זעתר

גםאני5

New member
לפעמים (לא תמיד) משתמשת בו כתחליף לעשבי תיבול כמו אורגנו

בפסטה ובצקים אפויים למיניהם. איך עבדת בגינון ולא מכירה את הלהיט ההיסטרי הזית בבית?
 

shron17

New member
שימושים לזעתר ,,

לערבב בכלי עם שמן זית ולהוסיף לסלט.
לתיבול סלט עגבניות,
לתיבול דגים.
זעתר יבש,לתיבול ביצה קשה ,
ואפשר לפזר על בצק לחם או פיתות.
 
אתמול הכנתי עוף בלימון,דבש וזעתר- לפי מתכון שמצאתי באינטרנט

לא של בני סיידא, משהו מ-YNET נראה לי- יצא לא רע, אבל היה חסר משהו בטעמים.
אולי גם לא שמתי מספיק דבש כי בעלי לא מחובבי הדבש כרגע בגלל ענייני משקל.
&nbsp
כמו כן, הוספתי זעתר לטוסט עם מוצרלה וזה ממש שידרג את הטוסט.
&nbsp
אנסה את שאר הדברים- תודה
 

ybo4

New member
זעתר באפיה

אני אוהבת מאוד זעתר באפיה - פוקצ'ות, פיתות, בטח בטוסט וכו'.
זה אחד מהתבלינים הכי פופולרים אצלנו
בבישול לא יוצא לי להשתמש, אלא בעיקר בטימין (שהוא סוג של זעתר) לרוב בצירוף של תבלינים נוספים
 

מיקהפ

New member
בפיתה, עם גבינת עיזים חצי קשה ודבש, לתנור או טוסטר אובן.

או עם צפתית כנ"ל, השילוב של הזעתר והדבש באפיה קצרה עם הגבינה, מאד מיוחד.
תימין הוא סוג של זעתר? לדעתי טעות.
 
למעלה