זקוקה לעזרה/ייעוץ(מרווה שזה הפורום הנכון)

DividedHeart

New member
הוא עושה רושם של רציני

הוא מכבד אותי הוא רוצה להזמין אותי על חשבונו. אין לו מקצוע. אנחנו גרים באותו מסגרת.

אין ספק

שלהזמין על חשבונו היא תכונה מצויינת!! (מה יהיה עם השטות הזו?? זה באמת שיקול להמשיך לצאת עם מישהו שלא בא לך עליו??)

מה נקרא: רסט מיי קייס..

Berethor

New member
וודאו משלם בדייט ממש יתרון חשוב..

במלא המצב הכי הוגן זה שכל אחד ישלם על עצמו ולא שהוא משלם עליך. מה גם שבתכלס את אפילו לא יכולה לדעת בוודאות אם הוא ימשיך 'לממן אותך' גם בהמשך או שזה רק הוא עושה ככה בהתחלה.

Berethor

New member
לא רק שזה לא חשוב זה גם לא מיוחד

במיוחד שעדיין יש הרבה גברים שמאמינים שהם "חייבים" לעשות את זה בהתחלה וזה אפילו לא מבחירה.

Hermineh

New member
הרשימה שנתתי זה רק דוגמה. ממליצה לך לעשות

רשימה של הדברים שחשובים לך ולבדוק בינך ובין עצמך אם זה מה שאת מחפשת. לפעמים מישהו שנראה במבט ראשון מכוער - אחרי שמכירים את התכונות שלו הוא הופך להיות הכי יפה בעולם.

Berethor

New member
דווקא כל החסרונות שהיא ציינה

מהותיים אחד אחד לדעתי.

Hermineh

New member
בסדר. כל אחד ומה שחשוב לו. ברור שיש כאלה

שלא יתקרבו לאחד שמעשן. אני גם נגד עישון אבל אני מדמינת איזה מרלון ברנדו כזה עם סגרייה ביד. דווקא נורא סקסי

Berethor

New member
בכל אופן מדובר פה בשילוב של נתונים לא טובים

ונתונים שלא מתאימים לה, אז זה לא "רק" זה אלא הכל ביחד, מה שלא משאיר הרבה מקום לספק, ולכן לא רק אני אלא הרבה מאוד אנשים אמרו לה פה שעדיף לה לוותר על הקשר הזה. עישון הוא turn-off מאוד רציני עבור מישהו שלא מעשן ולא סובל עישון, לא סתם זה נתון שמציינים בהרבה מכל אתרי ההכריות, במקום מאוד מרכזי. חוץ מזה לא יודע לגבי מרלון ברנדו, אבל מישהו שבנוסף לתחביב הדוחה הזה גם הרבה יותר מבוגר ממנה וגם מבוגר שלא נראה טוב, אני לא רואה משהו שיכול לפצות אצלו על כל הדברים האלה, ולא לשלם עליה בדייט זה לא מה שיעזור פה.

Berethor

New member
מרלון ברנדו היה גבר ממש יפה אז זה לא חכמה

מרלון ברנדו נכנס לקטגוריה של "Screw the Rules, I'm Beautiful".

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ScrewtheRulesImBeautiful

זאת בניגוד לגבר שעליו מדברים בשרשור, שגם מעשן וגם לא נראה טוב, אז אין לו את "הפריווילגיה" או יכולת "פיצוי" חלקית או מלאה הזאת. מה גם שמרלון ברנדו נראה הרבה יותר טוב שהיה צעיר אבל הוא נראה טוב לגילו גם שהוא הזדקן, לכן אפילו הטענה שיופי נעלם עם השנים היא לא בדיוק נכונה, כן הופכים להרבה פחות יפים ובריאים עם השנים, כי בתכלס זקנה מובילה למוות בסופו של דבר, אבל עדיין אדם יפה בהרבה מהמקרים נשאר יפה לגילו מה שנקרא. בעוד שמישהו שאינו יפה, החוסר יופי שלו רק גדל עם השנים, ברמה הרבה יותר גדולה ממישהו שמתחיל מנקודה טובה בהרבה.

Hermineh

New member
יופי הוא כל כך בעיני המתבונן. אני לא מסכימה

עם האבחנה שלך שאנשים יפים נשארים יפים ומכוערים מתכערים יותר.
יש כאלה שמתייפים עם השנים. יש יפהפיים שלא נראים טוב בגיל מבוגר. אין שוםםםםם חוקיות.
הכל הכל בעיני במתבונן.

Berethor

New member
עוד קלישאות בנושא יופי..

כן יש מידה מסויימת של טעם אישי בנושא של יופי או כיעור, אבל תהי בטוחה שיש הרבה אנשים שנחשבים ליפים או מכוערים בעני אנשים רבים ובצדק. ההבחנה שלי אני ממשיך להחזיק בא, זה בדיוק הכלל פה, לא אמרתי שיפים נשארים יפים, הם נשארים יפים בני גילם בדרך כלל, פחות יפים מבעבר אבל עדיין יותר יפים מהרבה מבני גילם, אלא אם כן הם יעברו תאונה שתשחית להם את כל הפנים או משהו בסגנון אבל זה כבר התערבות חיצונית ולא התכערות טבעית. בעוד שמי שהיה מכוער שהיה צעיר יותר נהיה מכוער אף יותר שהוא מזדקן. בטח שיש פה חוקיות, ככה זה בביולוגיה ובטבע. אבל את מוזמנת להמשיך לנסות להתכחש לזה.

