זקוקה להמלצה..

ADCMAN

New member
או.קיי, אני אמליץ לך על פאנק-רוק

כמובן שזה לא כמו הלהקות הנ"ל כי הם פאנק פופ. נתחיל מה"ניו אייג'": Vandals Ataris Frenzal Rhomb Good Riddance Beerbong Bad religion NOFX Rise against Lagwagon אולדסקול\Oi!\ 77-88: Ramones Sex Pistols The Clash Buzzcocks Cock Sparrer Dead kennedys Sham69 Damned The jam הארדקור פאנק: Black Flag Reagen Youth D.R.I D.O.A NEGATiVE - FX

tnnia

New member
חשבתי שהיא פאנק רוק...

לא להרוג אותי.. פליז..

Gal Radcliffe

New member
אני עדיין מבולבלת

אני אישית לא כ"כ טובה שסוגי מוזיקה.. אני יודעת מה זה רוק, פופ, רוק-מטאל ופאנק.. אבל, למשל, כשהייתה את הכתבה במעריב לנוער אמרו שהם להקת פאנק-פופ, ובגראמי הם זכו בתור אלבום הרוק..

coullette

New member
אהממ....

באמריקה הם נחשבים גם פאנק למרות שהם לא ממש...כלומר יכול להיות שהם נגד השלטון וכו' אבל המוזיקה שלהם היא לא ממש פאנק... והם נחשבים רוק כי יש להם מקצבים של רוק והם מנגנים מוזיקת ררוק.אפשר לומר שבתחילת דרכם הם היו להקת רוק-פאנק ולאחר מכן הם נהיו רק רוק ולאחרונה נהיו יותר פופ-פאנק או פופ-רוק..יש להם גם שירים שהם ממש פופ! אבל זה שבגראמיז קוונטין טרנטינו הציג אותם בתור להקת פאנק עדיין לא אומר שהם פאנקיסטים... תקנו אותי אם אני טועה..

ADCMAN

New member
אתקן אותך

ממש לא קשור. פאנק זה ז'אנר ברוק פאנק פופ זה תת-קטגוריה בפאנק מה שהופך אותו בכל זאת לפאנק המילה פופ היא קיצור של פופלרי פופולרי = מפורסם הפופאנק זה פשוט סוג של פאנק שהוא קל יותר משאר הסגנונות, וקל יותר לאהוב אותו מאשר להקות פאנק רוק קשוחות... הם פאנקיסטים, אבל לא בצורה של פוזה בכלל, אני שונא את בילי ג'ו מאז שהוא התחיל להתאפר...

coullette

New member
אוקיי,

אז מה שאתה אומר בעצם זה שגרין דיי הם פאנק-פופ? כלומר פאנק פופולרי? אבל יש להם שירים שהם בכלל לא פאנק... וגרין דיי הם פאנקיסטים??

ADCMAN

New member
לא בדיוק פאנק פופולרי

הכוונה לפאנק שהוא קל יותר מפאנק רוק... בנוגע לשירים שלהם, בחדש אולי, אבל עד אמריקן אידיוט הם היו פאנק מובהק.. והם כן פאנקיסטים, לא צריך ללכת עם מוהיקן ומעילי עור, וניטים כדי להיות פאנקיסט...

BlueBeIl

New member
למרות שהם כן עושים את זה,

למייק היו אפילו תקופות עם מוהיקן.

coullette

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אהמ כן אכן עד אמריקן אידיוט הם ניגנ פאנק (גם,לא בכ-ל השירים) וכן אמריקן אידיוט הוא דיסק ממוסחר למדי.

gp53

New member
בואי נגיד את זה ככה

חלק מהחומרים היותר מנסטרימיים שלהם נקראים פאנק פופ, הדיסקים הראשונים יותר נוטים לפאנק רוק, אז הם מסתובבים להם באזור

ADCMAN

New member
לא. קיימות להקות פאנק פופ שהם

לא מיינסטרים. ההבדל בין פאנק -רוק לפאנקפופ נורא דק. בפאנק פופ יש איזון בין כלי הנגינה, גם יש המון קטעים שמחלישים כלים אחרים כדי שכלי אחר ישמע יותר טוב... בפאנק רוק אין איזון, ובטח שאם בא איזה סולו לא יחלישו את הבס והגיטרה השניה בשביל הגיטרה המלווה

WiseL

New member
אהההההה

טוב הבנתי ניראה לי. אני קצת יותר מבינה איך להבדיל חיחיחי

BlueBeIl

New member
קשה, קשה להגדיר....

אפשר גם לטעון שהמונח בא לא ממוזיקת פופ, אלא פשוט מתרבות הפופולאר, שברגע שהפאנק חצה אל המיינסטרים הוא נהיה פאנק פופ... ואז השם פשוט התקשר לסגנון המסויים הזה, שהוא אחר מהפאנק רוק ה"מסורתי".

tnnia

New member
תודה

אני אנסה למצוא משו שאני אוהבת מהרשימה..

ADCMAN

New member
אה כן, אני ממליץ לך להתחיל

מה-"ניו אייג' פאנק רוק" כי זה יותר קרוב לפאנק פופ.

למעלה