זקוקה לייעוץ

Alin791

New member
זקוקה לייעוץ

אני נשואה שלוש שנים לבעל שני שיש לו שתי בנות מאשתו הראשונה ולי יש שתי בנות מבעל ראשון וילדה משותפת לשנינו הבעיה שלי שבעלי לא מסוגל להתנתק מגרושתו בכל פעם שהוא עושה את זה הבנות שלו מתרחקות ממנו והוא חוזר שוב להיות בקשר טוב איתה וזה לא רק לדבר זה גם לצאת ביחד כי בלי אמא שלהם הם לא יוצאות איתו זה כאילו דווקא אני בדיכאון מהנושא הזה שלא נגמר כל הזמן רבים על אותו נושא בעלי מאד קשור לבנות שלו וכשהם מתרחקות הוא נכנס לדיכאון ועצבני דיברנו המון בנושא והוא באמת השתדל להתרחק רק שזה הרחיק את הבנות שלו ממנו עכשיו אנחנו יוצאים ביחד לפעמים יחד עם הגרושה והבנות שלו והתינוקת שלנו כדי שיכירו אותה טוב רק שלא נוח לי עם זה ואני לא אוהבת אותה כי היא אשה מזוייפת לפי דעתי אני מרגישה שהיא רוצה את בעלי בחזרה למרות שהוא לא מעוניין ושונא אותה בטרוף ואין סיכוי שיחזור אליה מכל מיני סיבות בריאותיות גם הם התגרשו פעמיים בפעם הראשונה שבע שנים וחזר בגלל הילדים גם ניסה רק שלא יכל להמשיך ואחרי שנה עזב אותה שוב בקיצור אני סובלת ולא יודעת מה לעשות אני אוהבת את בעלי ורוצה בטובתו רק לא נוח לי עם כל הסיפור הזה היא מקנא נורא ממני ומתנהגת מוזר אני מרגישה אותה ומנסה להתעלם היא ניסצה להתקרב אלי וללכלך על בעלי ולא איפשרתי לה היא מתה שנתגרש אני והוא ותעשה הכל כדי להרוס אני רוצה להיות חזקה יותר ולא להרוס את המשפחה שלי בגללה אני לא מקנא ממנה היא אישה מבוגרת ולא נראת טוב בכלל לא מבפנים ולא מבחוץ אישה רעה ולא תתחתן לעולם כי אף אחד לא יסתכל לכיוון שלה וסליחה שאני מדברת כך עליה אני בדרך כלל לא עושה זאת רק זה מרוב שנמאסה עלי ולא מרפה וזה נמשך שלוש שנים כבר עד מתי ???? מה לעשות בבקשה עצות דחוףףףףף

אייבורי

New member
בנתיים היא מצליחה יפה

למה כלכך מציק לך שהם בקשר טוב ?

בכל מקרה, תמשיכי ככה לאמלל את בן הזוג שלך
זה יגמור על הזוגיות שלכם

Alin791

New member
לא רוצה אותה בחיים שלי

למה שכן תהיה הרי הוא עזב אותה והמשיך הלאה אין לי בעיה שיהיו בקשר טוב רק במה שקשור לבנות אבל לא לצאת ביחד עם הילדים כביכול משפחה והם לא הרי פירקתם את החבילה המשכת הלאה יש לך משפחה חדשה אז מה אתה עדיין תקוע שם ומה פתאום אתה נותן לבנות שלך להחליט שלא יצאו אתך לבד בלי אמא שלהם מצידי שלא יצאו בכלל זה מגעיל ומחליא הדבר הזה וכנראה שאתה לא מודע עד כמה תשים את עצמך במקומי לרגע ואז תגיב אולי תרגיש בכאב שמאמלל לי את החיים

אייבורי

New member
הבנתי

רצית רווק וקיבלת ג+2 שבא עם חבילה
ועכשיו את מתבאסת על החבילה שלו.

לדעתי, את מוליכה את הזוגיות שלכם לאבדון.

היא לא בחיים שלך

היא בחיים של הבנזוג שלך

ואת יכולה לרקוע ברגליים, ולצעוק ולבכות ולרחם על עצמך ולאמלל אותו,
אבל זה לא ייקח אותך רחוק.

עדיף שתתרכזי בלהיות אישה תומכת ואוהבת שכיף לחיות בחברתה,
מלנסות להרחיק אותו מגרושתו.

