זקוקה לעזרה

מצב
הנושא נעול.

Yagermaster

New member
זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה
אני עובדת מזה כשלושה חודשים בחברה פרטית...חתמתי על הסכם כי המשכורת תיכנס בכל חודש בין ה-20 ל-25 לחודש... החודש עדיין לא קיבלתי את המשכורת בטענה לקשיים כלכלייםולפני שבוע אמרו לי כי תוך מספר ימים תכנס לי המשכורת, מה שעוד לא קרה... באילו אמצעים משפטיים אני יכולה לנקוט? ראוי לציין כי בחוזה רשום כי אסור לי לפגוע בשום דרך המעביד שלי... חייבת תשובה מהירה...תודה

תביעה על הלנת שכר.

זקוקה לעזרה
אני עובדת מזה כשלושה חודשים בחברה פרטית...חתמתי על הסכם כי המשכורת תיכנס בכל חודש בין ה-20 ל-25 לחודש... החודש עדיין לא קיבלתי את המשכורת בטענה לקשיים כלכלייםולפני שבוע אמרו לי כי תוך מספר ימים תכנס לי המשכורת, מה שעוד לא קרה... באילו אמצעים משפטיים אני יכולה לנקוט? ראוי לציין כי בחוזה רשום כי אסור לי לפגוע בשום דרך המעביד שלי... חייבת תשובה מהירה...תודה
תביעה על הלנת שכר.
וסעיף שאוסר עלייך לתבוע את המעביד אינו חוקי ואין לו כל תוקף.

ממליצה לך לפני הגשת תביעה לפנות

זקוקה לעזרה
ממליצה לך לפני הגשת תביעה לפנות
בכתב למעסיק ולהתריע כי במידה ולא תקבלי שכר בתוך ימים ספורים תגישי תביעה. כמו כן במכתב הבהירי כי אם הנ"ל יחזור על עצמו בחודשים הבאים, לא תתריעי בשנית אלא תתבעי מידית. החוק מאפשר למעסיק להתעכב בתשלום השכר ב-10 ימים. לכן גם אם נתייחס ל-25 כיום תשלום השכר, הרי שכבר יש הלנה. לכן את רשאית לפעול ע"י תביעה אם את מעדיפה ישר לתבוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה