נדמה לי שגיליתי (סוף כל סוף) את הטעם שלי במוזיקה==> פאנק (או פאנק רוק).. אני אשמח אם תמליצו לי על להקות בסגנון כמו של: גרין דיי, סאם 41, בילנק 182, סימפל פלאן וגודג שארלוט (יש עוד כמה .. אבל אלה העיקריים..) תודה לכל מי שיגיב..
קרעתי את התחת במסעדה מזדיינת במשך חודשיים והרווחתי כולה 1000 ומשהו שקל.ואני צריכה את זה כדי לשלם על דלק,חניות ועוד דברים.וההורים שלי לא יתנו לי שקל כי הם רוצים שאני "אתרכז בלימודים" שגם ככה הלימודים האלה מסריחים ולא ייצא לי מהם כלום!! אבל אני לא מתייאשת,אני אצליח ללמוד גיטרה בסופו של דבר.
שצריך להתחיל קודם עם קלאסית.ולמזלי קלאסית אני לא צריכה לקנות כי יש לי (אבל צריך לכוון אותה)..גם קלאסית אני רוצה ללמוד.העיקר לנגן על איזשהו סוג של גיטרה.אבל עם גיטרה קלאסית אפשר לנגן רק שירים שקטים כמו השירים של הביטלס וכו' אז זה פחות מושך אותי.(למרות שאני מתה לנגן את טיים אוף יור לייף..). בקיצור,בסופו של דבר אני ארצה ללמוד על חשמלית (או על בס) אז בכל מקרה אני אצטרך לקנות אותה ב-1000 ש"ח או יותר..
הדבר היחיד שיש בגיטרה החשמלית זה כל האפקטים וזה... הצלילים הם אותם צלילים. אני לומדת על קלאסית כבר חצי שנה ורק עכשיו יכולה לעבור לחשמלית. תמיד מתחילים על קלאסית קודם. אקורדים וזה.....