זקוקה לעצתכם/הידע שלכם

זקוקה לעצתכם/הידע שלכם

בתי אמורה לעבור לטורונטו עם בעלה ותינוקת שאך זה נולדה למשך שנה במסגרת התמחות באמצע סוף יולי הם יחיו על מילגה הציעו להם דירה בת חדר 1 במעונות בי"ח toronto general hospital sikkids hospital מחיר של 1300$ לא מרוהטת ולא כולל חשמל וגז האם המחיר סביר?? יקר?? [לי נראה יקר אך אין לי שמץ מושג על המחירים בטורונטו נאמר להם כי ישנה אפשרות להשכרת ריהוט?? אם כן האם ידוע לכם היכן?? או קניה יד שניה שוב האם ידוע היכן?? מה עדיף?? השכרה או יד שניה?? האם ידוע לכם על ציוד לתינוקות אותו ניתן לרכוש כיד שניה??? ושאלת השאלות ביטוח בריאות לתינוקת האם מכוסה?? ובכלל אשמח לכל אינפורמציה על האיזור של בי"ח הנ"ל וכל אינפורמציה אחרת שלדעתכם תוכל לסייע המוני תודות מראש וחברה ישראלית האם יש מקומות מפגש ישראלים???

וכמובן שכחתי לשאול

איך האיזור של ה sickkids hospital מבחינת תחבורה? רכבת תחתית? סופר??וכד כל מידע יתקבל בהמון תודות השיקול שנלקח בחשבון למיגורים במעונות בי"ח הינה קירבה למקום העבודה ואולי חברה של משפחות במצב דומה מה דעתכם בהתחשב בכל שכתבתי גם למעלה מבחינת מחיר הדירה וכו ישנם הצעות רעיונות אחרים מה כדאי?? היכן??? ושוב תודות

amirshuval

New member
זה עניין

של קירבה לבית החולים פרופר.ביה"ח נמצא בדאון טאון ברצועה של UNIVERSITY AVENUE שבה מרוכזים מספר בתי חולים גדולים וחשובים בעיר.התחתית רצה על הרחוב הזה,אבל אם הם לא ייתעקשו על המעונות הם יוכלו למצוא דיל יותר טוב.במרחק נסיעה של 20 דקות בתחתית ניתן להגיע לאזורים שהם יותר סימפטיים למשפחות במחיר דומה,או משהו זול יותר בתנאים דומים של גיל המבנה וכיו"ב.

../images/Emo45.gif במרחק של עד 20 דקות בתחבורה ציבורית

אפשר למצוא דירות להשכרה ב "אפרטמנט האוס" מ 800 דולר

האיזור של בית החולים בדאנדס פינת יוניברסיטי

הוא איזור מצויין. דירת חדר שינה סלון ומטבח באיזור כל כל היוטיליטיס יכולה לעלות בערך 1400 דולר., אני השכרתי לאחרונה למישהוא חדר בדירה ב 600 , אבל זו דירת רווקים עם מקלחת ומטבח משותפים. באמצע יש כל מיני פתרונות. את בטוחה שהמחיר לא כולל חימום הדירה בחורף? זה נראה לי לא סביר. האיזור מצויין מבחינת תחבורה, ובידור, ויש בו לא מעט צעירים ישראלים, לא ברור לי איך "פוגשים" אותם כי הם מפוזרים בכל רחבי הדאון טאון, אבל סיק קידס, הוא מקום מרכזי, ויש הרבה הזדמנויות ליצור קשרי חברה.

amirshuval

New member
מושבניק

יש להם תינוקת שאך נולדה.הם לא רווקים.דאון טאון עם עגלת תינוקת זה לא הכי סימפטי.

drz400e

New member
מה בדיוק "לא סימפאטי" לעגלה בדאון טאון?

דוקא סימפאטי מאוד.מאיפה הבאת את זה שלא סימפאטי לעגלה בדאון טאון. מה זה מנהטן....? אני גר עם עגלה בדאון טאון , ואין שום בעיה.

drz400e

New member
אתה יודע שהיי פארק זה סוג של דאון טאון

אני גם מכיר הרבה שגרים בcore של הדאון טאון, וגם לצערי נאלצתי לבלות הרבה זמן בתקופה האחרונה בסיק קידז, ואני אומר לך שלטיעון של שובל אין אחיזה במציאות (אלא אם בא לו להסביר למה הוא בדיקו התכוון)

בוביקון

New member
בדיוק!

אנחנו גרים בדאון טאון והיא מאוד ידידותית לעגלות כולל תחבורה ציבורית מאוד נגישה לנכים.

amirshuval

New member
אמרתח שלא

הכי סימפטי.יאנג צפונית לאגלינטון,בייויו ושפארד יותר RESIDENTIAL.להסתובב על דאנדס או קווין בין סקיוויג'יס והומלסים זה פחות סימפטי.

amirshuval

New member
אמרתח==אמרתי

אין ספק שלא כל דאון טאון זה מיקשה אחת.לי ולאישתי שעובדת בדאון טאון לא היה מתאים לגור שם.יותר סואן,יותר אנשים,פחות בטוח.זה הכל.להסתובב עם עגלה בצ'יינה טאון או באנקס זה לא בדיוק אבניו ולורנס.באטהרסט וקולג' זה לא בדיוק בייויו ואגלינטון.זה הכל.יש לזה אחיזה רבה במציאות.

drz400e

New member
פחות בטוח????

