זקוקה לייעוץ

רואה 6 6

New member
אל תתערבי!!

הבנות שלך חיות איתך, אין סיכוי שמישהו יגיד להם לא לראות אותך,נכון? גם אם הן לא חיות איתך,נראה כמה שמיניות תעשי כדי לשמור על קשר איתן.
אז הוא מגדל ילדה מספר 4 שהיא במקרה אמא של הבנות. עיסקת חבילה שלו .
יום אחד כשיהיו גדולות יותר אולי ינהלו מערכות יחסים שלא תלויות באף אחד איתו אבל עד אז, תפקידך לשבת בשקט כאן.

Alin791

New member
זה לא קל

הלוואי שזה היה קל כמו שאת מסבירה את זה . אבל לצערי זה לא ! כל פעם שזה קורה אני נכנסת לדיכאון שמשפיע על כולנו. זה לא קל לא קל בכללללל. תשימי את עצמך במקומי לרגע, תחשבי על בן זוג שלך יוצא לבלות עם גרושה שלו והבנות. משפחה שהיתה לו שהוא פרק במו ידיו ופתאום רוצה לפצות . למה עזבת אותם היית נשאר איתם וסובל את אמא שלהם בשקט למה אני צריכה לסבול עכשיו תבינווווו

רואה 6 6

New member
הייתי בעבר באיזו מידה במקומך.

כל אחת שקושרת את חייה עם גרוש פלוס צריכה להסכים עם המציאות,שיש לה רק חצי בן זוג/אבא לידה, לא משנה מאיזו סיבה. זו עובדה שאני קיבלתי ללא ויכוח בזמנו, וגם אצלי הוא יצא לחופשות עם הגרושה וילדיו. זה מה שיש.
דוקא בתור גרושה בעצמך ,ולך מן הסתם היו קשיים משלך,היה מצופה שתדעי לגלות אמפתיה לאדם במצב דומה.
זה מה שהתחתנת איתו, הוא לא היה אמור להפוך עם החתונה לרווק בלי כלום. אתם כולכם שם,יש לי הרגשה מתנהגים כמו קורבנות. הוא עושה מעצמו מסכן, את עושה מעצמך מסכנה,הגרושה שלו "מסכנה" וכולם ביחד מפעילים אחד את השני עם זה. לפחות על הדיכאונות שלך תוותרי.אני יכולה להציע לך מליון סיבות אחרות לדיכאון.

Alin791

New member
בשביל מה מתגרשים

גירושין זה אומר התרחקות מבן הזוג לא? מכל מיני סיבות שניסינו ולא הצליח. ממשיכים מכן עם הילדים, בשביל מה לבלבל אותם ולפתח להם תקוות שווא שיש להם משפחה נורמטיבית. הרי זה לא נכון! שיקבלו את המציאות ויתמודדו! זה קשה אני יודעת רק עדיף מהשליה .

למיטב הבנתי

מתגרשים בשביל לחיות בנפרד, לפתח קשרים רומנטיים חדשים,
ולא להיות ב*זוגיות* שלא עובדת ולא עושה טוב.

אני לא חושבת שלהתגרש פירושו להתנתק לחלוטין. יש זוגות שהפכו לחברים טובים אחרי הגירושין, במיוחד כשיש ילדים בתמונה.

את תקועה עמוק במשחקי כבוד ואגו, נפגעת איפה שלא צריך. מבחינתך העולם צריך לפעול בצורה א', והתנהלות בצורה ב' לא מקובלת בעינייך.
העובדה בשטח היא שאין שום דבר שתעשי שיגרום לבעלך להשתנות. מכאן את יכולה או להתמודד עם המציאות, או להמשיך להרוס את הזוגיות שלך.
תבחרי.

Alin791

New member
אין לי בעיה עם הבנות שלו

אמא שלהם היא הבעיה! שיצא עם הבנות לבד אין לי בעיה בכלל עם זה , ודיברנו ועשה. רק שהאמא הסיתה אותן נגדו וכך הן לא רוצות לצאת בלעדיה תביני היא אשה חולה!!

רואה 6 6

New member
אם גירושין היו כלכך ענין קל ושגרתי,כולם היו

מסתדרים במקומותיהם ושלום על ישראל אבל זה לא ככה נכון? לא אמרת שם שהלואי ולבנות שלך היה אבא תומך בסביבה,לא? אז גם אצלך הצלחת מלאה במאכלים שלכם.
מהמקום הזה את אמורה לקבל את מציאותם של קשיים אצל הזולת. בכל מקרה,אתם כולכם דומים ותופסים איזו עמדה קורבנית כזאת, תוותרי על זה!! זו הגרושה שלו,מה לעשות שהיא לא גרושה מהסרטים...

p0st

New member
באיזה גיל הבנות שלו?

