זקוקה להמלצה ל Base Coat של Essie

July84

New member
זקוקה להמלצה ל Base Coat של Essie

אני רוצה לקנות Base Coat של חברת Essie אבל יש די הרבה סוגים. אשמח להמלצות. אשמח גם להמלצות לכמה לקים נחמדים (אולי משהו ורוד שהוא לא בהיר לחלוטין אבל לא זוהר). תודה רבה

Ultra marine

New member
אהם,

אני השתמשתי ב First Base Base Coat ואני חייבת להזהיר שהוא מצהיב את פני הציפורן..

July84

New member
תודה

אבל אני אשמח לעוד המלצות, אולי למשהו שלא מצהיב את הציפורן

חֵן

New member
../images/Emo45.gif גם לי

והוא גם לא ממש עשה את עבודתו נאמנה ומצאתי את עצמי עם לק מתקלף כמה שעות לאחר המריחה.

miriti83

New member
../images/Emo207.gifNails etc

הי לכן
אחרי שקראתי את השרשור שבו חלקכן כתבתן עד כמה לא מרוצות הייתן מהשירות של nails etc ומאחר ואני מאוד מרוצה מהשירות שלהם, יחד עם ההזמנה האחרונה שלי משם, כתבתי בנימה אישית יותר, שיש מספר בנות בארץ שאני יודעת ממקור ראשון שלא מרוצות משירות הלקוחות, נפגעו ממנו ומסרבות להזמין מהאתר. הבחורה ענתה לי שהיא מודה לי מאוד על הדברים ושאלה אותי ברצינות מה היא יכולה לעשות כדי לשפר את השירות. כאן אתן נכנסות לתמונה- מאחר ואתן אלו שחוו את השירות הקלוקל, איך הייתן רוצות שישתפר? שיהיה לכן יום מקסים

iefrat

New member
למה נצל"ש, מה הקשר? הודעה אחרת שדורשת תגובות

למה את תמיד מנצ"לשת וגם אם זה לא קשור ממש? אם יש לך נושא ענייני כמו הר"מ תפתחי הודעה.

miriti83

New member
כדי לא לפתוח סתם הודעה ולדחוק הודעות אחרות

למטה עד שיעלמו. זה בעיקרון הרעיון שעומד מאחורי הנצלו"ש.

חֵן

New member
בכדי לא לדחוק הודעות אחרות מטה נהוג לנצל"ש.

אין כל בעיה עם נצל"וש הודעה בכל נושא שהוא, בין אם קשור לנושא שאת מעוניינת לדון עליו ובין אם לא, ובלבד שההודעה המנוצלש"ת כבר קיבלה מענה. זהו, נחה דעתך?

iefrat

New member
נחנ עד מאוד שנאמר "מכל מלמדי השכלתי"

אך אילו שמת לב, אנוכי חדשה בפורום זה ואיני מרבה לגלוש בפורומים ועל כן תשובתה המנומקת והמנומסת של הנ"ל היתה עניינית ומספקת והמבין יבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חֵן

New member
בודאי ששמתי לב

ולכן תהיתי על שום מה ולמה את מרשה לעצמך לתקוף את הנ"ל, גולשת ותיקה ומנוסה. קפיש? ואם כבר בחוקי הגלישה עסקינן, אין נהוג להקפיץ הודעה שפרסמת אם לא חלפו 24 שעות מרגע פרסומה. זה דוחק הודעות אחרות ונחשב לממש לא מנומס. שלא תתמי אח"כ ותגידי שלא ידעת

iefrat

New member
אקוה שכמו שמך את אכן מלאה בחן.

שכן בנימוסים את לא. יש דרך להעמיד דברים על מקומם, והגברת המקסימה לא נזקקה לעזרתך כלל אלא האירה את עיניי. ןאני אכן מודה על הטיפ על ההקפצה, כי בסטימצקי לא מצאתי את ספר חוקי הפורום,!!! ומצד שני ערב תשעה באב היום אולי על כן את נרגנת? ונסיים בהודעה זו אני את שלי אמרתי, ערב טוב!

