ככה
נ נאחזת בתקווה New member 28/1/10 #13 כן ככה אהבתי מאוד ! אבל למה הניקוד בכל המילים זז ככה ? בכל הטקסט ... אפשר איכשהו לתקן ?
נ נאחזת בתקווה New member 29/1/10 #25 אורלי היקרה הדפסתי עכשיו זה יוצא קצת כהה בהדפסה ולא רואים את כל הכיתוב אפשר לשנות/ להבהיר את צבעי הרקע לצבעים בהירים יותר? שוב תודה על כל העזרה שלכם פה ! אין עליכם...
אורלי היקרה הדפסתי עכשיו זה יוצא קצת כהה בהדפסה ולא רואים את כל הכיתוב אפשר לשנות/ להבהיר את צבעי הרקע לצבעים בהירים יותר? שוב תודה על כל העזרה שלכם פה ! אין עליכם...
נ נאחזת בתקווה New member 29/1/10 #29 תודה רבה ! פיתחתי כתמונה בחנות צילות ומיסגרתי יצא מדהים ! חברה שלי התרגשה עד דמעות תודה רבה על כל העזרה אני מאוד מעריכה את זה ! שבת שלום
תודה רבה ! פיתחתי כתמונה בחנות צילות ומיסגרתי יצא מדהים ! חברה שלי התרגשה עד דמעות תודה רבה על כל העזרה אני מאוד מעריכה את זה ! שבת שלום
נ נאחזת בתקווה New member 29/1/10 #26 אורלי היקרה הדפסתי עכשיו וזה יוצא קצת כהה בהדפסה ולא רואים את כל הכיתוב אפשר לשנות/ להבהיר את צבעי הרקע לצבעים בהירים יותר? שוב תודה על כל העזרה שלכם פה ! אין עליכם...
אורלי היקרה הדפסתי עכשיו וזה יוצא קצת כהה בהדפסה ולא רואים את כל הכיתוב אפשר לשנות/ להבהיר את צבעי הרקע לצבעים בהירים יותר? שוב תודה על כל העזרה שלכם פה ! אין עליכם...