אם הן בגיל סביר, תגידי לבעלך שייקח את הבנות לשיחה, ויסביר להם שאמנם הוא ואמא שלהן לא מסתדרים, וזה קורה ונפוץ ולגמרי תקין, אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב אותן, או אוהב אותן פחות. לכן ההתנהגות שלהן לא מובילה לשום דבר טוב.

Alin791

New member
הן מספיק בוגרות

22ו13 רק מושפעות מהאמא!זאת הבעייה מה שהיא אומרת להן הן יעשו בעיניים עצומות. גם אם זה לאמלל את אבא שלהן. היא יודעת שהוא מת על הבנות שלו אז משתמשת בהן ותמיד השתמשה כך בעלי סיפר לי , ועכשיו אני רואה במו עיני.

p0st

New member
אני מצטערת

אבל בחורה בגיל 22 אמורה לחשוב לבד ולא להיות מושפעת מהאמא בכזאת קלות. שינסה להבהיר את הדברים האלה לבת הגדולה, היא כבר חייבת להבין את המצב.
וברגע שהיא תבין, היא תוכל לשש דוגמה לבת ה13 (בכל זאת, גיל ההתבגרות, הייתי מצפה שאיתה יהיה יותר קשה להגיע להבנה).

Alin791

New member
לצערי

הבנות מושפעות חזק מהאמא, קשה להאמין רק זאת האמת. הם יעשו הכל כדי לשמח אותה. אני כבר מיואשת כנראה שזה המצב וכך ישאר. לא נותר אלא לעבוד על עצמי לקבל זאת ! אם לא אוכל אפרק הכל ואמשיך הלאה, אין לי כח למשפחה הדפוקה הזאת. רוצה נחת לי גם יש משפחה , שתי בנות מתבגרות ותינוקת בת שנה , שזקוקים לי מאד.

מוזר לי שאת בפרק ב' וככה מדברת,

אדם גרוש יודע טוב מאד מהי המורכבות של פרק ב.
אדם גרוש לא שואל מדוע הגרוש/ה צריכים בקשר עם הגרושים שלהם.
הגבר הזה בקשר עם גרושתו וצריך (!!!) להיות בקשר איתה בגלל הילדים שלו ממנה. עד כמה שזה ברור לך נשמע שזה לא.
יש כאן הרבה שנאה באמצע ועד שהאדון לא יפסיק לפתח את הרעל הפנימי שלו אל גרושתו- כך ימשיך הפלונטר הזה.
הגיוני שאם מישהו שונא את האמא - הילדים שלה יתנהגו בהתאם. נשמע לי הזוי אם היו מתקרבים אל אבא כזה בלי כל קשר מי אשם.
ברגע שתתבגרו שניכם ותבינו שקיימת כאן אישה שזכויותיה כאדם לפניה, כשהילדים שלה הם חלק בלתי נפרד וכשיוצאים יחד צריך להתכוון לרצות להתאפק ברגשות השליליים - או אז תבינו שאפשר לבנות גשר.
אתם לא צריכים לאהוב אותה אלא לכבדה בלבד.
היא לא מקנאה בך, היא פשוט שמה רגל לצביעות ולרגשות השליליים שלכם כלפיה.

מצד שני אי אפשר שלא לחוש בחוסר הבטחון שאת מפגינה כלפי הקשר שלך עם בעלך.
אם הייתם בקשר כזה חזק לא היית צריכה להכנס לכל הסאגה הזאת בדרך הזו ולהצדיק את הריחוק שלו ממנה למרות מה שכבר קיים בשביל הילדים.
יש פה שלושה מבוגרים שעושים הרבה מאוד נזק.

AlabamaW0rley

New member
הכי קל להגיד "היא מסיתה אותן"!

אבל בעלך בעצם מתנהג כמו פחדן: הוא מקבל בכניעה את העובדה שהבנות שלו לצד אמא שלהן ונאלץ להתנהג לפי הכללים שהיא מכתיבה. למה? כנראה כי הוא מרגיש אשם לגבי שהשתבש ביחסין איתן. במילים אחרות, הוא מרגיש חרא אבא וכנראה בצדק. אז במקום לבוא ולדבר גלויות עם הבנות שלו, במקום להתנצל ולבנות יחסים אמיתיים, הוא מתנהג כמו חצי-אבא כנוע ומתרפס, רק כדי לגנוב עוד כמה רגעים איתן.

אז עיזבי בצד את גרושתו ותתמקדי באיך שבעלך מנווט בתוך כל זה.

Berethor

New member
טוב זה צפוי

במרבית המקרים הילדים יקחו את הצד של האמא הביולוגית שלהם. הייתה טעות מצידו להביא ילדים ממישהו שהוא 'שונא'.

Alin791

New member
צודק

יש טעויות שלא ניתן לתקן!!! כשיש ילדים זה תקיעה לכל החיים, גם אם תמשיך הלאה, לא תוכל להתנתק לעולם.

למעלה