Alin791

New member
חוץ מההערה שלך

אין לך מה להוסיף בעניין??או שאתה רק מעדיף לתקן אנשים! הייתי שמחה לשמוע גם את דעתך בנושא .

LionTamer1

New member
לא קראתי ולא מתכוון לקרוא

כמו שלא אוכלים אוכל לא אכיל, כך לא קוראים טקסט לא קריא.

ראשית, ממליצה בחום להשתמש בסימני פיסוק
כי כל הסיפור שלך נראה כמו משפט ארוך שאין לו סוף וקשה לקרוא ולעקוב אחר התיאור.

שנית, לגבי שאלתך. יש לך שתי אופציות:
האחת - מומלץ- להתעלם ממנה ולא לתת לעניין כל כך הרבה חשיבות ולגרום לך לכאב.
כפי שהבנתי, את לא מסוגלת לראות אותה ("לא נוח לי איתה") ואת רואה אותה רק כאשר הבנות שלו רוצות לבלות עם בעלך.
את יכולה לאפשר לבעלך להיפגש עם הבנות שלו ועם גרושתו בלעדיך. את ממילא מספרת שאין סיכוי שהוא יחזור אליה והוא עזב אותה פעמיים. אז מה החשש?
ואם אתם בכל זאת נפגשות, את לא חייבת להיות חברה שלה. כבדי אותה אבל שמרי על ריחוק ואל תתני לה לגרום לך להרגיש רע. אם בעלך מסוגל לסבול אותה אז גם את יכולה לנסות.
אנו לא נתקלים בחיינו באנשים שלא מוצאים חן בעינינו? אפילו בעבודה? מה נעשה? נעלים את כולם מעל פני האדמה? זהו שינוי הגישה אצלך.

השנייה - אם העניין מאד מפריע לבעלך, לדעתי יש לגרום לבנות להפנים שאמא ואבא שלהם לא יהיו ביחד. הבילויים המשותפים לא יהיו יותר.
בנות כמה הבנות? עד כמה הן מושפעות מהאם? אולי העניין שהוא לבסוף נכנע משדר להן שזו הדרך? ומשדר לאם שזו הדרך לכופף אותו?
חשבי על זה.

בהצלחה

Alin791

New member
תודה רבה

הגדולה שלו בת 22והקטנה 13, הם מספיק מבינות רק הבעיה אצל האמא. היא לא מוכנה להרפות אישה חולה בדיוק איך שסיפר לי עליה כשהכרנו . היא לא רוצה שיהיה לו טוב ומשתמשת בבנות לאינטרסים שלה. היא יודעת עד כמה הן חשובות בשבילו. אני לא סובלת את המצב קשה לי להתמודד למרות שאין לי ממה לחשוש בוודאות . ואת צודקת בקשר לזה שבעלי נכנע בכל פעם לפי דעתי הוא חלש לידם רק לא מסוגלת להגיד לו כדי לא לפגוע בו. אני לא רוצה שיצאו ביחד כמו משפחה רגילה . כי הם לא! זה מפריע לי מאדדד.הוא רוצה לפצות אותם על זה שעזב אותם. רק לא על חשבון הכבוד שלי. גם לי יש גרוש ונשוי ען משפחה הבנות שלי גרות איתי והולכות אליו פעם בשבוע, וכמעט לא יודע עליהן כלום אצלי והוא בקשר רק איתן. אני בכלל לא בקשר איתו והן יותר קטנות מהבנות שלו. אנשים מתגרשים כדי להתרחק אחד מהשני ולא להיות קרובים אחרי ! זה מעצבן .

יקירתי, אם את חושבת שהיא אישה חולה, אז מדוע את נותנת לעניין לעצבן אותך? תרפי.....
אם גם הבנות מבינות את הבעיה, אולי הסיבה שהן בכל זאת מתעקשות היא כדי לשמח אותה? אולי גם הן נכנעות?
למה לא לתת להם להיפגש בלעדיך? למה זה צריך להפריע לך? למה את כותבת על הכבוד שלך :"הוא רוצה לפצות אותן על זה שעזב אותן. רק לא על חשבון הכבוד שלי"?
מה זה פיצוי? להיפגש איתם יחד עם אמא? שיקנה להן מתנות במקום.

