זקוקה לעצה בנושא סימן מסחרי

זקוקה לעצה בנושא סימן מסחרי

שלום! אני לא יודעת אם זה המקום אבל אינני יודעת למי לפנות בנידון. אני מעצבת אופנה, בעלת סטודיו מצליח לשמלות כלה בשם "סטודיו עלמה" שנמצא במעלה שומרון למעלה משנה וחצי ומיועד לנשים דתיות. הוא עלה לי בדם יזע ודמעות והרבה עבודה קשה עד שהגיע למה שהגיע ברוך ה'. אתמול קיבלתי מכתב מע"וד שמייצג אחת שלעסק שלה קוראים "עלמה" בת"א (לא יודעת מי זאת)שכנראה גם מתעסקת באופנה אך לא לאותו ציבור שמבקשים למנוע ממני את קיומו של העסק שלי ותביעה על סך 100,000 ש"ח+ החזר כל הרווחים על סמך "התעשרות שלא כדין" לטענתו בשל שימוש בשמה המסחרי. אני רק רוצה לציין שוב שלעסק שלה קוראים "עלמה" ולעסק שלי קוראים "סטודיו עלמה" ואין שום קשר בינינו ומעולם לא שמעתי עליה. בדקתי עליה קצת בגוגל ולה יש שתי תוצאות לעומת שני עמודים שיש על הסטודיו שלי, אם זה רלוונטי. אני חושבת שהם מנסים לתפוס עלי טרמפ אך אני מבקשת מכם עצה כיצד לפעול- האם לגשת לעו"ד בנושא קניין רוחני ולכתוב מכתב חזרה? האם לרשום סימן מסחרי בהקדם (עדיין לא רשמתי) או האם לזנוח את כל העניין? תודה מראש על כל התייחסות

יש דברים שאמורים להיות מובנים מאליהם

כשמגיע מכתב התראה מעו"ד שבו את נדרשת לשלם סכומים של למעלה מ-100,000 ש"ח, ברור שאת חייבת לפנות בדחיפות למשרד עורכי דין העוסק בסימני מסחר. בפורום איננו יכולים לדון במקרים אמיתיים שכן אין בידינו את מלוא האינפורמציה וכל עובדה קטנה עלולה להיות משמעותית מאוד. ממליץ בחום לפנות בדחיפות לייעוץ משפטי מסודר במשרד עורכי דין העוסק בסימני מסחר. בברכה,

למעלה