Berethor

New member
עריכה

לא אמרתי שיפים נשארים יפים, הם נשארים יפים ביחס לבני גילם בדרך כלל.

Someonelalala

New member
אתה צודק

ויש בזה משהו מאוד מאוד מאוד עצוב. בשביל מה לעזאזל להתכער? אני לוקח על עצמי כפרויקט לחזור להיות יפה יותר.
אני מהבחורים היפים שתארת פה בהודעה שעם הזמן... והפרויקט שלי הוא שוב להלחם נגד פגעי הזמן אבל הכי חשוב? זה להרגיש טוב עם עצמי מבפנים.

בקשר למה שכתבת על אנשים מכוערים בצעירות כשהם מזדקנים... דווקא כאלה, בפרט אנשים מבוגרים, אני כבר לא מבחין ברמת הכיעור אצל בני 50+ מבחינתי הם אנשים... אנשים שאני לא נמשך אליהם, אם הם היו צעירים ב-30 שנה אז הייתי יותר שם לב לכיעור או לא.

ועוד משהו? תדע לך שמגיל ההתבגרות עד הצבא בערך, ידידה שלי שהיא כוסית ואני מסכים איתה אמרה לי: צעירים שהם לא כל כך יפים בגיל הזה *עדיין* מאוד מושכים אחר כך כבר ... והיא צודקת.

ובקשר ליופי... אני מקווה שאוכל לעבוד על הקול (לצערי מעשן), לדעתי זה מוסיף לכך שאם אנשים ימשכו או לא.

סורי על החפירה :)

הרוב פה רק קטלו אותו אבל אני רוצה לגשת אחרת

למשהו שכתבת על עצמך "יצאתי מעט עם בני זוג".
בואי נעשה הפרדה, לצאת זה לצאת. אפשר עם זרים, ידידים, חברים,
מאהבים, משפחה. כשאת יוצאת עם מישהו במטרה להכיר אותו
את עושה את היציאה במקום נוח ולא בבית כי הבן אדם הזה עדיין
לא(!) בן זוגך לאחר כמה ימים, או לאחר כמה יציאות ביחד לקפה ולקשקש.
הוא גם לא בן זוגך לאחר כמה ימים אם כבר שכבתם פעמיים....

אחרי שסילקנו את זה מהדרך כי אני לא יודע אם יש לך נסיון רב בזוגיות.
חשוב שתביני שכל מה שמה שתעשי עם עצות של אחרים את זאתי
שתתמודד עם התוצאות שאפשר לחלק אותן בגסות לשחור ולבן:
להשאר איתו להתפשר ואולי יהיה יותר נעים, או להפסיק ולהיות לבד ולנסות
מההתחלה עם מישהו חדש. שזה משהו שכולנו מומחים בו....

והמתבקש מאליו: אם יצאתם שלוש ארבע פעמים וביליתם כל פעם כמה
שעות נוחות ביחד, והוא לא עושה לך בפנים הרגשה טובה. לגבי עצמך,
לגביו, לגבי הזמן שהעברתם ביחד, את לא נמשכת עקב הריח, המראה,
הגיל, תעשי מה שנוח לך. אם האופי שלו נעים לך אישית בצורה כזאתי
שאת מוכנה לתת לו צ'אנס אבל יחד עם זאת להיות כנה איתו במה שמפריע לך, יתכן שזה ישתנה ויעבוד יותר בקלות להיות ביחד.

אין לך כימיה טובה איתו - מה בכלל לחשוב?

כל זה מה שכתבת מעיד על כך שפשוט זה "לא זה" חד משמעית!!

אין פשרות בעניין הזה. מה שעכשיו קצת מציק, אחרי כמה שנים ביחד של קירבה זה פשוט זוועה!! עכשיו את רק יוצאת איתו, תחשבתי על נוכחות של 24-7 ביחד כל החיים - ותדעי מיד את התשובה!

DeMitri

New member
לכל השאלות האלה מהסוג הזה יש תשובה אחת

אם יש ספק כלשהוא ביחסים אם להמשיך או לא התשובה היא תמיד לא להמשיך.
כאשר יודעים שהבן אדם שלידך הוא הנכון בשבילך, גם אם יש לו את הריח הכי דוחה שבעולם זה יהיה חסר משמעות כי את יודעת ללא כל סיבה הגיונית שזה הבן אדם שאת רוצה לידך, לא צריך בשביל זה שום שיכנועים וטיעונים הגיוניים מאף אחד. מה שיודעים יודעים.

sweetdreams

New member
אני הייתי עוברת הלאה

לא יודעת על סמך מה ייעצו לך להתפשר ומה בכלל מקור הדילמה עבורך, אבל יותר מדי שלילות בהודעה שלך מעידות שהוא פשוט לא עושה לך את זה. אז למה בכוח?

רינתפ

New member
אי אפשר בכוח!

והשאלה היא למה להתפשר?
ריח זה משהו חשוב מאוד. ואם את לא סובלת את הריח שלו מה את חושבת לעשות כשתיהיו במצבים אינטימים אפילו של נשיקה? להקיא?

תמשיכי הלאה.

אל תכנעי ללחץ חברתי

אם הוא לא בא לך טוב על ההתחלה זה רק ילך ויחמיר
יתכן שהוא מקסים ואופי נהדר והכל אבל פשוט לא עושה לך את זה. זה לא זה.
לדעתי לוותר ולהמשיך הלאה עד שתמצאי את האחד שירגש אותך.
ויגרום לליבך להחסיר פעימה.

למעלה