זקוקה לעזרתכם באופן דחוף.

• פותח הנושא DMX38
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

DMX38

New member

אני עובדת במקום עבודתי כ5 חודשים, אני חיילת משוחררת כשנה ו4 חודשים סה"כ. לפני העבודה הזו עבדתי באופן רציף בעבודה כ11 חודשים. כלומר ביום שעזבתי במקום הקודם היה יום ההתחלה שלי במקום העבודה החדש. לפני כ5 ימים האחראית עליי קראה לי לשיחה ואמרה לי כי אחזור לביתי והיא תתקשר אליי בסוף היום. עברו מאז 5 ימים, היא לא ענתה כשהתקשרתי וכששלחתי לה הודעה היא שלחה הודעה חזרה שנשוחח היום. שום דבר מהנ"ל לא כתוב, שום מכתב אזהרה לפני פיטורים. כלום. אם היום היא אינה מתקשרת האם אוכל לראות זאת כפיטורים? במידה והיא תפטר אותי האם אני זכאית לאבטלה? לכמה זמן? מה עליי לעשות במידה ואינה מתקשרת אליי? תודה רבה על עזרתכם!

DMX38

New member
בבקשה, ממש זקוקה לעזרתכם..

אני עובדת במקום עבודתי כ5 חודשים, אני חיילת משוחררת כשנה ו4 חודשים סה"כ. לפני העבודה הזו עבדתי באופן רציף בעבודה כ11 חודשים. כלומר ביום שעזבתי במקום הקודם היה יום ההתחלה שלי במקום העבודה החדש. לפני כ5 ימים האחראית עליי קראה לי לשיחה ואמרה לי כי אחזור לביתי והיא תתקשר אליי בסוף היום. עברו מאז 5 ימים, היא לא ענתה כשהתקשרתי וכששלחתי לה הודעה היא שלחה הודעה חזרה שנשוחח היום. שום דבר מהנ"ל לא כתוב, שום מכתב אזהרה לפני פיטורים. כלום. אם היום היא אינה מתקשרת האם אוכל לראות זאת כפיטורים? במידה והיא תפטר אותי האם אני זכאית לאבטלה? לכמה זמן? מה עליי לעשות במידה ואינה מתקשרת אליי? תודה רבה על עזרתכם!
בבקשה, ממש זקוקה לעזרתכם..
הקפצההההההההההההההההה

b e e r

New member
יש מישהו מעל האחראית עליך

יש מישהו מעל האחראית עליך
שאת יכולה לפנות אליו? אולי מדור שכר?

b e e r

New member
לדעתי תנסי ליצור קשר עם אחד האחראים

יש אבל לא ניתן להשיגה כמעט
בחברה, שכן אפשר ליצור קשר איתו, יש מישהו כזה?? ומה עם מחלקת שכר??

אני מסכימה עם ההמלצה לפנות לגורם

בחברה, שכן אפשר ליצור קשר איתו, יש מישהו כזה?? ומה עם מחלקת שכר??
אני מסכימה עם ההמלצה לפנות לגורם
בכיר יותר. ובכל מקרה את יכולה לפנות בכתב (פקס/דואר), הן למנהלת הישירה שלך והן לבכירים יותר. במכתב הבהירי כי את רואה בהודעתה של המנהלת מיום XXX הודעת פיטורים וכי לא נתנה לך הודעה מוקדמת כדין וכי באם לא יוסדרו כל חובותיהם כלפיך בהתאם לחוק, את תתבעי אותם. בהעדר תגובה תוכלי בהחלט לראות בכך סיום העסקה. ובכל מקרה אם לא תהיה תגובה את יכולה לפנות ללשכת התעסוקה ולהסביר כי לא ניתן לך מכתב סיום העסקה. הציגי ללשכה גם את המכתב הנ"ל כדי להבהיר שניסית לפנות אליהם בכל הדרכים האפשריות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה