זקוקה לעצות מהוותיקות בעיניין

Michal324

New member
עצה חמה

היי אודליה, שמי מיכל ואני אמא למאי בת החצי שנה,למאי קלאב פוט דו צדדי כשבגיל חודשיים היא עברה ניתוח להארכת הגיד ומאז היא עם נעליים 23 שעות ביום.
בנוגע להתפתחות:מאי כבר מתהפכת מהגב לבטן יחד עם הנעליים,מנסה לשבת קצת ואפילו מצליחה לזחול קצת קדימה .הילדים שלנו כל כך חכמים ומסתגלים מהר כך שלפעמים כשהיא בלי הנעליים היא בוכה וכשמחזירים אותם היא רק נרגעת.יהיה בסדר והכי חשוב לזכור, בלי לחץ, כל דבר מגיע בזמנו.

הייbird18 קראתי את ההמלצות

שרשמו לך מניקות מנוסות בהנקה ,
מצטרפת להמלצה החמה לנסות להניק אותה בתנוחה שהיא צמודה אליך כך שראשה , צאוורה, וישבנה בקו אחד
כלומר לא כאשר הראש מסובב . כנראה העיצה הכי טובה היא לתמוך בכריות לפי הנוחות שלך ושלה מצידי גופה, ובין רגלייה להצמיד אותה אליך
ביד הנגדית לשד או ביד של אותו השד בגבה (תלוי באיזו תנוחה את מניקה).
תנוחת "בטן לבטן" הכוונה היא שהיא תהיה ישרה ולא תסתובב, ובאמת שכך יהיה לה יותר קל לינוק, לנשום, לבלוע .
תנסי להצמיד את הסנטר שלה לתוך השד כך שהאף יהיה ממש משוחרר ולא יגע בשד.
אם האף נוגע בשד, אז זה אומר שהיא או "גבוה" מידי מול השד או "נמוך" מידי מול השד
ואז תצטרכי להוריד או להעלות אותה לפי המקרה.
חייבת להוריד את הכובע בפנייך ובפני כל המניקות המנוסות של הפורום המקסים שלכן,
על הנקה לא פשוטה של תינוקות מקסימים שלומדים לנוק ולהניק , למרות הסירבולים והאתגרים .
כול הכבוד

ויישר כח

bird18

New member
הנקה עם קלאב פוט

אני חייבת לספר שלצערי ההנקה לא ממש הסתדרה למרות כל הנסיונות שלי להמשיך בכל דרך שהיא. אך מהרגע שנעלנו לה את הנעלים זה הלך והתדרדר. נכון להיום היא לא מוכנה לינוק ממני. אני מנסה בעזרת מדריכת הנקה מדהימה של לה לצי'ה להחזיר אותה לשד לנסות להניק בעמידה תוך כדי תנועה או ישיבה על כדור פיזיו' אך ללא הועיל. בשלב זה אני מנסה לחזור ולייצר חלב בעזרת שתי שאיבות ביום, וכדורי חילבה. אני חייבת לציין שהמדריכה לא נתקלה במצב של הנקה עם הנעלים. אשמח אם יש לך רעיון נוסף אני כמעט אמרתי נואש. (זה נורא קשה מאחר ואני אמא לעוד שלושה ילדים ומהם תאומים בני כמעט שנתיים.)
תודה
אודליה

למעלה