זקוקה לעצות

tlingit

New member
אולי זה הזמן לשתף פעולהעם מאמן אחר?

אם יותר לי להיות אפיקורסית (או devil's advocat) לרגע... אולי מאמן שקשור למקצועות ספורטיביים יוכל לתרום לנושא? או אולי מאמן ספורט ממש יכול להציע כמה רעיונות? לפעמים שינוי בסינרגיה שמביא אדם אחר יכול לעזור עוד רעיון, במוסף השבת של עיתון הארץ התפרסמה כתבה על אריק זאבי, (לצערי לא הצלחתי למצא אותה בגרסה אלקטרונית, אז צריך להשיג את הגליון עצמו) אולי מתוכה תוכלי למצא רעיונות שיעזרו לכם בכל מקרה מקסים לראות עד כמה הנושא חשוב לך ועד כמה את מחפשת רעיונות

Rוני

New member
תודה. כתבתי למעלה

לא מדובר במתאמן אלא בקרוב אם היה זה מתאמן ולא היו לי פתרונות הייתי עושה שיתופי פעולה, זה לא המקרה. היו שיחות גם עם מאמנים מתחום הספורט
אנסה להשיג את הגליון. תודה.

T a l c y

New member
שינוי עמדה...

שלום רוני, אז אני בהחלט מצטרפת לדעה שיתכן והוא יכול להעזר במאמן מנטלי לספורט. אני באופן אישי מכירה מס' מאמנים כאלו, ושווה לו לנסות עם זה חשוב. לעצם האימון שלך אותו (גם הוא קרוב) הייתי ממליצה לך על נסיון (איתו כמובן). מה היה קורה אם היה פשוט מקבל את המצב כפי שהוא...? אולי לעולם לא יעמוד במבחנים לספורט בגלל המתח...? ניסית איתו המון דברים ושום דבר לא עובד, אז אולי זה לא אמור לעבוד? אולי יש פה משהו ללמוד עבורו אם יוותר??? אני משתמשת בחקירה הזו במקרים של תחושת 'אין מוצא'. ולעיתים ההתמסרות ל-מה שיש- בפשטותו, מרגיעה, חושפת מקומות אחרים חשובים וכו'. שמעתי פעם אימרה טאואיסטית: Easy is Right, and Right is Easy. מנסיוני, מהמקום הזה - שינוי קורה. או שלא - וזה גם בסדר. תודה, טל

Rוני

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן, לי לא נשארות יותר בחירות בנושא אלא להאמין שמה שצריך להיות הוא שיהיה ובהחלט להרפות זו הדרך הנכונה. אבל אצטרך לראות איך אני מרפה ומחזקת אותו עם השקט.

למעלה