעתי בעניין. מספיק להשוות בין תגובות #16 ו#20 כאן למעלה, שתיהן עם דבריך שלך כמובן, להבין שאתה טוען שאלו אותם דברים ולבחור בין להתפקע מצחוק לבין לבכות מרחמים. ואז אתה עוד מנסה לכנות אחרים שקרנים :).

למען בטחון מדינת ישראל.

לא, אני דווקא לא רוצה לעשות שום דבר "כדי שהחטופים ימותו". זאת השמצה חביבה שהמצאת, אבל לא תוכל למצוא אף לא בדל רבע משפטון בו אני תומך במשהו כמעין זה (וכך אגב גם כל השאר שאתה מייחס להם באנטישמיות הרבה שלך את המחשבה הנלוזה והבזויה הזאת).
להתיישב ברצועת עזה אני בהחלט מעוניין וגם סבור שזה לא רק מוצדק וראוי אלא אף חשוב למען בטחון המדינה. אבל גם כאן לא, אני לא רוצה להתיישב ברצועת עזה "כדי שהחטופים ימותו" ואני גם לא רוצה "לנצח את החמאס רק כדי להתיישב ברצועת עזה".

בקיצור יקירי, אתה 'משווה ומעלה' מתגובה לתגובה :). התחלת עם עיוות אחד של דבריה של חה"כ סטרוק וכעת, בקושי סבב וחצי של דיון מאוחר יותר, אנחנו כבר עם לא פחות מ3 המצאות שכל קשר בינן לבין המציאות או למי שאתה מייחס אותן, אין כל קשר.

מה יהיה בסבב הבא? אני מפחד לגלות...

הרינגטון הבוט אוכל מוות יחד עם החלאה סטרוק.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון הבוט אוכל מוות יחד עם החלאה סטרוק.
אהה, נרגעתי :). חזרה שגרתית לקללות וכינויי הגנאי המלמדים על קשיי ההתמודדות השגרתיים עם האמת והעובדות :).

פיו, באמת שהרגעת אותי קרניו :). תודה לך על זה.

יאללה, מיצינו גם את תת-השרשור הזה להיום. המשך בקללותיך וכינויי הגנאי שלך ככל שתמצא לנכון ותזדקק מנטלית. עלי הכל מקובל.

רפואה שלמה, מעומקה דליבא.

Cranio

Well-known member
אהה, נרגעתי :). חזרה שגרתית לקללות וכינויי הגנאי המלמדים על קשיי ההתמודדות השגרתיים עם האמת והעובדות :).

פיו, באמת שהרגעת אותי קרניו :). תודה לך על זה.

יאללה, מיצינו גם את תת-השרשור הזה להיום. המשך בקללותיך וכינויי הגנאי שלך ככל שתמצא לנכון ותזדקק מנטלית. עלי הכל מקובל.

רפואה שלמה, מעומקה דליבא.
אתה יכול להירגע אוכל מוות ,
הילדים שלך שמשתמטים משירות צבאי הם לא חטופים שנמקים במנהרות עזה .

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה יכול להירגע אוכל מוות
לא יודע בדיוק מה זה "אוכל מוות", אבל בהתחשב בכך שאותך אני אוכל בקלות לארוחת בוקר, האם זה אומר שאתה בעצם, מוות?
הילדים שלך שמשתמטים משירות צבאי הם לא חטופים שנמקים במנהרות עזה .
אולי תדבר על מה שהילדים שלך עושים? נראה לי מעט חכם יותר מבחינתך... ככל שיש בעולם הזה אנשים שמוכנים להיות ילדיך בכל אופן.

Harrington

Well-known member
מנהל
למען ביטחון ההתנחלויות הלא חוקיות בעזה. אתה ממש סתום.
המממ.... צריך להיות די סתום בשביל לפתוח סבב נוסף עם טענה שלא רק שלכתחילה לא היה בה כל ממש, אף נאמר כך במפורש לפחות עוד פעם אחת. אז יקירי... אני מבין את הצורך הרגשי שלך להצטרף לחברך המקלל ולהוסיף קללות משל עצמך. יש לזה הגדרה מפורשת בעולם הפסיכולוגיה והיא תפורה עליך ועל מה שניסית לעשות כאן. אבל בחייאת בן אדם, את חברך לא הצלחתי לשכנע אבל אולי לפחות אתה תעלה קצת את הרמה? כאילו, אתה יודע, זאת לא חובה להפגין רדידות תהומית. בטח לא בדיון שאתה בכלל לא שותף לו ונדחף אליו רק כדי שתוכל לשחרר כמה קללות (בלתי רלוונטיות לחלוטין) ושקרים משל עצמך.

