זקוקה לעזרתכן. משרה או ילד

• פותח הנושא neta2
  • פורסם בתאריך

lulyK

New member
נשמע מאד מתסכל.

אבל נטע, אני באמת לא חושבת שזו התלבטות רק של נשים. זו התלבטות של כל מי שרוצה להיות מעורב בחיים של הילדים הקטנים (והגדולים) שלו. יש לי חברה שמדי פעם עדיין לוקחת פרוייקטים בהפקות, אולי להשתמש במילה "נזק" יהיה חמור מדי, אבל ההשפעה של העובדה שהילד שלה עובר בזמן הזה מיד ליד (מטפלת ו-2 בייבי סיטריות) ניכרת מיד ומתבטאת בכל תחומי החיים שלו (מצבי רוח, אכילה, שינה..... והוא כבר בן כמעט שנתיים). אני בטוחה שהצעות כאלה ימשיכו לזרום (בגלל שאני יודעת מי את, ובגלל שבשנתיים שלי בבית קבלתי כמה הצעות בעצמי
).

יעל י

New member
דילמה קשה...

יש עוד שרשור דומה כמה הודעות למטה של שונשון נדמה לי קראי גם אותו אני באופן אישי עובדת משרה מלאה פלוס פעמיים בשבוע עד 23:00 בערך וקשה לי מאד הייתי שמחה לעבוד פחות אבל כל אחת ושיקוליה...

boringvered

New member
קשה קשה

אבל את צריכה להחליט מה חשוב לך. אם את בן אדם שפורח כשאת מגשימה את עצמך מקצועית, אז אולי כדאי להשקיע בזה, במיוחד אם את יודעת שאם תוותרי על זה ותהיי מתוסכלת, זה לא יעשה טוב לאף אחד. מצד שני, אם את מרגישה שריחוק מהילד יגרום לך לצער וסבל, אז עדיף לוותר. את היחידה שמכירה את עצמך ויודעת בדיוק מה תהיינה התחושות שלך. מה שכן, את צריכה למצוא איזושהי בייביסיטר קבועה לתקופה הזו אם תחליטי לקחת את העבודה, וגם סידור לתקופה ה'פחות לחוצה' שתבוא אח"כ ומדובר בהוצאה כלכלית במקרה שלכם, וזה גם שיקול, שכמה שהוא מתסכל, חייבים לתת לו את ההתייחסות. ורד

ה ו ב י ט

New member
אכן דילמה

גם אני בזמנו התראיינתי אצל אחת מהזכיניות של ערוץ 2 לתפקיד נחמד. גם סביבת העבודה מאוד נראתה לי (אנרגיות של טלויזיה, סלבס, תקשורת). מה שהרתיע אותי, כמו שאת כותבת, היה השעות. ובראיון הם גם מאוד לחצו עם השאלה של "את מתכננת ילדים?" (ובדיוק בתקופה ההיא הסתבר לי גם שאני בהריון
...). בקיצור, זה "הרגיש" לי לא מתאים. לא הלכתי על זה למרות שהיתה דילמה. הפיתוי לעבוד במקום כזה קיים. כיום אני לא מצטערת. הכל עניין של סדרי עדיפויות. תלכי על מה שמרגיש לך הכי הנכון. בהצלחה!

למעלה