רק תקשיב לחדשות , כל הדקירות והיריות והשטויות זה צפונית לשפארד , אני די בטוח שגם סטטיסטית אני צודק. אין דאון טאון בעולם שהוא בטוח וידידותי כמו זה של טורונטו

amirshuval

New member
הכמות של

הטיפוסים הSKETCHY מזרחית ליאנג היא עצומה.בכלל ,צפונית לבלור האוירה שונה.קווין ודאנדאס מערבית לבאטהרסט גם לא משהו.זה לא כמו ביורק מילס ובייויו.אני גרתי ב7 כתובות שונות בטורונטו:דאון טאון,נורת'-יורק,סקרבורו,אבל אני לא יודע על מה אני מדבר רק אתה יודע.מה אם הפארק על פרלאמנט שמוציאים ממנו את הגופות אחרי כל וויקנד?לפי התיאור שלך דאון טאון,הבריידל פת',רוזדייל ופורסט היל,הכל אותו דבר.

drz400e

New member
אתה יודע משהו , אתה ממש מדבר שטויות

תוכיח לי סטטיסטית שהדאון טאון יותר מסוכן מצפון יורק עם הילדים היהודים המסטולים ובהמשועממים שהורגים במכות את החברים שלהם בפארק על חבילת סיגריות. בפרורים יש רק אשליה של יותר בטחון. רק כי , בדיוק כמו שאתה מתאר , לא רואים אנשים יוצאי דופן ברחובות. מעשית , שיקום פה מישהו אחד שלא מסיע את הילדים שלו בבוקר לבית הספר ונותן להם ללכת לבד , או שנותן להם להסתובב בשכונה לבד , ולא רק בחצר המגודרת. מה שאתה אומר הוא דמגוגיה. אין לך שום הוכחה סטטיסטית לנושא , רק חוות דעת צרה.

drz400e

New member
אני מצטער , אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר

היית פעם בדאון טאון...?

amirshuval

New member
כמה

זמן אתה גר פה שאתה מתחיל להסביר לי מי נגד מי?אני כבר קרוב ל11 שנים פה,מגיל 23.גרתי בדאון טאון. שלוש פעמים נפלתי קורבן לאיזה סוג של פריצה/גניבה.שלוש פעמים בדאון טאון.כמה אנשים ששרועים על המדרכה,כולל מקבצי נדבות אגרסיביים יש לך מחוץ לCORE של דאון טאון?כן זה דיי בטוח בשביל דאון טאון,בטח בהשוואה לארה"ב,אבל זה פחות למשפחות,ויותר לסטודנטים ורווקים.ואם אתה גר בהיי פארק אז את האזור שלך אני לא מחשיב לצורך העניין.כי זה כאילו שתגיד לי שהדאנפורט בקטע המזרחי ביותר שלו זה דאון טאון.

drz400e

New member
התחלנו להתנפח.....

בגדול , אתה סתם מוציא את דיבת הדאון טאון לשוא. המקום בטוח ומאוד ידידותי למשפחות (גרת כאן עם משפחה?לא , נכון? , אז באותה מטבע , איך אתה יכול לדבר על הנושא. מה גם שאני מבין מדבריך שגרת כאן בעבר הרחוק). לדעתי למי שבא לכאן לתקופה , ולא רוצה להתייבש בחוסר מעש , אין לו מה לחפש בשום מקום צפונית לבלור. ואגב , אני מבלה בדאון טאון כמעט יומיומית , למרות שגר בווסט סייד. אם מישהו רוצה חיי פרוורים אפורים , בבקשה, אבל מי שרוצה באמת לחיות את העיר , את התרבות , את האנשים. אין כמו הדאון טאון. מחוצה לו כולם מסוגרים בשכונות , קהילות , וכדומה. מצטער שאני בוטה , אבל אני באמת לא מבין מה יש במובלעת היהודית הזאת מצפון לעיר. אין לא את חיי העיר , ולא את חיי הכפר. זה כמו לקחת את מה שרע בשני העולמות. גם אין שום תרבות עיר , וגם אין את המרחבים של הכפרץ מה נשרא? יהדות. בשביל זה אולי עדיף לא להגר בכלל נ.ב אני פה כבר שבע שנים , גר תמיד ביד טאון או דאון טאון , לפני המשפחה , וגם איתה.אני מניח שזה מספיק כדי לדעת מה קורה כאן .בטח יותר ממי שכאן 11 שנה אבל היה בדאון טאון כמה...?

אני לא מבין למה ויכוח טריוויאלי על פרברים מול

דאון טאון, צריך להתנהל בווליום גבוה, סתם הערה לסדר. לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו, בפרברים יש אפשרות לגדל את הילדים בבית פרטי עם דשא, בבית חדש יחסית במחיר מתקבל על הדעת, אין הומלסים ישנים ברחוב, , יותר קל לגדל כלבים וחתולים, ויש קצת פחות זיהום אוויר. בעיר יש תחבורה נוחה, קירבה למקום העבודה, מגורים בבתים משותפים שחלקם מאד מפנקים ונוחים, וחיי תרבות סוערים ומפותחים. כל אחד בוחר מה שמתאים לו. שניכם צודקים, יש הבדלים ולכל אחד העדפות אחרות. ההבדלים גדולים בין המקומות, וכך גם הבדלי האישיות. תרגיעו.

drz400e

New member
מה לעשות , כשמישהו מדבר בסיסמאות

כמו "דאון טאון זה לא מקום למשפחות" , קשה להגיב בעדינות. מר שובל רואה הכל בשחור ולבן , ומה שלא תואם את דעתו פסול. לכן אני טוען שדעתו היא רק דעתו , ויותר מזה , הוא גם טועה....

למעלה