אתמול הכנתי עוף בלימון,דבש וזעתר- לפי מתכון שמצאתי באינטרנט
לא של בני סיידא, משהו מ-YNET נראה לי- יצא לא רע, אבל היה חסר משהו בטעמים.
אולי גם לא שמתי מספיק דבש כי בעלי לא מחובבי הדבש כרגע בגלל ענייני משקל.
 
כמו כן, הוספתי זעתר לטוסט עם מוצרלה וזה ממש שידרג את הטוסט.
 
אנסה את שאר הדברים- תודה
אני אוהבת מאוד זעתר באפיה - פוקצ'ות, פיתות, בטח בטוסט וכו'.
זה אחד מהתבלינים הכי פופולרים אצלנו
בבישול לא יוצא לי להשתמש, אלא בעיקר בטימין (שהוא סוג של זעתר) לרוב בצירוף של תבלינים נוספים