זקוקה לייעוץ וקצת מתביישת

זקוקה לייעוץ וקצת מתביישת

היי לכל חבריהפורום. מקווה שהגעתי למקום הנכון והטוב לייעוץ. אני לא ממש יודעת באיזה עוד מקום הייתי יכולה לשאול כזאת שאלה, זה קצת מביך אותי

הכרתי בחור ממש נפלא, ממש טוב לי איתו ונעים והכל מעולה. רק... כמו בשיר של לילי אלן...
וזה באמת לא פייר. הוא כזה מקסים וטוב אלי והכל. רק ממש נראה שלא באמת כזה אכפת לו שאני לא גומרת. אני לא מזייפת (כמו שפעם הייתי עושה עם גברים), והוא גומר וזהו, ולא אכפת לו.

ונניח שלשום היינו יחד והיה ממש טוב ויחסית שיפור. גםהחזיק יותר זמן והגם היה קצת יותר אגרסיבי, שאני אוהבת את זה. אבל אז אני הייבשתי לגמרי. ופשוט הפסקנו באמצע. אחרי כמה זמן חזרנושוב, ושוב פעם לא הייתה ממש השקעה מצידו. רק מוודא שאני קצת רטובה וזהו, חדירה והוא גומר.
זה ממש מתסכל אותי ואני לא יודעת מה לעשות, איך אומרים כזה דבר בכלל??

הרמס7

New member
אם לא תאמרי לו אין סיכוי שישתפר, את חייבת לאזור אומץ

ואם ימשיך לא להיות אכפת לו תסיקי את המסקנות.
ייתכן שפשוט עסוק מידי בעצמו ואינ מבחין בכלל מה קורה איתך.
הרגע הנכון לפתוח בשיחה בנושא הוא כשאתם יחד במיטה.
אומרים באותן מילים שאת אומרת פה.
בהצלחה

אימרי לו בפשטות שאת לא מסופקת ובצורה הזו לא תרצי להמשיך

אם אינכם נשואים לאחרים כדאי לשקול פניה לייעוץ מקצועי.
כך גם תבחני אם הוא מוכן להשקיע
אם את מתקשה לומר לו שלחי אותו אלי...

Sharoman

New member
הטעות הראשונה שלנו היא המחשבה שבן/ת הזוג קוראים מחשבות

בסופו של דבר את צריכה להגיד לו שאת רוצה סקס קצת אחר, להסביר איך ובאיזו צורה את רוצה את זה.
אל תגידי לו שאת לא מרוצה או שהוא לא מתחשב אלא דברי איתו על דברים שהיית רוצה שהוא יעשה.
או במילים אחרות לשמור על נימה חיובית ולא לדבר בצורה ביקורתית.
בנוסף, גם אם הוא גומר מהר תמיד אפשר להמשיך לעוד סיבוב ולעוד אחד אחריו ו/או להתחיל בכך שהוא יתרכז בך ויוודא שטוב לך לפני שהוא חודר וגומר.
בן זוג לא אמור להיות אדם שמתביישים מולו אלא אמור להיות האדם שגורם לך להרגיש במיטה כמו שאת מתארת שהוא גורם לך להרגיש מחוץ לה.
ואם הוא באמת כל כך אדיב ומתחשב אז סביר להניח שהוא פשוט לא מודע לחוסר ההתחשבות שלו במיטה ורק יודה לך לאחר שתלמדי אותו איך לגרום לך להגיע איתו לשיאים חדשים.

אני הייתי אומרת לו

את מה שאני מרגישה, ואם זה לא עוזר אחרי פעמיים שלוש, אז פשוט הייתי חותכת ומוצאת מישהו שכן היה לו איכפת ממך.

אני גם חושבת כמוך

כמו שאמרה אחת מהפורום, אנחנו לא קוראים מחשבות

לפעמים אנחנו לא שואלים אם גמרתן או לא, לפעמים אתן כן ואנחנו לא תמיד מרגישים\ שומעים, לא חייב לצעוק,
לדוגמא אם את ם באמצע ואת רואה שהוא עומד לגמור תחזיקי אותו שלא יברח אולי כך הוא יבין שאת עדיין רווצה בכל זאת להמשיך מסיבה כל שהיא, כשאני גומר אני נישאר בתוכה גם כשהוא מתחיל להיות רופף, היא ממשיכה ומגיעה לאורגזמה ראשונה\ שנייה זה לא חשוב.
אפשר לומר בעדינות אל תקום\ אל תצא\ לפעמים אנחנו חייבים המשך הוראות כמו בוויז

בהצלחה

הרמס7

New member
אם עד כדי כך לא איכפת לו שלחי אותו לדרכו ומוטב מוקדם ממאוחר

magellanxxx

New member
הכל מעולה "רק" את לא גומרת

לא נשמע כזה מעולה, וזה עוד בתחילת מערכת היחסים שהסקס צריך להעיף לשמיים.
לדעתי זה תנאי בסיסי לקשר זוגי.

הכל מעיף אותי, המגע שלו, הריח שלו הכל משגע

ואני לא גומרת, על זה לפרק הכל? ללכת ממשהו שטוב לי בו? סקס זה משהו שיכול להשתנות, להשתפר

sharpantie

New member
איך היה עם פרטנרים קודמים?

אים כן גמרת? יש נשים שלא מגיעות לאורגזמה האם את ביניהם?

Sharoman

New member
התשובה היא כן

אבל שימי לב למה שכולם פה כתבו לך.
מציעים לך פעם אחר פעם לדבר איתו על הנושא ולראות קודם מה הבעיה ואם בכלל אפשר לפתור אותה.
אם לא תדברי איתו ותמשיכי את הקשר כפי שהוא עכשיו המצב רק יחמיר ומהר מאוד תאבדי עניין לגמרי ותעזבי מעצמך.
אז אם את לא מוכנה לפנות אליו בנושא עדיף פשוט לחתוך כדי למנוע תסכולים מיותרים.

magellanxxx

New member
כן

אני לגמרי מסכים עם חברי הפורום - תעלי את הנושא במפורש, תגידי לו שאת לא מסופקת.
אולי זה נובע מחוסר נסיון שלו, אולי את צריכה גירוי אחר, דברו על זה.
בכל מקרה בזוגויות זה חשוב מאוד ששני בני הזוג יהיו מסופקים, אחרת זה מתכון לכשלון

למעלה