זקוקה לעזרה/ייעוץ(מרווה שזה הפורום הנכון)

DividedHeart

New member
זקוקה לעזרה/ייעוץ(מרווה שזה הפורום הנכון)

התחלתי לצאת לפני כמה ימים עם מישהו שמבוגר ממני ב9 שנים(אני בת 28 הוא בן 37). הבעיה היא שלא כיף לי איתו כל כך למרות שהוא מצחיק אותי ואני לא יודעת מה לעשות. אני יצאתי מעט עם בני זוג וזה לא החזיק מעמד הרבה זמן. אני לא יודעת אם זה בגלל המראה שלו(הוא לא יפה בכלל בעיניי) ומריח לא נעים מהפה(הוא מעשן) ולא אוהבת ריח של הסיגריות אבל דיברתי עם כמה על זה ויעצו לי להתפשר. מעבר לזה מדובר בבחור מקסים עם אחלה אופי אבל לא יודעת לא נוח לי איתו. האם כדאי לי לנסות לצאת איתו או פשוט לוותר ולהמשיך הלאה.

זה לא נשמע

כמו פער ניתן לגישור.
גם מעשן ואת לא סובלת.
גם לא אוהבת איך הוא נראה.
גם לא כיף לך איתו.
יש גבול עד כמה אפשר להתפשר - ומתי זה הופך לבלתי נסבל.
מצד שני התאורים הם שלך - כלומר את באה לפורום ומרימה להנחתה - אבל רק את יודעת באמת איך את מרגישה לגבי פלוסים ומינוסים - רק את יודעת כמה חשוב לך למצוא זוגיות - ומה האופציות לכך.
אז תחליטי לפי האינטואיציה שלך.

DividedHeart

New member
לגבי המראה אני מתפשרת כי זה משהו שחולף

עם הזמן וכבר אמרו לי לא להיות שטחית אבל הכן הריח בלתי נסבל למרות שהוא אמר לי שהוא לא יעשן לידי. הבעיה שהוא ממש ג'נטלמן עושה רושם שיש לו אחלה אופי

תראי

לגבי הריח זה 2 בעיות
1) שמסריח לנשק אותו. יש אנשים שבשבילם נשיקות צרפתיות זה חלק חשוב מהאינטמיות - וזה שמסריח לו מהפה - זה אומר לשים X על כל הקטע הזה - כי זה לא הולך להשתנות.
2) באופן כללי אם עולה ריח מסריח בסביבתו או שהוא מסריח את הדירה. זה תלוי בכמה הוא מעשן.
אז שוב - תלוי כמה חמור המצב, כמה חשובות לך נשיקות אינטימיות.
וזה לא שטחי לחתוך מסיבה כזו. לכל אחד יש גבולות. הוא בחר לעשן וזו זכותו - אז שילך על מעשנות שלהן זה לא מפריע.

Berethor

New member
נקודות טובות

זה יסריח בנשיקות גם וגם להיות בקרבתו אפילו אם הוא לא מעשן לידה. בנוסף זה גם לא כזה נעים שהבן זוג פוגע בעצמו אפילו אם הוא לא פוגע בא אם הוא לא מעשן לידה.

Berethor

New member
גם החיים חולפים עם הזמן, נו באמת

ובדיוק מאותה סיבה. אל תתביישי להיות "שטחית" הגוף הוא חלק מאתנו לא רק האופי, לטוב ולרע. לגבי עישון מזה אמר לך שלא יעשן לידך, בנתיים הוא כן מעשן לידך אם הבנתי נכון, אז זה הבטחות שב, ומעשנים שמעשנים ליד אנשים הם מהסוג הגרוע ביותר לדעתי.

Berethor

New member
טוב אז לפחות זה

ובכל זאת הרחת את ריח הסיגריות ממנה, נו ככה זה, זה מסריח אפילו אם הוא לא מעשן לידך, עדיין יש לו את זה בפה ובריאות..

Berethor

New member
במקומך הייתי מוותר

יותר מדי מינוסים את מתארת פה, גם הפרש הגלאים הגדול, גם העישון שמפריע לך, גם מראה לא טוב בעניך. יש גבול כמה אפשר להתפשר. האופי יכול להיות שזה סתם העמדת פנים במיוחד שעישון לא עושה גם רושם טוב מבחינת אופי לדעתי, מה גם שאופי זה לא הכל במלא.

נשמע לא משהו, אבל מצד שני

התחלתם לצאת רק לפני כמה ימים (!) אז נראה לי די משונה לפנות בשלב כזה להתייעצות בפורום. זו דילמה די קטנה, ואני חושבת שתעשי לעצמך טובה אם תתמודדי איתה בעצמך.

superorti

New member
נשמע שכבר החלטת

ואת מחפשת אישורים מאנשים פה (שזה לגמרי לגיטימי, כולם צריכים חיזוקים מדיי פעם).
גם לא לטעמך במראה, גם עניין העישון והסרחון, נשמע שאת באמת מנסה להתפשר על משהו שלא בא בחשבון מצדך משום בחינה. לא רואה שום סיבה לבלות לצד גבר שכל כך לא נעים ונוח לך בחברתו.
לצאת עם מישהו לא נועד לגרום לך סבל..שנראה שזה בדיוק מה שאת חשה איתו.

לדעתי, המשיכי הלאה.

באמת הגיוני

להמשיך קשר עם מישהו שלא נעים לך איתו והוא דוחה אותך באופן כללי.

עכשיו דמייני עוד 50 שנה איתו ועם ריח הפה שלו..

ommerl

New member
תראי:

אם את מחפשת זוגיות מתפשרת הוא מועמד מושלם. יש לך הרבה על מה להתפשר כדי להיות איתו... להתפשר על זה שהוא מעשן, על זה שלא כיף לך איתו, על זה שהוא לא קרוב אליך בגיל (בדרך כלל גורר אי התאמה מבחינת המטרות והשלב שבו את נמצאת בחיים).

אז אם את מחפשת להתפשר- זה הבן אדם בשבילך.
אם את מחפשת זוגיות מאושרות... need i say more?

יש המון המון גברים אטרקטיביים בסביבה שלך. למה להתלבט בכלל?

רואה 6 6

New member
לטווח הקצר את יכולה לבקש שילעס מסטיק

אבל זה לא נראה לי שיעבוד לאורך זמן. כשהוא ירגיש יותר נוח איתך הוא יעשן לעיתים תכופות יותר ו...חבל עליכם. לא נשמע מתאים.

שלום

עישון מסוכן מאד לבריאות של המעשן ושל סובביו. עליך לדרוש שלא יעשן לידך. כשאדם דוחה אותנו, לא נוכל להיות אתו בקשר קרוב. האפשרויות שלך הן: להיות אתו בינתיים בקשר רחוק עד שתוכלי להעיר לו על העישון, או אם הדחייה לא נוראה אולי תוכלי להתפשר עליה. כשיש משיכה בסיסית, אפילו חלשה, אפשר להיות חברים. אם הוא מכוער ואת נדחית ממנו, אולי מוטב שלפחות בינתיים תהיו רק ידידים.

Hermineh

New member
תלוי. את יכולה להתגבר על המראה שלו? הזכרת

תכונות שאת לא אוהבת. יש לו תכונות שאת כן אוהבת? הוא חכם? מלומד? בעל מקצוע? רציני? יש לכם תחביבים משותפים? שפה משותפת?
אם יש לגבר הרבה דברים טובים אחרים שאני מחפשת, לא הייתי פוסלת על עישון או על מראה חיצוני.
אלא אם כן ממש ממש לא נראה טוב בעיני ודוחה אותי.

למעלה