חוזרת על כך, שינוי גישה אצלך מאד יועיל ולא יקשה על בעלך עוד יותר.
ואם העניין מאד מפריע גם לבעלך, אל תחששי לדבר איתו ושמעי מהי דעתו. ספרי לו גם איך את מרגישה. אולי גם לו רע מאד והוא זקוק לתמיכה ממך?
אולי הוא צריך לדבר עם הבנות בצורה בוגרת ולגרום להן להבין שהן נפגשות רק עם אבא ובאותו הזמן לאמא יהיה זמן איכות לעצמה. מפגשים יחד כרגע לא אפשריים. כך, הבנות יוותרו על הפגישות עמו לחלוטין?

בקיצור, אל תתני לעניין להפריע לך כל כך. זוהי עבודה עצמית שלך.
בהצלחה.

את אומרת כאן משהו מאוד אנוכי

אני לא רוצה לשפוט אותך, אני לא מתיימרת להיות יותר טובה,

אבל יש לגבר שלך שתי ילדות שלא עשו לאף אחד שום דבר רע,
הן רוצות לבלות עם אבא ואמא שלהן
ואת רק מתעסקת בכבוד שלך.

מצד שני, גם אומרת שהבנות שלך רואות את בעלך פעם בשבוע והוא לא יודע עליהן כלום -
זה נראה לך מצב טוב?

Alin791

New member
אולי את צודקת

אני קצת אנוכית בנושא הזה .קשה לי להתפשר למרות שאני יודעת את כל האמת והיא מול הפרצוף שלי.. התקרבתי בכוונה אליה כדי לראות את המצב במציאות והיא אישה חולנית!בדיוק איך שבעלי סיפר לי עליה. הבעיה שאני עובדת על עצמי כי אצלי הכוונה עם גרוש שלי זה קיצוני . לבנות שלי אין אבא תומך ההיפך, ורציתי בשבילן אבא כמו בעלי . תודה על התגובה ואקח את מה שאמרת לתשומת ליבי.

Alin791

New member
אולי את צודקת

אני קצת אנוכית בנושא הזה .קשה לי להתפשר למרות שאני יודעת את כל האמת והיא מול הפרצוף שלי.. התקרבתי בכוונה אליה כדי לראות את המצב במציאות והיא אישה חולנית!בדיוק איך שבעלי סיפר לי עליה. הבעיה שאני עובדת על עצמי כי אצלי הכוונה עם גרוש שלי זה קיצוני . לבנות שלי אין אבא תומך ההיפך, ורציתי בשבילן אבא כמו בעלי . תודה על התגובה ואקח את מה שאמרת לתשומת ליבי.

שלום

אדם צריך להיות בקשר עם כל האנשים שהוא אוהב, ואם הוא אוהב את גרושתו עליו להיות אתה בקשר. יחליט איך לנהל את קשריו כולל עם הבנות, ואם הבנות ירצו אתו קשר יתקרבו אליו בטבעיות. שיהיה נחמד אליהן ולגרושתו, וכך אולי יתפתחו ביניהם קשרים טובים יותר.

Alin791

New member
אי הבנה

לא רק שהוא לא אוהב אותה הוא שונא אותה!רק מוכרח להיות בקשר טוב איתה בגלל הבנות.הן קשורות מאד לאמא שלהן והאמא לא מרפה מהאבא לא רוצה לעשות לו חיים קלים זה התרגיל שהיא עושה כי היא יודעת שזה מקלקל יחסים. התקהתקשוהתטוהיטוטוומערהיתה ה

תשובה

אם הוא שונא אותה, אין סיבה שיהיה אתה בקשר. אדם צריך להחליט איך לנהל את קשריו ואלו העדפות יש לו. אם הקשר יהיה מספיק חשוב לבנות, הן יסכימו לוותר על קרבה תמידית לגרושה ולהיות לפעמים אתו. אם הוא נטפל לקשר עם הגרושה ומתקשה להרפות, סימן שיש לו בעיה נפשית. כאדם מבוגר עליו לטפל בעצמו במצבו, אבל תוכלי לייעץ לו ולהפנותו לגורמים שיעזרו לו להתגבר על מצבו הרגשי, וגם תוכלי לנסות לתמוך בו רגשית בקשר אתך כדי להקל עליו.

Alin791

New member
אי הבנה

לא רק שהוא לא אוהב אותה הוא שונא אותה!רק מוכרח להיות בקשר טוב איתה בגלל הבנות.הן קשורות מאד לאמא שלהן והאמא לא מרפה מהאבא לא רוצה לעשות לו חיים קלים זה התרגיל שהיא עושה כי היא יודעת שזה מקלקל יחסים. התקהתקשוהתטוהיטוטוומערהיתה ה

למעלה