זקוקה לעזרתכם
דחוף

t a o t a o

New member
הדואר מסרב לתקשר איתי ../images/Emo3.gif

אבל זה לא אומר שהוא ייסרב לתקשר גם אתכם... עד עכשיו היו בינינו יחסים קורקטיים כאלה של שלום-שלום, היה נחמד, מדי פעם נפגשנו לקפה ועוגה, פעם יצאנו לבירה ואז משהו קרה, אני לא יודעת. אמר שיביא חבילה תוך עשרה ימים, חיכיתי וחיכיתי ורק אחרי שלושה חודשים המניאק שלח הודעה "אני בסניף המרכזי, בא לך לבוא?" ואז שוב- שקט, דממה. לפני מעל לשבועיים שוב הבטיח "ניצור קשר תוך עשרה ימים". אז אני מחכה, עדיין. לא יודעת, נראה לי שלא ממש בא לו עלי... אולי אטי היא יותר הטיפוס שלו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הדואר הדפוק הזה ~,~

גם לי עשה איזה תרגיל.. שלחתי מכתב דחוף.. אמרו לי שיגיע תוך 24 שעות.. אחרי 48 שעות זה עוד לא הגיע והילדה הייתה צריכה כבר לטוס לחו"ל ולא קיבלה מכתב טיסה ;; והכל בגלל הדואר!
הוו כן. אבל פעם אחת שלחו לי חבילה מאנגליה.. וזה הגיע תוך 3-4 ימים
בתיבת דואר.. לא בסניף D: ועוד אמרו שזה לוקח 4-10 ימים.

t a o t a o

New member
את רואה,

אז הייתי נחמדה ונתתי להם את העשרה ימים שהם מבטיחים למרות שעד עכשיו באמת קיבלתי חבילות מאוד מהר ואם החבילות קטנות מספיק אז הן גם הגיעו לתיבה ולא לסניף... אבל בפעם האחרונה שלושה חודשים זה באמת מוגזם. אני רק מקווה שזה יגיע מתישהו במשך השבוע הבא כי אני מפחדת שאטי תבוא הנה עם תחפושת הנינג'ה שלה ותעשה לי דברים. הם גם ככה באיחור.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח גם אבא שלי הזמין משהו ממזמן..

ובאמת עברו כבר חודשיים
שבכלל שמזמינים כתוב 14 יום. אבל לפני כמה ימים שלחו לו מייל שזה נשלח.. טוב שנזכרו ><"

t a o t a o

New member
אז זהו, שאני יודעת מתי זה נשלח

כי זה לא נגיד דברים שקניתי מאיביי או משהו, אלה חבילות שחברים שולחים לי. זה היה לפני שלושה שבועות בדיוק. זונות. הם פשוט זונות.

lestatgirl

New member
אגב בינתיים אני מרירת על הגיליון של השבוע

יותר מאשר של ההוא..

t a o t a o

New member
אני אפילו לא אשקול

להציע שישלחו, כי עם המזל שלי זה יגיע בעוד שנתיים או משהו.... סורי.. סתם בשביל ידע כללי, מה יש השבוע? *טאו מתעצלת להכנס לאתר כדי לבדוק*

lestatgirl

New member
אה לא דרלינג לא רמזתי לזה או משו

אם הייתי מתחילה לבקש כל גיליון שאני מריירת עליו....... ואמ.. בישבילך קייט נאש חולקת שער עם ג'ק פיניאטה ובישבילי פאריס רוטר ודברים אחרים...... [פאריס....................
]

t a o t a o

New member
אל תשכחי את התכנית

הרבה NME, הרבה איביי, הרבה כסף. לא יכול להיות שאנחנו מזילות הריר היחידות בעולם.

lestatgirl

New member
כן אבל הקטע של המון כסף, לא מסתדר לי עם הקטע

של המובטלת..

litaf1

New member
מה זאת התמונה הזאת??? יש לי פוביה מליצנים!!

גאד לא הצלחתי לנשום איזה 5 דקות!!

למעלה