סקרמנטה

New member
../images/Emo12.gif אפילו מירית בעצמה לא טענה שהותקפה...

האמת? לא נעים לי להגיד אבל זה נראה כאילו את מתקיפה במקומה... בשביל מה?! זה לא קצת מיותר? לא הבנתי מה את רוצה להשיג בזה. ואיזה עיתוי בחרת. ערב ט' באב. בהזדמנות זו, אני מאחלת צום קל ומועיל לכל המשתתפות כאן שצמות.

סקרמנטה

New member
חייבת לשאול אותך

אפרת פנתה למירית בשאלה (וגם בטענה) ומירית ענתה לה בתמציתיות מספקת ומכובדת בהחלט, בלי לרטון על נוסח דבריה. למה מצאת לנכון להתעלם מתשובתה של מירית (שהשאלה מלכתחילה הופניתה אליה) ולענות לה בעצמך, ועוד עם סיומת בטונים צורמים? זה לא היה חיוני...

miriti83

New member
רגע רגע רגע

אני בהחלט הרגשתי מותקפת על ידי אפרת, אבל מפאת היותי חדשה פה, לא היה לי נעים לכתוב לה משהו. חן כנראה הבינה את זה ויצאה להגנתי. אין סיבה לכעוס על חן, שכן היא רק ניסתה לעזור לי. היא לא התקיפה במקומי, אלא רק יצאה להגנתי, מפני שלדברים שאפרת כתבה היתה נימה בהחלט לא נעימה

iefrat

New member
אז חיננית היתה צריכה להאיר את עיניהן

של שתי החדשות ולהסביר את הכללים ולא לנסות ללבות יצרים. מה גם שענית לי ברור ויפה והבהרת את העניינים. פשוט יצא מצב שניצלשת כמה פעמים ברצף והיות ואני גם חדשה לא הכרתי את כללי "המשחק" ומתוך אי ההבנה זה הפריע ליאז במקום ש"יגנו" עלי או עלייך, הבה נישאר ביחסי פורום טובים, וחן לא תתערב בעניינים לאלה בצורה סרקסטית ומיותרת, ותחליט שאת ותיקה מה שלא נכון וכו' ןאידך זיל גמור!!!!

sheffys1

New member
אולי ספר חוקים לפורום אין, אבל ספר פתגמים

בעברית בטוח תצליחי למצוא, ובוודאי גם יופיע בו המשפט "נאה דורש, נאה מקיים". מאוד חורה לי לראות אותך מלינה על הסרקסטיות של חן, אבל אינך בוחלת להשתמש באותו מטבע ולקרוא לה "חיננית". ונכון, מירית אולי אינה ותיקה בפורום זה, אבל היא בהחלט אחת הותיקות בפורום השכן, והמוסכמות לפיהם היא משרשרת ומנצל"שת קיימים בכל הפורומים של תפוז, ולא רק פה. ובאופן כללי - כשמגיעים למקום חדש, נהוג ללמוד את המוסכמות והכללים במקום, ולא להתפרץ בגסות עם מה שאת מכירה מה"בית".

חֵן

New member
"אפרתית"

כולנו כבר המשכנו הלאה, ורק את מתעקשת להמשיך ולחפור בעניין. טרחנות זה הכי לא שיק...

iefrat

New member
אכן נדרשה הבהרה

תודה על שהיית אובייקטיבית ועניינית ועדיין אני מניחה וזו הנחה בלבד ש"נצל"ש" זה לא לשם הסטה ב 180 מעלות מהנושא ועוד כשיש רק הודעה או שתיים כמו במקרה זה, אלא אמור להיות קשר (או...שההודעה נענתה והנושא מוצא?) כי צריך "לשרשר" אז אם ננצל"ש נוצר מצב של אי בהירות בנושא...יש ספר חוקים? באמת אשמח לתקציר...

למעלה