הדלעת בתמונה
היא דלעת יפנית.
מורידים את החלק עם העוקץ, מניחים בצד. מוציאים בעזרת כף וסכין חד קטן את הזרעים והחומר הסובב אותם.
בקערה את מערבבת מה שבא לך
במקרה דנן היתה קינואה שחורה שטופה היטב ומושרית במים ,אורז בסמתי,קוביות סלק,קוביות טופו. את כל הכבודה לתוך הדלעת ואז רוטב.
הרוטב ששפכתי לתוכה עשוי מרוטב סויה נ"ג, סילאן, שמן שומשום, פלפל שחור ומים. במקרה שלי הקינואה והאורז לא היו מבושלים כלל כך שהמים היו עקרוניים והדלעת שימשה "סיר" אפיה.
מכסים בחלק עם העוקץ, כמו בתמונה. מניחים בתבנית ואופים.
בשלב מסויים חלק מהנוזלים ניגרים מעט החוצה, זה בסדר.
הדלעת מוכנה בהינעץ מזלג בדופן בקלות.
היא דלעת יפנית.
מורידים את החלק עם העוקץ, מניחים בצד. מוציאים בעזרת כף וסכין חד קטן את הזרעים והחומר הסובב אותם.
בקערה את מערבבת מה שבא לך

במקרה דנן היתה קינואה שחורה שטופה היטב ומושרית במים ,אורז בסמתי,קוביות סלק,קוביות טופו. את כל הכבודה לתוך הדלעת ואז רוטב.
הרוטב ששפכתי לתוכה עשוי מרוטב סויה נ"ג, סילאן, שמן שומשום, פלפל שחור ומים. במקרה שלי הקינואה והאורז לא היו מבושלים כלל כך שהמים היו עקרוניים והדלעת שימשה "סיר" אפיה.
מכסים בחלק עם העוקץ, כמו בתמונה. מניחים בתבנית ואופים.
בשלב מסויים חלק מהנוזלים ניגרים מעט החוצה, זה בסדר.
הדלעת מוכנה בהינעץ מזלג בדופן בקלות.