אמנם אל תבין אותי לא נכון. זאת כמובן זכותך המלאה לנהוג כך. פשוט כואב הלב. במלוא הרצינות.

דורי 1981

Well-known member
כרגיל, כשהשמאל הקיצוני מרגיש צורך ולא יכול שלא לעוות ולסלף את דברי אלו שהוא מבקש לתקוף, אתה יודע שעל דברי האמת שנשמעו מהצד השני אין לו באמת מה להגיד.
גם המרכז הקיצוני לא סובל אותך. אתה איש מסכן שצריך קבוצת תמיכה לטיפשות.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם המרכז הקיצוני לא סובל אותך.
אמנם אני בדעה שאין בכלל דבר כזה 'מרכז', אבל "מרכז קיצוני"? אתה רציני :)? ואתה עוד טוען שאני סתום??? טאטע! תרחם!!!
אתה איש מסכן שצריך קבוצת תמיכה לטיפשות.
בהחלט. הרי רק "איש מסכן" ישיב לדברי הבלע שלך. עם זאת, קבוצת תמיכה לא תעזור. הסיבה היחידה שאני מגיב לדבריך, היא מתחושת שליחות. מתוך רחמים על הצורך הנפשי שגרם לך להידחף ל'דיון' הזה כשכל שאתה יודע להנפיק זה כמה סיסמאות נבובות וכינויי גנאי רדודים. אלמלא הייתי חושב שהפגיעה הנפשית המובנית שלך עלולה להיפגע עוד מהיעדר התייחסות, הייתי פשוט מגחך וממשיך הלאה. אז אתה בהחלט צודק באבחנתך שאני מסכן כאן. אבל אם אתה חושב שאבחנתך מפריעה לי, שם ידידי, אתה טועה ובענק :).

כך או אחרת, מקווה שהפוסטים שלך (לא ניתן לכנותם "תגובות" מאחר והם לא מגיבים לשום דבר שקשור אליך בדרך כלשהי) שחררו אצלך את הלחצים והצרבות שהפריעו לך לגשת למנוחת הלילה.

חלומות פז ואם בכל זאת זה לא הספיק, תרגיש חופשי לחזור לכאן ולקלל עוד קצת.

evglev1

Well-known member
מנהל
גלעד קורנגולד, אביו של טל שהם ששוחרר משבי חמאס, שוחח היום (שני) עם אודי סגל וענת דוידוב ברדיו 103fm והתייחס לדבריה של השרה אורית סטרוק, שאמרה בכנס 'בשבע' כי לדבריה הניצחון במלחמה חשוב יותר מהחזרת החטוף האחרון.

"אני חושב שהגיע הזמן שנגיד לראש ממשלתנו 'עד כאן, מספיק, מעכשיו אנחנו לוקחים את ההגה.
אין יותר טירפודים.
חייבים להוציא אותם מהר, אנחנו רואים איך הם חוזרים, אנחנו רואים שאין זמן וכאן זה הכול מתמשך',
גברת סטרוק מדברת שטויות לדעת.
אני מזמין לשים את המשפחה שלה בפנים ואז היא תוכל לדבר כמה שטויות ולהתאשפז אולי באיזשהו מקום פסיכיאטרי כי אם היא מפקירה יהודים, היא לא יהודייה בעיניי.
היא מעדיפה את ארץ ישראל? שתשים את המשפחה שלה בארץ ישראל ותוציא את המשפחות האומללות שנשארו שם, את הנרצחים לקבורה ואת החיים לשיקום", אמר.

זעם על אורית סטרוק: "צריכה להתאשפז במקום פסיכיאטרי"
אמנם ארץ ישראל חשובה לה, אבל הפעם היא דואגת לביטחון האישי של האזרחים הלא חטופים, שהם קורבנות פוטנציאליים של המחבלים המשוחררים, גם אני וגם אתה. כל מחבל ששוחרר לעזה כבר מתכנן או מבצע את הפיגוע הבא. אז נכון שהיא מתעלמת מאחריות ממשלתה להפקרה של השביעי באוקטובר ולא מקשרת בין ההפקרה למקום שצריך לשים בסדר העדיפויות את החטופים וגם החמאס מקבל תמונת ניצחון גם בתעודות שחרור שהוא מחלק לחטופים ומשפיל אותם וגם בקבלות פנים מפוארות של המחבלים המשוחררים. כך שגם אם בשדה קרב ישראל ניצחה בתודעה של העזתים החמאס ניצח.

אביב 2019

Well-known member
תשקורת עויינת.
מכל אלף דיבורים בתקשורת הציבורית של כולם.
רק 1 מאלף דיבורים,נגד עסקה עם חמאס.איפה מיגוון הדיעות ע"פ חוק ?
הצחקתם אותם.

למעלה