זקוקה להמלצה..

tnnia

New member
זקוקה להמלצה..

נדמה לי שגיליתי (סוף כל סוף) את הטעם שלי במוזיקה==> פאנק (או פאנק רוק).. אני אשמח אם תמליצו לי על להקות בסגנון כמו של: גרין דיי, סאם 41, בילנק 182, סימפל פלאן וגודג שארלוט (יש עוד כמה .. אבל אלה העיקריים..) תודה לכל מי שיגיב..

coullette

New member
נצלש שאלה-

איך לעזאזל אני משיגה 1000 שקל כדי לקנות גיטרה חשמלית?? ואיך אני משיגה עוד כמה מאות בשביל לימודי גיטרה??? פאק אני עניה....

ADCMAN

New member
ת-ע-ב-ד-י

"תעשי זאת בעצמך כי אפחד אחר לא יעשה זאת בשבילך"

coullette

New member
ע-ב-ד-ת-י

קרעתי את התחת במסעדה מזדיינת במשך חודשיים והרווחתי כולה 1000 ומשהו שקל.ואני צריכה את זה כדי לשלם על דלק,חניות ועוד דברים.וההורים שלי לא יתנו לי שקל כי הם רוצים שאני "אתרכז בלימודים" שגם ככה הלימודים האלה מסריחים ולא ייצא לי מהם כלום!! אבל אני לא מתייאשת,אני אצליח ללמוד גיטרה בסופו של דבר.

tnnia

New member
אמ..

בקונסרבטוריון שאני למדתי בו היה אפשר לשכור גיטרה.. חוץ מזה אפשר לקנות יד שניה..

coullette

New member
איזה קונסרבטוריון זה?

את יכולה להגיד לי את הכתובת? (את יכולה לשלוח לי במסרים).

tnnia

New member
אמ..

זה קונסרבטוריון ליד הבית שלי.. אבל אני חושבת שיש קונסרבטוריון בהרבה ערים בארץ.. אז אתה לא חייבת דווקא את זה...:)

BlueBeIl

New member
חכי קצת, אף אחד לא מתחיל מחשמלית

תקני קלאסית, אפשר למצוא בפחות מ400, ותראי איך העניין הולך.

coullette

New member
כו אני יודעת,

שצריך להתחיל קודם עם קלאסית.ולמזלי קלאסית אני לא צריכה לקנות כי יש לי (אבל צריך לכוון אותה)..גם קלאסית אני רוצה ללמוד.העיקר לנגן על איזשהו סוג של גיטרה.אבל עם גיטרה קלאסית אפשר לנגן רק שירים שקטים כמו השירים של הביטלס וכו' אז זה פחות מושך אותי.(למרות שאני מתה לנגן את טיים אוף יור לייף..). בקיצור,בסופו של דבר אני ארצה ללמוד על חשמלית (או על בס) אז בכל מקרה אני אצטרך לקנות אותה ב-1000 ש"ח או יותר..

ADCMAN

New member
ממש לא.

על קלאסית אפשר לנגן אפילו פאוור קורדס...

BlueBeIl

New member
ברור, אפשר הכל,

הדבר היחיד שיש בגיטרה החשמלית זה כל האפקטים וזה... הצלילים הם אותם צלילים. אני לומדת על קלאסית כבר חצי שנה ורק עכשיו יכולה לעבור לחשמלית. תמיד מתחילים על קלאסית קודם. אקורדים וזה.....

coullette

New member
את רוצה להגיד לי

שגם את השירים של גרין דיי אפשר לנגן בקלאסית? ואני לא מתכוונת לשירים שקטים.אני מתכוונת לכל השירים שלהם אפילו שירים כמו אמריקן אידיוט,בסקט קייס וכו???

אפשר

אבל זה לא ישמע כמו בחשמלית.. זה משהו אחר.. יש הרבה שירים שישמעו לך יותר טוב גם בקלאסית

oasisssss

New member
אין כ"כ ממה להתלהב

גיטרה + מגבר במחיר כזה זה דבר מפוקפק ביותר

למעלה