שבלולה מבולבלה
New member
פיתרון ביניים-להעלות את הנושא בקטע טוב ואינטימי
''כ''כ כיף וטוב לי איתך במיטה, אני כבר מתה לגמור איתך, אני גומרת בתנוחה x, או ממעשה y, אני בטוחה שזה יתחיל לקרות לי איתך זה יהיה מעולה''. (או מתה לאורגזמה איתך, בחרי את הניסוח הטיבעי לך והמקובל עלייך).
כששמים את האמת על השולחן, כדאי לעשות את זה בצורה הכי חכמה שאפשר,
בצורה שתתן לו ולאפשרויות העתידיות שלכם קרדיט ותקווה.
לא להאשים, לא לרמוז שהוא לא יודע שאת לא גומרת למרות שזו אפשרות סבירה.
יש הרבה מאד אפשרויות. למשל יש אפשרות שהוא לא יודע שאת מסוגלת לגמור וחושב מניסיון העבר שרק יחידות סגולה גומרות עם בנזוגן בגלל בתזוג כזו או אחרת. או שהוא היה רגיל לבתזוג שהיתה תמיד אחראית על האורגזמות של עצמה וגרמה לעצמה לגמור כשרצתה בכך ע'י מגע עצמי בעצמה.
או בתזוג שלא נתנה לו גישה לדגדגן שלה ולעזור לה לגמור,
או שהיתה בתזוג שגמרה בקלות מחדירה.
או בתזוג שטענה שהיא גומרת מחדירה בלי להראות שום סימנים,
ויתכן שזה אפילו נכון ויתכן שהיא שיקרה.
קיצר, יש הרבה תסריטים וזה לא משנה מה בדיוק הנכון כרגע, תמקדי בעתיד והעלי את הסוגיה בחוכמה רבה.
ולפני שאת פותחת את הנושא חישבי היטב מה את רוצה לבקש שיעזור לך לגמור.
ומכאן התסריטים פתוחים מה יקרה. אם מכאן זה לא ילך, יכשל כי מסתבר שהבחור בכלל לא מתעניין באופציות שלך להנות ולגמור, עושה מה שעושה בחוסר רצון, לא מתגרה מההנאה שלך, תמיד תוכלי לעשות שוב חושבים ולשקול שוב את צעדיך איתו, מולו או בלעדיו.
''כ''כ כיף וטוב לי איתך במיטה, אני כבר מתה לגמור איתך, אני גומרת בתנוחה x, או ממעשה y, אני בטוחה שזה יתחיל לקרות לי איתך זה יהיה מעולה''. (או מתה לאורגזמה איתך, בחרי את הניסוח הטיבעי לך והמקובל עלייך).
כששמים את האמת על השולחן, כדאי לעשות את זה בצורה הכי חכמה שאפשר,
בצורה שתתן לו ולאפשרויות העתידיות שלכם קרדיט ותקווה.
לא להאשים, לא לרמוז שהוא לא יודע שאת לא גומרת למרות שזו אפשרות סבירה.
יש הרבה מאד אפשרויות. למשל יש אפשרות שהוא לא יודע שאת מסוגלת לגמור וחושב מניסיון העבר שרק יחידות סגולה גומרות עם בנזוגן בגלל בתזוג כזו או אחרת. או שהוא היה רגיל לבתזוג שהיתה תמיד אחראית על האורגזמות של עצמה וגרמה לעצמה לגמור כשרצתה בכך ע'י מגע עצמי בעצמה.
או בתזוג שלא נתנה לו גישה לדגדגן שלה ולעזור לה לגמור,
או שהיתה בתזוג שגמרה בקלות מחדירה.
או בתזוג שטענה שהיא גומרת מחדירה בלי להראות שום סימנים,
ויתכן שזה אפילו נכון ויתכן שהיא שיקרה.
קיצר, יש הרבה תסריטים וזה לא משנה מה בדיוק הנכון כרגע, תמקדי בעתיד והעלי את הסוגיה בחוכמה רבה.
ולפני שאת פותחת את הנושא חישבי היטב מה את רוצה לבקש שיעזור לך לגמור.
ומכאן התסריטים פתוחים מה יקרה. אם מכאן זה לא ילך, יכשל כי מסתבר שהבחור בכלל לא מתעניין באופציות שלך להנות ולגמור, עושה מה שעושה בחוסר רצון, לא מתגרה מההנאה שלך, תמיד תוכלי לעשות שוב חושבים ולשקול שוב את צעדיך איתו, מולו או בלעדיו.