זקוקה לעצתכם/הידע שלכם

drz400e

New member
כמו מה לדוגמא?

חבל שאתה עושה רק חצי "מצווה". רוצה לעזור? שנלמד מהטעויות? נו , ספר איזה סיסמאות זרקתי

drz400e

New member
you're right

I got swept into the lingo , and did what I was preaching against. Sorry.

תלתל11

New member
למה?

כי יש פה "מומחה" שמפזר שטויות לכל עבר במסווה של מידע מהימן, בחסות הצבע האדום שאתה הענקת לו.

amirshuval

New member
זו הדיעה האישית שלי

והעניין סובייקטיבי לחלוטין.מנגחים אותי פה אנשים על דברים שהם לא ממש מבינים בהם בתחום הגירה פרופר,וגם במה שלא קשור.האדום כנראה כואב למישהו.

drz400e

New member
זו בדיוק הבעיה עם הפוסטים שלך

קודם כל אתה כותב דברים כעובדות מוחלטות -"הדאון טאון הוא לא מקום למשפחות". לא ראינו שום "אני חושב ש.." או לדעתי.." . ועכשיו פתאום אחרי שמבקרים אותך זה נהיה "מנגחים" כי "למישהו כואב האדום"? כיון שאך אחד חוץ ממך לא העלה את זה , אולי באמת יש לך בעיה עם ה"אדום".....? וכיון שכבר העלת את זה , אני , אישית , חושב שאכן אתה צודק , ולא מגיע לך . אתה יורה עובדות לא בדוקות , כותב דיעות אישיות כעובדות מוחלטות , וכשאתה לא יודע להתמודד עם ביקורת , אתה עונה באלימות , או בהתקפות אישיות .

amirshuval

New member
בסדר

אני אשתדל לעשות הבחנה ברורה יותר בין מה שקשור להגירה ודיעות שהן דיעות אישיות בנושאים שאינם חד משמעיים.

drz400e

New member
או , ואו , לזה לא ציפיתי

תודה, אם כך

לגבי רהיטים יד שנייה

אפשר לפנות ל JIAS ולבקש סיוע בריהוט, יש גם הרבה חנויות של ארגוני צדקה שמוכרים ריהוט יד שנייה בסכומים מצחיקים. השכרת ריהוט אם זה לא דרך האוניברסיטה יותר יקרה מקניית יד שניה וזריקתו בסוף התקופה.

תלתל11

New member
מעונות sickkids

גרתי שם במשך שנה. זה לא הבניין הכי יפה בדאונטאון, ושכר הדירה לא מסובסד - כלומר זה המחיר הממוצע באזור הזה. שכר הדירה לא כולל חשמל אבל כן כולל חימום - החימום הוא לא על חשמל. מה שכן, המיקום הקרוב לבית החולים נוח. יש בבניין הרבה משפחות עם ילדים ונוצרים קשרים חברתיים בחדר הכביסה ובגינה המשותפת, שיש בה מתקני משחק לילדים ומקום לפיקניקים/מנגלים וכו'. בכל יוני-יולי ודצמבר-ינואר, כשאנשים עוזבים וחדשים מגיעים, מתנהל בבניין מסחר ער בריהוט וציוד חשמלי ואחר, יש מודעות על הלוח בכניסה ואפשר לקנות כמעט הכל, משומש במצב טוב, ממי שסיימו את ההתמחות וחוזרים לארצם. אם תתארגנו על מקום מרוהט או מלון למשך מספר הימים הראשונים, תוכלו להשיג את רוב הדברים כך, ואם אתם מעדיפים לקנות מיטות ומזרונים חדשים תמיד יש את איקאה, שגם יביאו לכם הכל לדירה תמורת דמי משלוח לא גבוהים. צודק המושבניק, שבמרחק כ-15 דקות נסיעה בתחתית לכיוון צפון, תוכלו תמורת אותו סכום לשכור בית קטן באזור נחמד עם הרבה שכנים ישראלים ויהודים. אני באופן אישי נהניתי לגור בלב הדאונטאון, אבל כל אחד והעדפותיו.

תודות אמיר למושבניק ולתלתל ../images/Emo141.gif

אעברתי המידע שבת שלום ושוב תודות

למעלה