זקוקה להמלצה ל Base Coat של Essie

miriti83

New member
../images/Emo41.gifאהמ אהמ

בנות, אשמח לתגובות כדי שאדע מה לכתוב לה

sheffys1

New member
אני אומר לך...

אולי כדאי שהם יתחילו לענות לכל הלקוחות שפונים אליהם במייל ולא רק ללקוחות שכותבים להם תוכן חיובי. עוד יהיה נחמד אם הם יתנו באתר שלהם, כמו בכל שאר האתרים החו"ליים שמהם יצא לי להזמין, כמה זמן לוקח למשלוח להגיע לבית הלקוח ולא לארץ (הלקוח לא אמור לנחש כמה זמן החבילה שלו תעוכב במכס או בדואר ישראל). כשאני משלמת על משלוח אני רוצה לדעת תוך כמה זמן הוא יגיע אלי.

miriti83

New member
עם הסעיף הראשון אני מסכימה איתך בהחלט

את השני לא כל כך הבנתי... היא לא יכולה לנחש כמה זמן המכס החביב שלנו יחליט לעכב את החבילה (שונאת מכס!)

sheffys1

New member
אני אנסה להסביר...

אני לא מבינה איך מכל האתרים שהזמנתי עד היום הצלחתי לקבל מועד להגעת החבילה אלי (ולא רק לארץ). אם היא לא מסוגלת לעשות את זה, לפחות שתתן Tracking number כדי שאני אוכל לבדוק אם החבילה במכס או בדואר וללכת לנער אותם.

נופ ר

New member
אני יודעת שאת רוצה של אסי

אבל אני משתמשת במחזק של סאלי הנסון שהוא גם בייס קואט והוא לא מצהיב את הציפורן בכלל וגם תורם לעמידות הלק

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

למרות שעדיין לא ביררתי לעצמי את חוות הדעת הסופית שלי הוא לוקח את אסי בהליכה ברברס..

4LeafClover

New member
תודה רבה,

יש לי את Nailgrowth Miracle אבל לא ידעתי שהוא יכול לשמש גם כ - Base coat. תודה!

נופ ר

New member
אכן דיברתי עליו

אני מרוצה ממש- המון זמן לא היו לי ציפורניים כאלה ארוכות הן כן נשברות מדי פעם ממכה או משה כזה אבל הן חזקת הרבה יותר ממקודם! כרגע 2 האגודלים שלי ממש ארוכות דבר שבחיים לא קרה כי יש לי נטייה לפיצול בצדי הציפורן. אפשר לשים אותו גם כבייס קואט. צריך להחליף אותו כל יום- יומים אני ממילא מחליפה לקים כל יום כמעט ככה שזה יצא מעולה ונוח.

למעלה