זקוקה לעזרתכם
דחוף

CitizenErased

New member
זקוקה לעזרתכם../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gif

(נועה, תסלחי לי שאני נועצת את זה בבקשה
) כבר סיפרתי לכם על המסיבה האלטרנטיבית שפורומיוז מארגן. אז עכשיו בעקבות דחיית הפסטיבל, המועדון לא בטוח שהוא עדיין מעוניין לארגן את המסיבה ואנחנו צריכים להראות להם שיבואו אנשים. אני מקבלת היום כרטיסים, 50 כרטיסים, שאני צריכה למכור בשבוע. אם נצליח, המסיבה תתקיים. הסיבה שמאוד חשוב לי שהמסיבה אכן תתקיים זה כדי להראות שיש קהל למיוז בארץ ושווה להביא אותם (ובפרט, לאלטרנטיבי). אני בקשר עם ynet שעשויים גם לפרסם את העניין וכמובן שהצלחת המסיבה עשויה ללא ספק לעשות קצת רעש. אם אתם פנויים ב9 באוגוסט ויכולים לבוא ולהביא חברים נוספים.. בבקשה תיצרו איתי קשר או כאן או בפרטי ASAP
ואני אפגש איתכם או אשלח לכם את הכרטיס בדואר. אני גם אהיה בעזריאלי ביום חמישי למי שירצה להפגש שם (אבל אין לי בעיה להפגש בכל מקום אחר). זה מאוד מאוד חשוב לי אז בבקשה תנסו לבוא...

CitizenErased

New member
מחיר ומקום...

זה עולה 60 שקל (50 שקל למי שיקנה השבוע.. 60 למי שיקנה ביום של האירוע, בתקווה שאכן יתקיים.. אנחנו צריכים קודם כל למכור כמה שיותר כרטיסים השבוע) וזה במועדון הקולטורה (רחוב הרצל) בתל אביב

Wild Eye Joker

New member
תגידי

כמה רחוק זה מעזריאלי..בדקתי בוואלה ולא באמת הצלחתי להבין מה המרחק של זה מעזריאלי..

Wild Eye Joker

New member
אוח לא משנה

חברה שלי לא רוצה לבוא. ואני ישנה אצלה בשבוע הזה ככה שזה בעיה :S אוף! עד שאני במרכז ולא תלויה בתחבורה ציבורית.

נראה לי שזה לא ממש קרוב לשם../images/Emo223.gif

אבל זה במרחק הליכה אפשרי מהתחנה המרכזית החדשה.. הלכתי משם פעם ברגל לבארבי.. והרצל זה רחוב גדול אפשר תמיד לשאול אנשים

Chemical Venom

New member
אמממ למען האמת אני כרגע חושב על זה..

כאילו ב9 באוגוסט..אני חושב שאני פנוי אז זה לא בעיה... הבעיה שלי היא יותר תחבורה וכאלה.. אני לא יודע איפה זה בכלל הרצל בתל אביב.. אני יכול להגיע לתל אביב אבל לחזור ממנה לפתח תקווה זה בעיה בשעות הלילה.. ואם אני בא אז זה יהיה לבד כי החברים שלי ממש לא בקטע.. וכל החברים שלי מהפורום גרים רחוק קילומטרים ממני אז זה לא כזה עוזר לי.. וד"א אני דיי בדאון בשבוע האחרון..אז פשוט אני גם יצטרך הרבה מאמץ כדיי לצאת מהבית בכלל.. אבל אני אחשוב על זה עוד =]

T y r

New member
מעוניין ^^

אני יבדוק מה קורה בתאריך ההוא ובאמת מקווה שאני יוכל, אבל כמו כמה אנשים אני לא יודע איפה זה (למרות שהאחים שלי אוליי יוכלו לעזור)...

CitizenErased

New member
יש מצב שתוכל לקנות כרטיסים השבוע?

בקשר למקום, רחוב הרצל הוא דיי מרכזי, מתחת למגדל שלום... אם אתה מכיר את מועדון הבארבי, זה מעבר לפינה

lestatgirl

New member
אני אבוא אבל אני לא אצליח לקנות השבוע

ואני מביאה איתי חברה..

lestatgirl

New member
חחחח דברי עם טאו על הדואר אולי אני אקנה כרטיס

להופעת האיחוד של מיוז..

למעלה